[QUOTE]Oryginalnie wysłał jerzykj:
[qb]jeszcze jeden głos w dyskusji nad konkursem, właśnie w tej chwili przypatrzyłem się dokonaniom AndrzejaO i chociaż nic nie mam do samego Andrzeja myślę że pozostanie bez urazy, to zauważę jeden fakt. Andrzej strzela aby strzelić i 5L pozwala mu zachować miejsce w czołówce, dlatego że jego 5 strzałow nietrafnych, granych
tylko i wyłącznie dla potrzeb konkursu, nigdy nie zagrałby ich gdyby miał postawić swoje własne pieniądze rekompensuje jeden wariacki strzał który mu wejdzie i stąd bierze się pozycja w rankingu Andrzeja. Dlatego jeszcze raz apel do wszystkich, jeśli to forum ma pomóc ograć buków, zaprzestańmy pogoni za rankingiem i typami za które nie ponosimy odpowiedzialności finansowej, a starajmy się analizować i podawać typy, które przeniosą zyski.Andrzej uzasadnij jak możesz swój typ na porażkę Yankesów, bo za cholerę żadna analiza na to nie wskazuje.
pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Zgadzam się z Tobą co do typuff AndrzejaO. Ale też dlatego jego typuff nie biorę pod uwagę jak coś gram. Chociaż dzisiejszy typ - wydaje mi się - nie jest całkiem chybiony, chociaż sam niedałbym handi. Jak już napisałem w swoim poście defenywa San Diego jest dobra, pitcher całkiem niezły, a przebieg 5 zmian wskazuje, że to San Diego lepiej dzisiaj odbija (gorzej, że nie dobiegają do domowej

) Mecz się jeszcze nie skończył i nie wiadomo co będzie dalej. Ja wywąchałem underek przy niezłym kursie (szkoda, że za tak mało zagrałem) i mam nadzieję, że ktoś przy tym skorzystał. Nie chcę się chwalić, ani bronić AndrzejaO; też wolałbym gdyby dodał coś do tego postu przekonywującego do zagrania zamiast coś w stylu "to dzisiaj największy kurs, więc jadę z tym koksem", ale taka jest moja opinia.
pozdr