[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tom:
[qb]ja tak jak mój przedmówca: to co na forum gram i naprawde, ale problem podawania zbyt dużych korsów (o ile mozna uznać to za problem) jest przeciez nie do rozwiązania bo "oni" będą twierdzić że grają też te mecze na prawde , a my im tego i tak nie udowodnimy, więc ci którzy podają inne typy na forum niż te na które grają u bóków będą już pewnie robić tak do końca.
jest to o tyle głupie, że jeśli czasami chce wziąć od kogoś jakiś pewniak to przecież nie wezme typów np. kolegi "AndrzejO" bądź "mimi". Dobrze jednak że są tacy ludzie jak "feher", "relooke" i jeszcze kilku innych którzy dają kursy jak najbardziej wiarygadne i przemyślane

iwo:
pozdr[/qb][/QUOTE]Tom bardzo sie ciesze że nie bierzesz odemnie typów bo jeszcze byłbyś na "+" i niezapominaj że nie zaczynałeś od 0 tylko od:
7 miejsca z +551 i bilansem 22 - 15 z dnia 23.05.2004
a teraz masz:
12 miejsce z +328 i bilans 28 - 24 (08.06.2004)
więcz przez ten czas jesteś w sumie -223 przy bilansie 6 trafionych i 9 nietrafionych, czyli skuteczność 40% przy "małych kursach" więc nie ucz mnie jak ile i na co mam stawiać, pozdrawiam i mam nadzieje że skończysz juz tym głupim tematem wysokich kursów, a co do pewniaków to naucz sie że takich nie ma !!, pozdrawiam i mam nadzieje że sie nie obrazisz