#2660400 - 16/10/2008 06:14
Re: Kadra by LEO [4]
[Re: AL_Capone]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
Leo stracil w moich oczach dzisiaj bardzo duzo swoim prostackim zachowaniem i ja na miejscu Brozka juz nigdy bym nie zagral dla kogos kto mnie tak lekcewazy jak to zrobil Holender w stosunku do napastnika Wisly.
Nie wiem czy zauwazyliscie ale przy kazdej zmianie Leo dziekowal schodzacym zawodnikom,kiedy schodzil Brozek nie podal mu reki jak innym i ostentacyjnie obrocil sie do niego plecami.
Gdyby nie Brozek to bys Leo juz pakowal manatki znajac nasza mentalnosc i taka okazujesz wdziecznosc swojemu najlepszemu napastnikowi. za to z ciapatym sie wysciskal jak z synem on i de zew - chca chlopaka opchnac to go kochaja
|
Do góry
|
|
|
|
#2660403 - 16/10/2008 06:15
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2660417 - 16/10/2008 06:18
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Jak dla mnie dwie sprawy się nasuwają póki co bo nie chcę kopac leżącego. Pierwsza to dlaczego wciąż na lewej obronie grają prawi obrońcy? Obie bramki po akcjach tą stroną. Druga sprawa ile jeszcze razy będą wystawiani zawodnicy nie siadający nawet na ławce rezerwowych w swoich klubach vide Krzynówek?
Aha po co Sosina powołał nasz Guru trenerki? żeby nie myślał że skoro gra w LM i na Cyprze co mecz to jest taki dobry. leo chciał mu pokazać ze jest cienias i jak to się siedzi na trybunach  teraz go już więcej nie powoła BO SIĘ NIE SPRAWDZIŁ (i problem natrętnych dziennikarzy z głowy, jak w przypadku Wichniarka i Jelenia)
|
Do góry
|
|
|
|
#2660435 - 16/10/2008 06:21
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Leo:
- Powiem tylko kilka słów, bo przecież wszyscy widzieliśmy, co się stało. Zagraliśmy dziś dużo słabiej niż w sobotę z Czechami, a o porażce zadecydowały błędy indywidualne - powiedział na konferencji prasowej po meczu ze Słowacją selekcjoner reprezentacji Polski Leo Beenhakker. - Byliśmy przygotowani na fizyczne walkę, ponieważ wiedzieliśmy, że Słowacy są bardzo silni. Trudno powiedzieć, jak to się stało, że jednak przegraliśmy. Z całym szacunkiem dla Słowacji - rywale robili dużo zamieszania, ale nie stwarzali dużego zagrożenia pod naszą bramką i powinniśmy sobie z tym poradzić - stwierdził holenderski szkoleniowiec.
- Jeśli chodzi o naszą grę, nie miałem poczucia, że kontrolowaliśmy przebieg wydarzeń boiskowych. Brakowało cierpliwości i przytrzymania piłki w środku pola, zaś zbyt wiele dalekich zagrań. Już kiedyś, raz lub dwa, w mojej karierze były podobne porażki w ostatnich minutach" - zakończył selekcjoner polskiej drużyny.
W sumie prawde powiedzial...
|
Do góry
|
|
|
|
#2660472 - 16/10/2008 06:30
[Re: Kefir70]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Można wiedzieć czemu obrażasz od idiotów !!!! Chyba się zapomniałeś !!! Ty idż się wyśpij a jak ochłoniesz to trochę grzeczniej
Nie obrazam tylko stwierdzam fakty  Jezeli ktokolwiek wini Boruca jest...IDIOTĄ i basta. Swoja droga czy to nie dziwne ,ze wśród wieszajacych psy na polskiej reprezentacji widzę paru napinaczy z tematu "kibice vs. policja" ,tych samych ,co to uważaja się za prawdziwych kibiców ,ale gdy wtopią 2 złote postawione na Polska X2 nie przebieraja w słowach i mieszaja piłkarzy tejze reprezentacji z błotem. Ćwoki ,nie kibice i to na nich  ,a nie na Boruca.
|
Do góry
|
|
|
|
#2660502 - 16/10/2008 06:36
[Re: Amkwish]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Niestety...ale dzis Boruc nawalil, nie zamierzam go mieszac z blotem, bo uwazam go za ambitnego goscia i wiem, ze wynik wystarczajaca krzywde mu sprawil...ten wynik moze byc o tyle bardziej bolesny, ze oddala nas od finalow...nie mowie o tym, ze wszystko stracone, a ze bardziej prawdopodobne II miejsce, co tak na prawde oznacza dla nas odpadke...kolejne dziwne zachowania Leo, ale do tego nalezy sie przyzwyczaic, koles ma swoje prywatne interesy, zalatwia je, rucha nas jak trzeba i ma za nic, a przy okazji potrenuje...ze material nie jest najgorszy, to liczymy sie o awans, jakby korzystal ze wsyztskich najlepszych, to pewnie ten awans bysmy z pierwszego wywalczyli w cuglach.
|
Do góry
|
|
|
|
#2660538 - 16/10/2008 06:42
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Niestety...ale dzis Boruc nawalil, nie zamierzam go mieszac z blotem, bo uwazam go za ambitnego goscia i wiem, ze wynik wystarczajaca krzywde mu sprawil...ten wynik moze byc o tyle bardziej bolesny, ze oddala nas od finalow... Mysle ,ze nie ,bo w tak marnej grupie kazde rozstrzygniecie nie stanowi niespodzianki. Uwazam ,ze kluczem do awansu bedzie to ,ile punktów kazda z ekip (Polska ,Czechy ,Słowacja ,Słowenia) ugra z Północna Irlandią. Nie ma tez co psioczyc na trenera ,bo cała polska piłka jest w stanie totalnej degrengolady i w tych warunkach to cud ,ze mamy wogóle jakieś punkty w tych eliminacjach 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|