#2460084 - 02/07/2008 04:24

Re: Zawodowy "typer" podpowie, jak obstawić u bukmachera
[Re: ELDORADO]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  03/09/2003

| 
Nie ma ludzi co zarabiają na typach taka prawda ,gdyby tak było buki by nie istniały .  ani Ty ani zoRro nie macie racji  są ludzie ,którzy zarabiają na giełdzie i giełdy istnieją , są ludzie którzy zarabiają na typach i buki istnieją, osobiscie znam i jednych i drugich       Kłamią Cię, na pewno nie zarabiają, sam ledwo na zero wychodze a jestem zajebistym graczem.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460087 - 02/07/2008 04:27

[Re: dimes]
 | 

Joker

Meldunek:  09/07/2002

| 
Nie ma ludzi co zarabiają na typach taka prawda ,gdyby tak było buki by nie istniały .  ani Ty ani zoRro nie macie racji  są ludzie ,którzy zarabiają na giełdzie i giełdy istnieją , są ludzie którzy zarabiają na typach i buki istnieją, osobiscie znam i jednych i drugich       Kłamią Cię, na pewno nie zarabiają, sam ledwo na zero wychodze a jestem zajebistym graczem.  Twoją muzą , nie jest chyba skromnośc     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460115 - 02/07/2008 04:59

[Re: Szewa]
 | 

antimadrista

Meldunek:  06/01/2005

| 
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki    Nirtz Rysio Ochudzki Zaraz cos dopisze, bo mi ucieklo kilka nickow  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460117 - 02/07/2008 05:00

[Re: lupus]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2003

| 
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki    Nirtz Rysio Ochudzki    i tyson  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460120 - 02/07/2008 05:02

[Re: z o ® r o]
 | 

Joker

| 
...ale on już nie pisze na tym forum    ano właśnie     -  ale pozostał po nich slad  , warto sobie czasem poczytac archiwum mecz.pl wiedza total     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460121 - 02/07/2008 05:02

[Re: ELDORADO]
 | 

Pooh-Bah

| 
Panowie , pisze tutaj  o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej  2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty    Conrad i DJ Sosna?     młody jestes     ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie  , Sosnę  cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli     DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku.  uQ$ gra ostatnio na kota.  Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował    Od groma takich graczy.  Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460124 - 02/07/2008 05:07

| 

Joker

| 
Panowie , pisze tutaj  o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej  2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty    Conrad i DJ Sosna?     młody jestes     ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie  , Sosnę  cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli     DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku.  uQ$ gra ostatnio na kota.  Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował    Od groma takich graczy.  Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na     sorry rozbawiłeś mnie zestawiając Dominika z DJ SACHI     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460125 - 02/07/2008 05:08

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  20/08/2004

| 
Panowie , pisze tutaj  o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej  2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty    Conrad i DJ Sosna?     młody jestes     ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie  , Sosnę  cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli     DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku.  uQ$ gra ostatnio na kota.  Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował    Od groma takich graczy.  Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na     zmywak w Anglii czy azbest w USA? co to za roznica? tym ze zmywaka przynajmniej nie porylo mozgu zeby popisywac sie przed nastolatkami zdajacymi mature znajomoscia angielskiego.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2460129 - 02/07/2008 05:10

[Re: konstruktor1]
 | 

Pooh-Bah

| 
zmywak w Anglii czy azbest w USA? co to za roznica? tym ze zmywaka przynajmniej nie porylo mozgu zeby popisywac sie przed nastolatkami zdajacymi mature znajomoscia angielskiego.  You talkin' to me? a Ty gdzie pracujesz?  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|