Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#2755024 - 30/11/2008 21:40 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: wafe(L)nica]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
30.11.2008

Huelva - Villarreal Typ:2 Kurs:2,25 Fortuna

-drużynę gości czeka szalenie ważne spotkanie w Huelvie ,po ostatniej sensacyjnej wpadce 0:3 z Valladolid czas na reaktywacje przed i nabrania pewności ,dobrze by im zrobiły 2 wygrane z rzędu ta i w następnej kolejce z Getafe bo pozniej zaczną sie schody w kolejności Sevilla ,Barcelona ,Real M i Valencia czyli gry o 6 pkt z drużynami z ambicjami mistrzowskimi ,także zgubienie pkt z przeciętną Huelva dziś może być kluczowe już tracą do Barcy 7 pkt a wygrana dała by im wicelidera.Nie mam informacji o składach ale raczej napewno nie zagra Lorente kontuzja mięśnia uda.Ale coś w lepszej formie ostanio jest Rossi także jest kto go zastąpić godnie.Wydaje mi się że można śmiało grać na gości którzy potrzebują wygranej bo ta słynna żółta łódz podwodna może jeszcze bardziej pujść na dno i usiąść na mieliznie i już nie wypłynąć bo sami widzicie co ich czeka.Pozdr.

Vamos Villarreal !!

Do góry
Bonus: Unibet
#2755103 - 30/11/2008 22:18 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: Dziabor]
blackjack Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/10/2004
Originally Posted By: Dziabor
moze powoli rozkreci sie ten temat...

Espanyol - Gijon

Beznadziejnie grajacy Espanyol, podejmuje beniaminka z Gijon. Co tu owijac w bawelne ja dalej poluje na remis ktorego Sporting nie odnotowal od poczatku ligi, a szansa na to dzis spora (podobnie jak tydzien temu, gdzie bylo blisko remisu ;\) ) Espanyol po ostatnich beznadziejnych meczach ma dzis szanse na zdobycz punktowa bedac gopsodarzem, z drugiej strony Gijon ktore bedzie chcialo wykorzystac niedyspozycje gospodarzy.

Moj typ:
Remis 8/10
DW 1:1 2/10

czemu tak wysoko stawkuje?? bo jestem na kacu i poprostu tak czuje \:\)

Dziabor a ja nie jestem na kacu i podpisuje sie pod tym obiema rękoma dzisiaj z Primera gram tylko ten jeden typ na kaca polecam

Do góry
#2755806 - 01/12/2008 03:11 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: blackjack]
Dziabor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
a wiec jednak Espanyol w powaznym kryzysie, porazka u siebie ze Sportingiem 0:1, za tydzien Espanyol gra na wyjezdzie z Betisem... tak sie zastanawiam czy upatrywac niespodzianki czyli przelamania Espanyolu czy tez walnac mocno na Betis (-1)

co do Sportingu to ta druzyna nie potrafi remisowac za tydzien graja z Atletico Madryt, ktore tez nie moze znalesc dobrego rytmu przeplatajac dobre wyniki z kompromitacjami

Atletico Madryt - Racing Santander

Zagraja ze soba dwie lapiace wiatr w zagle druzyny, obie druzyny zagraja w pelnych skladach. W Atletico do formy wracaja Forlan i Aguero. Atletico ma juz zapewniony awans do 2 rundy LM, wiec moze skupic sie na lidze, gdzie stracilo kontakt z czolowka. Dla mnie faworytem w tym meczu jest Atletico. Ktore u siebie przegralo jedynie z Realem i Sevilla. Racing co prawda pokonal tydzien temu Espanyol, ale kazdy widzi co Espanyol obecnie prezentuje.

Moj typ:
Atletico 5/10
Atletico(-1) 3/10
DW 2:0 1/10

ale na kacu mam fantazje

Do góry
#2755815 - 01/12/2008 03:19 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: wafe(L)nica]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Originally Posted By: pawel Wafel
30.11.2008

Huelva - Villarreal Typ:2 Kurs:2,25 Fortuna

-drużynę gości czeka szalenie ważne spotkanie w Huelvie ,po ostatniej sensacyjnej wpadce 0:3 z Valladolid czas na reaktywacje przed i nabrania pewności ,dobrze by im zrobiły 2 wygrane z rzędu ta i w następnej kolejce z Getafe bo pozniej zaczną sie schody w kolejności Sevilla ,Barcelona ,Real M i Valencia czyli gry o 6 pkt z drużynami z ambicjami mistrzowskimi ,także zgubienie pkt z przeciętną Huelva dziś może być kluczowe już tracą do Barcy 7 pkt a wygrana dała by im wicelidera.Nie mam informacji o składach ale raczej napewno nie zagra Lorente kontuzja mięśnia uda.Ale coś w lepszej formie ostanio jest Rossi także jest kto go zastąpić godnie.Wydaje mi się że można śmiało grać na gości którzy potrzebują wygranej bo ta słynna żółta łódz podwodna może jeszcze bardziej pujść na dno i usiąść na mieliznie i już nie wypłynąć bo sami widzicie co ich czeka.Pozdr.

Vamos Villarreal !!

Wynik : 1:2

pozdr.

Do góry
#2764352 - 06/12/2008 21:29 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: wafe(L)nica]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

6.12.2008

Barcelona - Valencia (over 2,5) 1,6 sts

-Dziś na Camp Nou kolejny piłkarski spektakl ,rozpędzona Barcelona podejmuje trochę przyciszoną Valencie ale Valencie która potrafi ukąsić swoją ofiarę.Dziś także wielki sprawdzian piłkarzy Guardioli przed Grand Derby Europa które to już 14 grudnia odbędą sie na Camp Nou ale o tamtym meczu napiszemy za tydzień ale wracając do dziś.Co o Barcie ,hm no co Barca to Barca jak sie rozpędziła to tylko zatrzymuje sie wyjątkowo by uzupełnić paliwa ,pełny bak zalali tydzień temu już przed Sevilla także do świąt powinno im wystarczyć by potem spokojnie usiąść i zjeść ciasto.Jest Messi Jest Henry ,zabraknie Etoo za kartki ,ale jak gra Messi to o bramki można być spokojnym.A Valenica coś zaczeli nie równo grać ,ale gole umią strzelać no wkońcu mają króla Euro 08 Ville co strzeli gola z sytuacji co gola nie powinno być ,i liczę na jego kunszt dzisiaj.Ostatni wynik 6:0 w maju także dziś może być powtórka wcale bym sie nie zdziwił ,zdziwię się tyle jak padnie mniej niż 3 gole.Czekamy na 22:00 i Visca el Barca !!

-----------------------------------------------------------------

Villareal - Getafe (1) 1,7 sts

-Żółta łódz pozytywnie zaliczyła ostatni wyjazd do Huelvy ,a dziś czeka ją także ważny mecz działający psychologicznie przed wielką czwórką.Muszą wygrać by poczuć tę siłę siłę mocy ,fakt grają w LM ale awans już mają także bardziej prestiżowo potraktują ten mecz z Celtami ,liga priorytetem na dziś dzień.Nie mam informacji o składach ale biorę to i tak w ciemno bo wiem jaka jest stawka tego meczu.A Getafe co ,może znowu urwie albo ukradnie punkty komuś z czołówki ,nie patrzcie na te mecze z Barca i Realem bo Barca to grała na rezerwie ,uzupełniała paliwko bo nawet jeżdząc autem zawsze musisz kiedyś dotankować żeby potem ruszyć ,a Real to jest już wogule wtopa ,sami widzicie co grają ,ale nic to nie mój klub to tam nie będe wnikał dalej ,Lech by może z nimi nawet powalczył jak równy z równym.I tak to sie przedstawia ,takie są moje propozycje na dzisiejszy wieczór.

Pozdr.Vamos Barca ,Vamos Villareal.!!!

Do góry
#2768363 - 08/12/2008 19:20 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: wafe(L)nica]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Originally Posted By: pawel Wafel
6.12.2008

Barcelona - Valencia (over 2,5) 1,6 sts

-Dziś na Camp Nou kolejny piłkarski spektakl ,rozpędzona Barcelona podejmuje trochę przyciszoną Valencie ale Valencie która potrafi ukąsić swoją ofiarę.Dziś także wielki sprawdzian piłkarzy Guardioli przed Grand Derby Europa które to już 14 grudnia odbędą sie na Camp Nou ale o tamtym meczu napiszemy za tydzień ale wracając do dziś.Co o Barcie ,hm no co Barca to Barca jak sie rozpędziła to tylko zatrzymuje sie wyjątkowo by uzupełnić paliwa ,pełny bak zalali tydzień temu już przed Sevilla także do świąt powinno im wystarczyć by potem spokojnie usiąść i zjeść ciasto.Jest Messi Jest Henry ,zabraknie Etoo za kartki ,ale jak gra Messi to o bramki można być spokojnym.A Valenica coś zaczeli nie równo grać ,ale gole umią strzelać no wkońcu mają króla Euro 08 Ville co strzeli gola z sytuacji co gola nie powinno być ,i liczę na jego kunszt dzisiaj.Ostatni wynik 6:0 w maju także dziś może być powtórka wcale bym sie nie zdziwił ,zdziwię się tyle jak padnie mniej niż 3 gole.Czekamy na 22:00 i Visca el Barca !!

-----------------------------------------------------------------

Villareal - Getafe (1) 1,7 sts

-Żółta łódz pozytywnie zaliczyła ostatni wyjazd do Huelvy ,a dziś czeka ją także ważny mecz działający psychologicznie przed wielką czwórką.Muszą wygrać by poczuć tę siłę siłę mocy ,fakt grają w LM ale awans już mają także bardziej prestiżowo potraktują ten mecz z Celtami ,liga priorytetem na dziś dzień.Nie mam informacji o składach ale biorę to i tak w ciemno bo wiem jaka jest stawka tego meczu.A Getafe co ,może znowu urwie albo ukradnie punkty komuś z czołówki ,nie patrzcie na te mecze z Barca i Realem bo Barca to grała na rezerwie ,uzupełniała paliwko bo nawet jeżdząc autem zawsze musisz kiedyś dotankować żeby potem ruszyć ,a Real to jest już wogule wtopa ,sami widzicie co grają ,ale nic to nie mój klub to tam nie będe wnikał dalej ,Lech by może z nimi nawet powalczył jak równy z równym.I tak to sie przedstawia ,takie są moje propozycje na dzisiejszy wieczór.

Pozdr.Vamos Barca ,Vamos Villareal.!!!

Barcelona 4:0 over ok

Villareal 3:3 nie ok

Ale brawo dla piłkarzy Villa za walkę do końca ,z dna wypłyneli praktycznie na morze

Do góry
#2774679 - 12/12/2008 23:43 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: wafe(L)nica]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Jutro Gran Derbi a tu cisza, chyba dlatego że wynik wydaje się być tym razem dość przeiwywalny

FC Barcelona - Real Madryt
Typ: 1
Kurs: 1.60
Stawka: 7/10 Bwin \:p

Mecz na który czeka cały piłkarski świat. 100 tys na trybunach i setki milionów przed telewizorami. Niestety tym razem drużyny dzieli dość znaczna różnica. Wiele osób zapewnie powie, że takie mecz to NO BET i rządzą się swoimi prawami, że kurs na Real to Value, ale czy tak naprawdę królewscy są wstanie ten mecz wygrać?? Forme Barcelony każdy zna, grają pieknie. W ofensywie najmocniejszy skład w środku doskonały Xavi. Jedynym słabszym punktem będzie bramkarz, ale co ma powiedzieć Real, który ma w soich szeregach jednego z najlepszych bramkarzy na świecie - niestety też bedącego pod formą, a na dodatek nowy trener zastanawia się czy nie postawić na 36-letniego Jurka. Co jak co ale i tak zagra Casillas, choć moim zdaniem na takiej pozycji jak bramka ważna jest gra w każdym meczu i miec tą pewność że się zagra a nie czekać do ostaniej chwili. Ofensywa królewskich tez bardzo osłabiona, brak m.in. RvN, ale najbardziej odczówalny będzie brak Robbena. W ostatnich meczach byl to mózg Realu, to ona ciągnał całą drużyne zarówno w meczu z Sevillą jak i Zenitem. Nadzieja, że coś wymyśli Juande Ramos tylko czy uda mu się to w kilka dni. Nie ma co także patrzeć na wyniki ostatniej kolejki LM bo to Barca grała 2 składem a Real "prawie" podstawową 11, a mimo gładkiej wygranej nie zachwycił.
Także to Barca ma większą motywacje i chęć rewanżu za zeszłoroczne porażki. Barca nie bedzie chciała wygrać z Realem, będzie chciała ich zgnieść, upokorzyć.
Naprawdę nie widze szans dla Realu, a nie można się sugerować że to inny mecz niż wszystkie. Trzeba powiedzieć jedno, że na dzień dzisiejszy róznice między katalończykami a piłkarzami z Madrytu jest widoczna, a najlepiej to zobaczymy jutro na Camp Nou.

Do góry
#2775632 - 13/12/2008 19:54 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: drfocus]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Derby Europy 08/09 : 1 mecz ;

FC Barcelona - Real Madryt (1) 1,63 Fortuna

-Mecz na który czeka cały piłkarski świat ,nawet derby Londynu ,Milanu czy Krakowa tak nie elektryzują jak te dzisiejsze w Hiszpanii.
Barcelona co o Barcelonie - grają futbol na tak ,są w tej chwili najlepszym zespołem świata grającym kapitalną piłkę szczególnie na własnym boisku.Mają w składzie złotą rybkę Messiego ,wybuchowego Etoo ,śpiącą królewnę Henry którą chyba ktoś pocałował i sie obudziła ,wirtuoza Xaviego ,ścianę trudną do przejścia Y.Toure ,speedy gonzalesa Alvesa który na prawej obronie jest najlepszy na świecie teraz ,w środku Marguez i Puyol pewnie i na lewej może Abidal ,i w bramce trochę niepewny punkt Valdes.Z takiej mieszanki powstała nam mieszanka wybuchowa dajmy na to Barcelona to Wedel a Real to Allegro z Biedronki ,i która jest lepsza ,wiadomo że z wedla.
Real co ? no Real to Real ,napewno będzie innym Realem jak dotychczas ,zmiana trenera zawsze działa pozytywnie na zespół ,jakiś bodziec w drużynę uderza ,no ale ten bodziec napewno zadziała w dziś w tył jak ukuje tak boleśnie jak gruba igła.Mogą się polać łzy.Nie mam jeszcze informacji o składach ale wiem tylko że Barca ma lepsze armaty niż Real.Ja jestem pewny że dziś Barca wygra z Realem.Pozdr.
Vamos Barcelona ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Do góry
#2775643 - 13/12/2008 19:58 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: wafe(L)nica]
mgr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/09/2003
Wszyscy będą grali Barcę i over - bo się fajniej będzie oglądało.
Gdzieś podsłyszałem (już nie pamiętam kogo to wypowiedź była), że Barca może wyjść mocno usztywniona. Dlaczego? Dlatego, że nie będzie myśleć o tym, że musi wygrać, tylko o tym, jak wygrać 3, 4, 5:0. Jest coś w tym prawdy. Wszystkie argumenty za Barcą, ale mam przeczucie, że wcale tak się może nie skończyć :-) Ot po prostu.

I ja się zdecyduję chyba na jakiś mniej zobowiązujący zakładzik, vide cornery, kartki, czy coś w tym stylu. Dla sympatyczniejszego oglądania ;-)

Pozdrawiam

Do góry
#2775669 - 13/12/2008 20:10 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: mgr]
HenkSiracius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/02/2008
w tym miejscu, coś jakby wynikającego ze słów mgr'a: Barcelona wychodzi na murawę mocno usztywniona, pod presją, kibice oczekują rozbicia Realu więc trzeba zabrać się do roboty, szturmowe ataki i bum, kontra Realu.. mało prawdopodobne?

Kto pierwszy strzeli gola?: Real Madryt 3,00

Do góry
#2775714 - 13/12/2008 20:36 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: HenkSiracius]
john Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2006
Ja na to popatrzę trochę inaczej, Gran Derby to jest coś innego niż mecz, to jest wojna na boisku wśród kibiców, działaczy miedzy Madrytem a Barcelona...i do czego chce dojść ...w tym właśnie
upatruje jednak szanse Blancos.

moja wypowiedź nie jest na pewno obiektywna w stosunku do Realu.

Pełna lista powołanych:
Bramkarze: Casillas i Dudek;
Obrońcy: Salgado, Ramos, Antón, Agus, Metzelder i Cannavaro;
Pomocnicy: Gago, Sneijder \:\), Guti, Drenthe, Van der Vaart i Javi García;
Napastnicy: Raúl, Saviola, Higuaín, Bueno i Palanca.

a to co boli najbardziej>

Kontuzjowani: De la Red, Diarra, Torres, Van Nistelrooy, Heinze i Pepe.
Nieobecni z innych powodów: Codina, Robben i Marcelo.

w klubie trochę się zmienia, przyszedł Ramos, do gry wraca wirtuoz Sneijder, Madryt jest na tym etapie kryzysu, że nadszedł właśnie czas aby go przełamać. Raul w formie a te derby to jego specjalność

staty GD:

68 - tyle razy wygrywał Real.

58 - tyle razy FC Barcelona.

Przed El Classico wszyscy pytaja, Barcelona 3-0 czy może 6-0??

a ja kolo 00.00 będę poczytam i poogladam sobie żygi płacz i rozczarowanie \:\)

'Madryt jest najgroźniejszy, kiedy jest ranny'

DNB REAL @4.00
bet365

Do góry
#2775730 - 13/12/2008 20:47 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: john]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

A rozkoszując się derbami ,ja sobie zagram na przedsmak wielkim emocjom jeszcze takie coś :

Valencia - Espanyol D.Villa strzeli gola 2,1 Fortuna :

-Najlepszy strzelec Valencia CF ,dziś ma szanse na kolejne trafienia w lidze,jak dotąd w 14 meczach strzelił 12 goli ,86 % skuteczności ,a że dziś jest 13 dzień miesiąca to czuje że będzie również 13 gol w lidze Villi a i kto wie może nawet 14 i 15.
pozdr.Vamos Villa David !!!!

Do góry
#2775739 - 13/12/2008 20:57 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: john]
kiziorro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2005
hah, ja jestem kibicem Realu, chcialem postawic -1,5 na Barcelone, ale mi gosciowa w toto nie wklepala \:\( Real pewnie zagra 4-3-3 albo 4-4-2. Wystarczy, spojrzec na obrone Realu. Na srodku wolny Fabio, obok niego Metzelder, ktory w tym sezonie prawie nie gral, bo od niego lepszy byl nawet Heinze \:\) na Prawej Salgado \:\) Na turnieju w Londynie pokazal co potrafi \:\) a na lewej prawonozny Ramos. Jak na lewej zagra Ramos to na prawej bedzie tylko jeden biedny Salgado, ktorego nie bedzie mial kto wspomagac w akcjach ofensywnych, bo Real nie ma prawoskrzydlowego \:\( Ramos na lewej niewiadomo jak sie spisze. W pomocy jak J. Ramos nie postawi na 2 defensywnych pomocnikow to bedzie dymanko bez mydla. Sneider podobno ma grac od pierwszej minuty, wiec jakies pozytywy sa, ale jak bedzie w parze z Gutim to juz nie ma pozytywow \:\) Przejsc Gutiego to jak zabrac dziecku lizaka \:\) W ataku pewnie Raul+Higuain i moze Drenthe/ Van der Vaart. Pierwszy nie umie sobie poradzic z presja i wiekszosc dosrodkowan posyla panu Bogu w okno a drugi jest obecnie bez formy. Jedyna szansa to kolki na srodku obrony Barcelony \:\)

Do góry
#2775773 - 13/12/2008 21:16 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: kiziorro]
john Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2006
Originally Posted By: kiziorro
hah, ja jestem kibicem Realu, chcialem postawic -1,5 na Barcelone, ale mi gosciowa w toto nie wklepala \:\( Real pewnie zagra 4-3-3 albo 4-4-2. Wystarczy, spojrzec na obrone Realu. Na srodku wolny Fabio, obok niego Metzelder, ktory w tym sezonie prawie nie gral, bo od niego lepszy byl nawet Heinze \:\) na Prawej Salgado \:\) Na turnieju w Londynie pokazal co potrafi \:\) a na lewej prawonozny Ramos. Jak na lewej zagra Ramos to na prawej bedzie tylko jeden biedny Salgado, ktorego nie bedzie mial kto wspomagac w akcjach ofensywnych, bo Real nie ma prawoskrzydlowego \:\( Ramos na lewej niewiadomo jak sie spisze. W pomocy jak J. Ramos nie postawi na 2 defensywnych pomocnikow to bedzie dymanko bez mydla. Sneider podobno ma grac od pierwszej minuty, wiec jakies pozytywy sa, ale jak bedzie w parze z Gutim to juz nie ma pozytywow \:\) Przejsc Gutiego to jak zabrac dziecku lizaka \:\) W ataku pewnie Raul+Higuain i moze Drenthe/ Van der Vaart. Pierwszy nie umie sobie poradzic z presja i wiekszosc dosrodkowan posyla panu Bogu w okno a drugi jest obecnie bez formy. Jedyna szansa to kolki na srodku obrony Barcelony \:\)

Raul nie poradzi sobie z presja... \:D \:D \:D \:D

no normalnie przywaliles teraz chlopie jak dziecko z podstawówki \:D

dawno czegos takiego nie slyszalem...Raulowi za mentalnosci i to co zrobil i w jakiej jest formie po tylu latach gry to messi mogłby buty wiazac...

a kibicem to Ty sie mozesz nazwac, ale Bobrownika Baborów

Do góry
#2775774 - 13/12/2008 21:17 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: kiziorro]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Miala byc masowka, a kursy na Barcelone w weikszosci bukow ida letko w gore...a co to oznacza? Ze wiecej jest graczy, ktorzy mowia o masowce niz znajduje sie w tym niby masowkowym trendzie...dalej raczej idzie masowka na x2, bo Real jest grozny, gdy jest ranny, bo nowy trener, bo czas sie przelamac...itd. itd.

Tymczasem Real nie ma przewagi na zadnej pozycji obecnie, lacznie z bramkarzem...

Jak czytam, ze Real bedzie zmobilizowany jak nigdy, to mi sie troche smiac chce...bo niby co? Barca przejdzie obok meczu? Czy moze ma potraktowac Real jak II-ligowcow?

Wszystkie okolicznosci wskazuja na pogrom, nie na zwyciestwo Barcelony, ale na pogrom. Cale szczescie, ze Real sie nazywa Real i mozna wyrwac calkiem fajne kursy.

Ale moze zacznijmy od poczatku...z gwizdkiem koles, na ktorego mam uczulenie, ktory ejst uwazany wsrod towarzystw kibicowskich Krolewskich za kibica Barcelony ( \:D ), koles, dla ktorego sedziowanie jest ostatnia rzecza, do ktorej sie nadaje, to tak wg mnie...dodatkowo jest bardzo duze prawdopodobienstwo, ze Ramos pare razy wyjdzie na przeciw Messiego...wnioski?

Nastepny special, ktorego nie mozna koniecznie pominac nazywa sie Samuel Eto'o...to, ze zlapal specjalna kartke w Sevilli chyba dla nikogo nie bylo zaskoczeniem, jest wypoczety, bardzo skuteczny, w swiettnej formie fizycznej i nienawidzi Realu, miazdzy go, kiedy tylko moze...wnioski?

-1 na Barcelone rowniez zagrane, nie widze potrzeby tego uzasadniac, bo chyba kazdy wie, gdzie sie znajduje teraz Barca, a gdzie Real...dobrze, ze mamy pewnosc, ze Barca bedzie grala do koncowego gwizdka, nie odpusci tak jak slabiakom czy tak jak Valencii...dlaczego? No bo w zeszlym sezonie zostali upokorzeni.

Podsumowujac:

Ramos kartka 2.10
Eto'o gol 2.10
Eto'o 2 lub wiecej 5.00

UB wystawil rowniez kilka ciekawych pojedynkow na to, kto wiecej strzeli...Eto'o wyglada w nich niezwykle ciekawie, np. z Henrym badz Raulem.

Barca -1 2.50

Wszystko kursy z UB...zobaczymy jak to wyjdzie \:\)

Do góry
#2775777 - 13/12/2008 21:19 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: john]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Originally Posted By: john

dawno czegos takiego nie slyszalem...Raulowi za mentalnosci i to co zrobil i w jakiej jest formie po tylu latach gry to messi mogłby buty wiazac...

Uwielbiam porownania starych, wypalonych pierdkow do mlodych graczy...w tym przypadku przy okazji do gracza uwazanego za najlepszego na swiecie...

Widac, ze GD za pasem...czuc ten zapach palonych nadziei... \:D

Do góry
#2775805 - 13/12/2008 21:31 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: john]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Raulowi za mentalnosci i to co zrobil i w jakiej jest formie po tylu latach gry to messi mogłby buty wiazac...

Fakt Raul nastrzelał trochę goli w LM i jest nadal żywą legendą Realu.Ale przekonamy sie za kilka lat kto komu by mógł buty wiązać ,jeśli doczekamy wszyscy razem z Messim i którego kontuzje nie będą gryzc.

Do góry
#2775813 - 13/12/2008 21:39 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: polskignom]
MagiK Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/01/2005
Raul nie poradzi sobie z presja... \:D \:D \:D \:D

no normalnie przywaliles teraz chlopie jak dziecko z podstawówki \:D

Ty za to przywaliłeś jak dziecko z zerówki \:D czytanie ze zrozumieniem się kłania... Chodziło o Drenthe. Mam pytanie kibic zawsze musi mówić, że jego drużyna wygra? Kiziorro umie obiektywnie spojrzeć na sprawę, czego Tobie brakuje... Chętnie wejdę kilka minut po północy, może coś napiszesz o porażce swojego Realu. Bo moim zdaniem Barca dzisiaj wygra ale kurs 1,60 mnie nie satysfakcjonuje. Poczekam na coś w okolicach ~1,90 i wtedy zagram ;\)

Do góry
#2775841 - 13/12/2008 21:54 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: john]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004

Chcesz sobie pogawedzic ,czy moze porozmawiac o typach ? \:\)

Kiziorro napisal bardzo dobry post ,poza powyzszym sformulowaniem ,nie ma sie do czego przyczepic.

Szukaniem szans dla Realu niech sie zajma zwolennicy spiskowych teorii dziejow ,bo takie gadki "w sam raz mecz na przelamanie" czy "wszyscy skazuja Real na porazke ,wiec nie bedzie tak zle" to dobre sa ,ale nie przy okazji stawiania konkretnej gotowki na konkretne rozstrzygniecia.

Na Barce kurs marny i ja tego nie gram (moze jeszc ze w dublu z Valencia ,zobacze).

Za srednia stawke zagralem Barca -1,5 oraz over 1,5 w I polowie.

Nie wykluczam ,ze Real postawi trudne warunki ,wszak dla nich porazka oznacza praktycznie pozegnanie sie z mistrzostwem.

Co moze zrobic Janek de Ramos ?

Zastal swietny sklad ,ale na papierze.
Nie moze dzis zagrac tak ,jak lubi i umie ,czyli szeroko ,skrzydlami ,z bardzo aktywnymi z przodu bocznymi obroncami.
Tyle zakupow w Madrycie i tylko jeden prawdziwy skrzydlowy ,ktory na domiar zlego dzis nie moze zagrac ,bo sie za bardzo napinal tydzien temu z Sevilla.

Co ma zrobic Ramos ?

Nie zadroszcze.
Defensywa to jego slaba strona ,pokazala to jego przygoda w PS.
Tam nie udawalo sie tak latwo strzelac bramek jak w Primera z Sevilla i Tottenham zdolowal.

Hmm...gesto w srodku pola ,no fajnie ,tyle ,ze i tam Barca ma przewage.

Analizujac to spotkanie bez emocji nie widze ani jednej konkretnej przeslanki ,by zagrac na Real.

Remis to jest wszystko ,co Madryt moze dzis ugrac na Camp Nou.
Tyle tylko ,ze musialyby byc spelnione 2 warunki jednoczesnie

1)Barca - najgorszy mecz od kilku miesiecy
2)geniusz Raula - po raz nie wiem ktory

Na koniec pozwole sobie postawic correct score w GD

Barca - Real 4:1 (2:0)

Nie musze chyba dodawac ,ze takie mecze sie oglada ,a jezeli cos stawiamy ,to raczej za niskie i symboliczne stawki.

Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

Zycze wszystkim i sobie wspanialego ,godnego tych Derbow ,widowiska

Do góry
#2775860 - 13/12/2008 22:09 Re: Primera Division - Październik - Listopad 2008 [Re: Amkwish]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Pójdzie za drobne :

Barcelona - Real HT/FT 2/1 ,kurs 20 zł Fortuna :

-"żyje sie raz " typ na fuksa dodanie pieprzu do meczu

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop