Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#2768392 - 08/12/2008 20:34 Re: Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa B - Inter Mediolan, Werder Brema, Panathinai [Re: Mindman]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2007
no tak drobna gafa a raczej brak słowa pewny o którym tutaj myślałem a takie kursy to value i bez szaleństwa ale to zagram

Do góry
Bonus: Unibet
#2769647 - 09/12/2008 20:09 Re: Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa B - Inter Mediolan, Werder Brema, Panathinai [Re: Mindman]
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Panathinaikos-Anorthosiss X2 i over
Mecz który zadecdyujeo tym czy Cypryjczycy awansują historycznie do dalszej fazy LM. Anortshosiss to chyba największe zaskoczenie tegorocznej LM nikt się nie spodziewał, że drużyna z Cypru ma szansę walczyć z najlepszymi,a jednak w przeciwieństwie do Polski, Cypr potrafi niestety \:\( Sprawia jest prosta aby awansować Famagusta musi wygrać, już we wcześniejszych wyjazdowych meczach osiągnęła bardzo dobre rezultaty bo zremisowała z Werderem i przegrała tylko 1-0 z Interem,a teraz przychodzi czas na Panathinaikos, który nie jest w jakiejś dobrej formie, dlatego otwiera się duża szansa na zdobycie korzystnego rezultatu. Anorthosiss nie ma nic do stracenia bo tylko może zsykać dzięki temu meczowi,a więc według mnie nie będzie kalkulacji ze strony drużyny z Cypru i zagrają bardzo ofensywnie co bęzie otwierało drogę Panathie do kontraataku, no i według mnie tutaj padnie trochę bramek z 3 przynajmniej stawiam na 4-5. Anorthossiss pokazał, że potrafi strzelać ale też tracić dlatego overek bardzo prawdopodobny. X2 dlatego, że myślę, że Cypryjczycy są w stanie osiągnąć korzystny reultat jak strzelą pierwsi bramkę wtedy na odwrót Panatha rzuci się do ataku czym stworzy okazję do kontry. Tu powinno paść dużo bramek wszystko na to wskazuje \:\)

Do góry
#2769744 - 09/12/2008 22:45 Re: Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa B - Inter Mediolan, Werder Brema, Panathinai [Re: grzesol]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
korzystnym wynikiem dla gości to będzie zwycięstwo a nie żaden remis,
czy dadzą radę? moim zdaniem PAO izi,
charakter i prawdziwą wartość poznaje się w wielkich chwilach a tak dziś będzie w Grecji,
Ateny będą dziś piekłem, full stadion a ludzie dodatkowo naładowani energią po wydarzeniach społecznych, dodając do tego historię na linii wysepki z państwem greckim wydaje mi się że stadion dziś niemal odleci,
czy goście wytrzymają taką presję i tumult? nie sądzę, to pewnie będzie dla większości z nich najważniejszy mecz w życiu, moim zdaniem padną pod ciężarem odpowiedzialności,
Koniczynki przed niebywałą szansą, przecież mają szanse na 1 miejsce w grupie

(1) \:\)

Do góry
#2769960 - 10/12/2008 01:36 Re: Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa B - Inter Mediolan, Werder Brema, Panathinai [Re: grzesol]
arkadiusz Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/12/2004
Originally Posted By: grzesol
Panathinaikos-Anorthosiss X2 i over
Mecz który zadecdyujeo tym czy Cypryjczycy awansują historycznie do dalszej fazy LM. Anortshosiss to chyba największe zaskoczenie tegorocznej LM nikt się nie spodziewał, że drużyna z Cypru ma szansę walczyć z najlepszymi,a jednak w przeciwieństwie do Polski, Cypr potrafi niestety \:\( Sprawia jest prosta aby awansować Famagusta musi wygrać, już we wcześniejszych wyjazdowych meczach osiągnęła bardzo dobre rezultaty bo zremisowała z Werderem i przegrała tylko 1-0 z Interem,a teraz przychodzi czas na Panathinaikos, który nie jest w jakiejś dobrej formie, dlatego otwiera się duża szansa na zdobycie korzystnego rezultatu. Anorthosiss nie ma nic do stracenia bo tylko może zsykać dzięki temu meczowi,a więc według mnie nie będzie kalkulacji ze strony drużyny z Cypru i zagrają bardzo ofensywnie co bęzie otwierało drogę Panathie do kontraataku, no i według mnie tutaj padnie trochę bramek z 3 przynajmniej stawiam na 4-5. Anorthossiss pokazał, że potrafi strzelać ale też tracić dlatego overek bardzo prawdopodobny. X2 dlatego, że myślę, że Cypryjczycy są w stanie osiągnąć korzystny reultat jak strzelą pierwsi bramkę wtedy na odwrót Panatha rzuci się do ataku czym stworzy okazję do kontry. Tu powinno paść dużo bramek wszystko na to wskazuje \:\)

"koniczynki nie sa w jakiejs dobrej formie". No ok wygrana w mediolanie i bremie to tylko wypadek przy pracy. boisko zweryfikuje .Fakt ze w lidze greckiej niezachwycaja ale wszystko podporzadkowane jest LM i to odbija sie w rozgrywkach ligowych. Pieklo jakie zgotuja kibice + podteksty + jednak moim zdaniem duzo lepsi gracze + sukces panaty. Sama wiara i zaangazowanie cyprusow to moze byc za malo dzis na grekow \:\)

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop