Witam,powoli konczymy typowac zalegly tydzien ( zostal jeszcze kuba81,lucAs 3 typy podstawowe oraz el_macho ktory twardo typuje 3 tydzien

a wedlug mnie ma jeszcze zalegly typ podstawowy a jutro juz koniec zaleglosci

)
Troszke za duzo jest nieporozumien i pomylek wiec prosze was o wieksza samodyscypline i kontrolowanie swoich typow,ja nie jestem w stanie wylapac wszystkiego a i tak duzo czasu spedzam nad liczeniem, poprawianiem i szukaniem bledow co zreszta widac po moim cienkim bilansie

Prosba,aby na koniec swego typowania tygodniowego podac wynik np 5-2, 1-1 (tak jak bylo w poprzedniej edycji) i najlepiej w tym temacie,o numerowaniu typow juz mowilem

i poki co jest super.
Wieczorkiem(poznym

) bedzie aktualna tabela ,zerknijcie czy wszystko sie zgadza (szczegolnie 2 tydzien )
Niestety nie byl to udany tydzien ,troszke za duzo tych niespodzianek (patrz Timra,Sarpsborg

) i obysmy omijali takie miny ,tak wiec najwiekszą skutecznosc osiagnal Gregov 6-1 i jednen dog , duze brawa dla kolesia

,poza tym Vonseb i komisarz mieli niezly bilans typow podstawowych (poprawcie sie w dogach i bedzie mozna brac od was typy

)
No i calkiem calkiem radzi sobie kuba81,ktory bedzie na pudle mimo tych zawirowan czyli brak netu i kogos kto moglby mu wysylac systematycznie typy, jutro juz niby bedzie, wiec brawa dla kuby, szczegolnie za dogi .
Gregov , Vonseb ,Terrorist dzieki za pomoc w wylapywaniu niescislosci i rozwiazywaniu problemow
DO KsUBY: policzylem Twoj typ zalegly jako nietrafiony (#7 Jokerit - Assat Under 5,5) a w tym tygodniu masz plusika za Frolunde