hej Szakal, comstat ;-)
Ja wiem ze sie zmieniaja, tylko nie rozumie czemu zmienia sie czas zakonczenia zdarzenia, juz po zawarciu zakladu w histori ;( donaldowi dobrze hyhy niech spada caly czas a do Bluesq zajrze
"Wydaje mi sie ze zawsze kiedy zawierasz zaklad na indeks liczy sie dzienna wartosc zamkniecia indeksu"
"wydaje mi sie ze te witryny chodza w miare "na zywo" zreszta dam Ci dobra rade zebys nie sugerowal sie przy zawieraniu zakladow tego typu krotkimi kilkuminutowymi trendami, ktore nie znacza nic a jesli chodzi o wieksze formacje
to nawet kilkuminutowe opoznienie tak bardzo nie przeszkadza, no chyba, ze masz swoj sposob na gre albo chcesz grac bardzo aktywnie."
Hm..Nie wiem jak jest u innych Bookmacherow,
GB wystawia 2 rodzaje zakladow: na wartosc dzienna i na wartosc indexu powyzej/ponizej
w okreslonej minucie(?) , np. 15:00 15:30 15:45.
Kursy oczywiscie odpowiednio sie zmieniaja, by na pare(?) minut przed ta minuta GB sciagnelo je calkowicie. Potem znow na nastepna, itd itp. Zawarlem tak wlasnie zaklad jak pisalem "FTSE Between 3800 and 3840" na dzienna wartosc po kursie 2.35 (sec potem juz spad do 2.2:-)),
jednakze w histori zakonczenie bylo na 15:00 (a to o godzine za krotko !) po drugim wejsciu zakonczenie bylo juz o 15:30 a po trzecim o 15:45 ! Dlatego moze sie nie znam, a jesli tak to moze ktos mi wytlumaczy ?

(tak btw zaklad jeszcze nie zostal rozliczony..)
a i dzieki za adresy, co do mej gry niestety napewno niechcial bys sie dowiedziec niczego blizej bo tego nawet niemozna nazwac poczatkiem,
wczoraj koles narobil mi smaku, dzis sie temu przygladam a przy okazji zagralem za pare groszy.. ;-) Poki co to sie sprowadza do obserwacji kursu ( a ten zmienia sie co sekunda), notowan i czasu jaki zostal