[QUOTE]Oryginalnie wysłał Grzemp:
Feher, mam też sprawę do Ciebie, a wzasadzie chyba i do wszystkich. Czy nie dałoby się w konkursie podawać wszystkich rodzajów zakładów jakie oferuje buk? Typu: specjal, half time, itp. [/QUOTE]
#narazie krotko: jezeli nie bedzie zdecydowanych sprzeciwow to rzeczywiscie moglibysmy rozszerzyc nasza oferte typow o
half time (5 innings) a nad innymi powinnismy sie zastanowic.
#Bylbym przeciw innym rl niz -1.5 - ten "wyscig szczurow", np: rl -2.5 i kursy 3,4,5. Jestem prawie pewien w 100%, ze czesc osob nawet jakby nie grala ich w rzeczywistosci to podawalaby takie typy do rankingu.
#Takze jestem przeciw typom typu "special" np: "Kto pierwszy zdobedzie pkt w meczu" (B&W)?
#Kazdy pewnie gra wiecej zakladow niz jeden i jezeli chce pokazac co gra w rzeczywistosci niech np: oprocz "Typu dnia" podaje inne zaklady jakie gra w tym temacie (i tu moze kazdy dawac co chce) i niech prowadzi wlasna statystyke jak to swego czasu robil
rymoholik czyli W-L , bilans zysk/strata i inne. Ale pamietajcie aby zaznaczyc, ktory to typ dnia.
#Co do %skutecznosci to nie ma problemu, dodam taka statystyke
#przy powaznym podejsciu do rankingu, mozna tez pomyslec o wprowadzeniu stawki w skali np: 1-10 x 100 ale obawiam sie, ze wszyscy beda grac 10/10 x 100 i do tego max kurs. Tu wprawdzie mozna cos wykombinowac aby to ujarzmic. Temat otwarty.
# podsumowanieMialo byc krotko...

nie mam nic przeciwko wprowadzeniu dodatkowych rodzajow typow. Proponuje na poczatek, typy
half time (5 innings) - ml, rl(-0.5/+0.5), u/o z innymi bym sie wstrzymal, jesli chodzi o ranking.
Jezeli nie bedzie zdecydowanych sprzeciwow to typy
half time bedzie mozna typowac od jutra.
Pozdrawiam
ps. dzieki
Grzemp za uwagi i przemyslenia