widze ze quasi czat grubo zyje moimi typami
bylo sie z czego posmiac czytajac argumenty dla ktorych niektorzy grali petrova wiec wrzuce cos jeszcze hehe
Czy Venus Williams wygra Stuttgart? typ: TAK kurs:2,8 stawka:4/10 betfair
Po tym co wyrabia ostatnio na korcie Venus grzechem bylo by nie zagrac na jej zwyciestwo w Stuttgarcie. Obserwuje jej gre od US OPEN i jestem na prawde pod wielkim wrazeniem. Nie widze w tym turnieju przeciwniczki, która mogla by chocby powalczyc z Amerykanką. Jak wiemy siostry Williams rzadko przyjezdzają do Europy i grają tylko w najwazniejszych tuniejach. Fakt ze obie sie tutaj stawily daje do zrozumienia ze powaznie mysle o glownej nagrodzie czyli 98 500 dolarów lub sportowym Porsche
Veus przegrala na US OPEN ze swoja siostrą Sereną ale ten mecz dla ogladajacych byl baaardzo dziwny. W calym spotkaniu wyraznia przewage miala starsza z siostr ale gdy dochodzilo do kluczowych pilekj dziwnie psuła. Gra Venus byla duzo lepsza a wynik tego pojedynku byl szeroko komentwany przez ekspertow bialego sportu na calym swiecie. Nie od dzisiaj wiadomo ze pojedynki "sióstr W" rządzą sie swoimi prawami. Ja mysle ze skoro na US OPEN Venus byla lepsza a wygrala Serena to ten pojedynek w Stuttgarcie ( o ile dojdzie do takiego) wygra starsza z siostr. Jesli gra bedzie czysta to nie mam watpliwosci kto zwyciezy w tym turnieju. Kurs na zaklad, ktory proponuje jest atrakcyjny biorac pod uwage forme i agresywny styl gry V. Williams ,ktory jest bardzo skuteczny na hali o czym sie niedlugo przekonacie.
ps. ja to gralem po kursie 5,8 a tą analize pisalem kilka dni temu ale po 2.8 tez mozna jeszcze zagrac bo kurs nie nalezy do najmniejszych.