Podsumowanie dnia

Kubanki zlapane na live po 2.55
Wloszki i Chinki powlazily ladnie z handi -1.5

Na jutro:
Niemki jak bedzie dobry kursik -> przegraly z Kubankami na wlasne zyczenie, przy 2-0 kubanki by nie wyciagnely, tego jestem pewny. Holenderki graja co raz lepiej, jednakze dzisiaj znowu w plecy 0-3 no ale nie z byle kim tylko z Wloszkami. Jutro ciekawy mecz, mysle ze Niemki wygraja 3-1 lub 3-2, Holenderki powinny w koncu wygrac seta.
Kubanki -> udalo im sie wygrac, mimo ze byly juz w nieciekawej sytuacji. wydaje mi sie ze podeszly zbyt lajtowo do meczu i przez to dostaly lanie w 1 secie. w najwazniejszym momencie zdolaly sie pozbierac i zaczac grac na swoim poziomie. to dalo im zwyciestwo. Serbki dzisiaj walczyly i mysle jutro nie bede mialy sil.
Mysle ze dzisiejsze wyniki (przegrana Niemek, slaba 1 polowa meczu Kubanek) spowoduja ze jutro kursy beda chociaz zblizone do oczekiwanych. jesli buki wystawia kursy 1.10 to szkoda w ogole zachodu.
Na koniec moj rodzynek

Wloszki prezentuja sie najrowniej ze wszystkich druzyn, graja poukladana siatkowke, wlasciwie nie maja slabych stron. Chinki natomiast graja kaszane, ledwo wygraly z Serbia, przegraly z Kubankami, meczyly sie z Holenderkami. Licze ze buki ustawia w roli faworyta Wloszki, ba nawet jestem tego pewny, ludzie beda grac Wloszki, a tym samym wzrosnie kurs na Chinki, ktore ja sobie zagram. Licze w tym meczu na niespodzianke. Wszystko to zwiazane jest z moja spiskowa teoria, iz ten turniej wygraja Kubanki

A zeby tak sie stalo, to Wloszki musza przegrac z Chinkami (1-3 lub 2-3) i w ostatnim meczu pokonuja Kubanki i wtedy... dzieki lepszemu ratio setow / punktow (nie jestem pewny co decyduje w pierwszej kolejnosci) Kubanki wygrywaja caly turniej w Montreux

mihihi