Panowie, chwile czasu wymieniałem uwagi z userem Dreju w sprawie nagród.
Na początku od razu zaznaczył, że jest w stanie przeznaczyć kilka gadżetów związanych z Barceloną.
Słowa oczywiście dotrzyma za co mu chwała

Po kolei:
Z podziałem nagród sie wstrzymam do poniedziałku, gdy będe wiedział ile osób gra gdyż przedłużyłem termin zapisów.
Wtedy dokładnie poinformuję o podziale nagród by było dokladnie wiadomo o co się gra.
Jak pisałem, by uniknąć pod koniec sezonu opuszczania kolejek i ogólnego marazmu w konkursie osoba, która uzyska najlepszy wynik za pojedyńczą kolejkę w całym sezonie zostanie nagrodzona
Szalem i odznaką Barcelony ktorą do puli konkursu przekazuje
Dreju.
Na chwile obecną prowadzi juancarlos ale to tylko pierwsza kolejka i podaje przykładowo

(oczywiście juan moze tą nagrodę zgarnąć

)
Kolejna sprawa:
Dreju zaproponował by osoba, która zanotuje najdłuższą serię kolejek na plus otrzyma
flagę i szal Barcelony.
Podoba mi się ten pomysł i będziemy o wyżej wymienione nagrody walczyć.
Nagrody oczywiście dorzuca Dreju
Warunkiem jest najdłuższa seria z plusem choć powyżej 2J w pojedynczej kolejce.
Co do nagród z puli:
Z pamiatkami może być róznie, nie kazdemu może coś odpowiadać, w dodatku rózne ceny, wahania rynkowe itd
Więc chyba zrobimy tak, że pula zostanie podzielona pomiędzy 3 pierwsze osoby.
Jesli bedą chciały one przeznaczyc pieniądze na rzeczy związane z ligą hiszpańską to super.
fiodorrr - na chwile obecną mamy 400 PLN do dyspozycji. Pula to nie jest skromna, można spokojnie podzielić,
do tego nagrody które dorzuca Dreju, będzie o co walczyc

I sprawa najważniejsza:
osoby niżej wymienione proszone są o dokonanie wpłaty na moje konto.
Jeśli nie będzie wpłaty osoby zostaną wykluczone z konkursu czego bym nie chcial
mopsiq
marlon
milonek
sergiushJak pisałem w poniedziałek powinno wszystko się wyjaśnić
A! Dreju zaznacza, że podczas trwania edycji pula nagród może wzrosnąc, tzn moze coś jeszcze dorzucić.
Jak napisal: 'Konkurs bedzie ciekawy i fajny' Nie zostaje mi nic innego jak się zgodzić z jego stwierdzeniem i walczyć
o jak najwyższe miejsce do czego was zachęcam!
Pozdrawiam, Platini