#255300 - 27/02/2004 06:52
Re: Baseball - MLB - KONKURS
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/08/2001
|
Witam,
Rzeczywiscie nie chce dlatego nie wypowiadam sie i nie zasmiecam Wam tematu. Wiec krotko...
- nie uczestnicze w zadnych konkursach z wpisowym
Pozdrawiam i zycze Wam samych trafnych typow
ps. Sezon rozpoczyna sie za miesiac dlatego mam nadzieje, ze z wszystkimi zarowno z Tymi co beda uczestniczyli w konkursie jak i nie, spotkamy sie w temacie MLB tak jak w poprzednim sezonie.
|
Do góry
|
|
|
|
#255302 - 28/02/2004 03:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Nie włączyłem się do dyskusji bo akurat miałem kłopoty z internetem.
Od samego początku zakładałem, że konkurs ma trwać przez całą zasadniczą rundę. Teraz padły propozycje żeby nie grać w wakacje. Niech zadecyduje zatem większość. Ja jestem za tym, aby konkurs trwał cały sezon bez przerw. Osoby zainteresowane konkursem niech dadzą swój głos. Moim zdaniem odpuszzcenie 3 miesiecy nie ma sensu.
Taka sama ilość typów ? To też nie bardzo mi pasuje, bo każdy chciałby inną ilosc typów. Ktoś powie ze 60, a ja np jestem w stanie dać nawet 120 i kogo sluchać ? Poza tym takie ograniczenie może wpłynąć negatywnie na poziom konkursu, bo ktos kto będzie na minusie będzie wiedział, że nie ma nic do stracenia więc np. pozostałe 5-10 typów będzie grał na same niespodzianki szukając najwyższego kursu.
Minimum moim zdaniem powinno wynosić średnio 3 typy na tydzień i przy takiej ilość spoźnialscy spokojnie beda w stanie zagrać minimum, to samo Ci którz gdzies wyjeżdżają. Ci , którrzy wyjeżdżajją na całe 2 miesiące tez by się zmieścili tyle, że musieliby grac trochę cześciej niż reszta na początku sezonu. Po powrocie z wakacji maja jeszcze cały miesiąc na typy. Tak więc jestem za tym, aby okreslić minimum, natomiast górnej granicy bym nie dawał.
|
Do góry
|
|
|
|
#255306 - 29/02/2004 02:47
|
Carpal Tunnel
|
Można załozyć już temat z zapisami w dziale konkursy, ale podejrzewam, że utonie on szybko. Poza tym przejrzysty regulamin by pasował, a takiego nie ma w tej chwili, bo każdy chce inaczej.
|
Do góry
|
|
|
|
#255308 - 04/03/2004 18:12
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał domin: [qb] 4) Nie zgodze sie z Doniciem, ze niepowinno byc ustalonego maksimum, uwazam wrecz ze takowe musi byc ustalone aby zapobiec sytuacji w ktorej typerzy bedacy pod kreska beda typowac 80% spotkan z danego dnia. [/qb][/QUOTE]Wykluczone. 1 typ dziennie i nie ma zmiłuj. Tak czy inaczej już nie wierzę w ten konkurs.
|
Do góry
|
|
|
|
#255313 - 04/03/2004 20:16
|
Carpal Tunnel
|
Lucas, typów grac raczej nie będziemy, bo każdy chyba ma konto w Sportinbet  Co prawda sa inne promocje u innych buków gdzie np. ja nie mam konta, ale są one mniej korzystne niż oferuje Sporing. Czasu ucieka a tak naprawdę niczego nadal nie wiadomo.
|
Do góry
|
|
|
|
#255316 - 05/03/2004 05:38
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam Jak nie dojdziemy do porozumienia co do regulaminu konkursu i wpłat mam małą propozycję. Jest sponsor na 50$, gramy za free, jego słowo decydujące w uzgadnianiu regulaminu  , by przejść w końcu przez ten etap. Bebu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|