Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >
Opcje tematu
#2660621 - 16/10/2008 07:17 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Goget]
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

Meldunek: 29/07/2005
Originally Posted By: Goget
Ciekawe co się dzisiaj dzieje na portugalskim odpowiedniku mecz.pl

mialem wlasnie pisac to samo

Do góry
Bonus: Unibet
#2660624 - 16/10/2008 07:19 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Goget]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
Nic sie nie dzieje po prostu nie wyszedl im mecz.
Ludzie to rozumieja ida na wino i czekaja na kolejny.

Do góry
#2660630 - 16/10/2008 07:23 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Goget]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Goget
Ciekawe co się dzisiaj dzieje na portugalskim odpowiedniku mecz.pl

Heh, ale dziady. Ja już się przekonałem kilka lat temu, że na Portugalię nie można nawet groszówki postawić, nawet jak gra z... Liechtensteinem.

Do góry
#2660649 - 16/10/2008 07:46 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Goget]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
alkohol pogorsza wzrok ;\)
napluł se na buta i sie zle odbiła ;\)

Do góry
#2660658 - 16/10/2008 08:01 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Marcel]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Eldorado,
wez sie jeb.nij w łeb, sorry gosciu ale powiem wprost powiem Ci to w twarz populisto, ryj w kubeł bo nie da sie Ciebie czytac, a jak wyrazisz chęć to powiem Ci to w twarz we Wrocławiu bo Ciebie pewnie nie stać żeby stanąć jak czlowiek w Poznaniu i dac sobie to powiedziec.
Cokolwiek napiszesz napinaczu mam to gdzies, smieszysz mnie, smieszyles i smieszyc bedziesz.
Masz moj telefon, dzown a w dwie godziny jestem i staje face to face zeby mog mi swoje madrosci powiedziec, a na ta chwile jestes FIUTEM internetowym ktory napiąc sie potrafi tylko tutaj i dmuchac w trabę ktora akurat pelne powietrza.

Cokolwiek odpiszesz, badz swiadom ze chcialbym abys powiedzial mi to prosto w oczy, jak masz tu nabijac to odpusc

Do góry
#2660752 - 16/10/2008 11:01 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Biszop]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
żałuje teraz że po meczu z Czechami nie napisałem tego co miałem zamiar, czyli: zdania nie zmieniam, Leo starzec za grube miliony won , jeden mecz wiosny nie czyni;
po meczu ze Słowacją wszystko wróciło "do normy"
o Borucu też zdania nie zmieniłem

Do góry
#2660768 - 16/10/2008 13:53 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Amkwish]
Chaoz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/06/2005
Originally Posted By: amkwish
Swoja droga czy to nie dziwne ,ze wśród wieszajacych psy na polskiej reprezentacji widzę paru napinaczy z tematu "kibice vs. policja" ,tych samych ,co to uważaja się za prawdziwych kibiców ,ale gdy wtopią 2 złote postawione na Polska X2 nie przebieraja w słowach i mieszaja piłkarzy tejze reprezentacji z błotem.

Ćwoki ,nie kibice i to na nich ,a nie na Boruca.

nie uważasz że żeby skomentować mecz nie trzeba go grać? wyobraź sobie że kibic nie obstawiający ma takie same prawa do oceny co zobaczył nie boisku jak ten który 'wtopił 2 złote'. Jesteś pewny że wszyscy Ci co się tu wpisali musieli obstawiać? Jak nie to zamilcz ze swoimi super wnioskami.

Do góry
#2660775 - 16/10/2008 14:43 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Biszop]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: Biszop
Eldorado,
wez sie jeb.nij w łeb, sorry gosciu ale powiem wprost powiem Ci to w twarz populisto, ryj w kubeł bo nie da sie Ciebie czytac, a jak wyrazisz chęć to powiem Ci to w twarz we Wrocławiu bo Ciebie pewnie nie stać żeby stanąć jak czlowiek w Poznaniu i dac sobie to powiedziec.
Cokolwiek napiszesz napinaczu mam to gdzies, smieszysz mnie, smieszyles i smieszyc bedziesz.
Masz moj telefon, dzown a w dwie godziny jestem i staje face to face zeby mog mi swoje madrosci powiedziec, a na ta chwile jestes FIUTEM internetowym ktory napiąc sie potrafi tylko tutaj i dmuchac w trabę ktora akurat pelne powietrza.

Cokolwiek odpiszesz, badz swiadom ze chcialbym abys powiedzial mi to prosto w oczy, jak masz tu nabijac to odpusc

To forum staje się żałosne, jeden broni Boruca jak świętości , który ewidentnie zawalił ten mecz i nazywa idiotami wszystkimi , który śmią go krytykować , drugi wyzywa mnie za to od najgorszych ,a kiedy sprowokowany odpowiadam na tą zaczepkę , ten trzeci wyzywa mnie publicznie i proponuje mi jakies tam spotkanie na osobnosci we Wrocławiu czy w Poznaniu,
i żeby było śmiesznie ci trzej to są moderatorzy \:D

NO COMMENTS

Do góry
#2660788 - 16/10/2008 15:06 Re: Kadra by LEO [4] [Re: podstawek]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Originally Posted By: podstawek87
lupus ale Ty się tylko znasz na US Sports \:D

Jak przed sezonem mowilem, ze Yankees nie zagraja w PO, nikt mnie nie sluchal.
Jak wyszlo na moje, to nagle wszyscy milcza

Quote:
no boli Conrad zwłaszcza jak trochę kapuchy postawiło sie na biało - czerwonych , a skacowany Boruc to spieprzył

Tez to gralem, ale to akurat przeboleje.

Do góry
#2660790 - 16/10/2008 15:08 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Biszop]
paoblo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2007
Originally Posted By: Biszop
Eldorado,

Szanowny Mały Żołnierzu, mógłby pan również stonować trochę swoje posty, a chęc spotykania się twarzą w twarz zrealizować na ringu, bo to jest odpowiednie do tego miejscu. Pewnie poprzez takie posty podnosisz swoje ego, bo wiesz że na takie zaczepki nikt zdrowo myślący nie zareaguje i nie pojawi się u Ciebie aby powiedzieć Ci prosto w twarz. Po to jest internet, aby nie było potrzeby jechania do ludzi i przekazywania im informacji. Czas gońców już minął.

Do góry
#2660791 - 16/10/2008 15:09 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Sorry za post pod postem, ale nie widzialem tego u góry.

Ja Ci spotkania nie proponowalem.

PS Tez jestes moderator ;\)

Do góry
#2660804 - 16/10/2008 15:41 Re: Kadra by LEO [4] [Re: lupus]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Mecz jak mecz, gra błędów, trudno przegraliśmy ale to nie koniec świata jak tu widzę dla niektórych \:\)

Po kubełku zimnej wody na główki proponuję ...

Do góry
#2660809 - 16/10/2008 15:48 Re: Kadra by LEO [4] [Re: lupus]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: lupus
Sorry za post pod postem, ale nie widzialem tego u góry.

Ja Ci spotkania nie proponowalem.

PS Tez jestes moderator ;\)

A ja właśnie z Tobą chętnie sie spotkam we Wrocławiu , żeby zobaczyć Twoją twarzyczkę umoczoną ......................spizowym piwskiem

i sorry , poniosło mnie wczoraj trochę \:\)

POZDRO
ELDO

Do góry
#2660839 - 16/10/2008 16:32 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Blaszczykowski zawalil nam mecz. Co za duren i alkoholik. Gdyby strzelil na 1-0, byloby 2-0 i po meczu.

Amkwish, mam nadzieje, ze ci sie podobaly race i harce na trybunach

http://sport.interia.pl/raport/elms2010/...e/duze,885984,2 \:\)

http://sport.interia.pl/raport/elms2010/news/zaatakowali-auto-listkiewicza,1195353
Wznosili wrogie okrzyki \:D To zaatakowali czy wznosili okrzyki?

Do góry
#2660844 - 16/10/2008 16:40 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce
Blaszczykowski zawalil nam mecz. Co za duren i alkoholik. Gdyby strzelil na 1-0, byloby 2-0 i po meczu.

Amkwish, mam nadzieje, ze ci sie podobaly race i harce na trybunach

Fawor za fawor.

Ja odpowiem ,ale potem Ty

Podobały mi sie i takiego dopingu oczekiwałbym zawsze.

Natomiast Ty mi odpowiedz ,jak Ci sie podobają komentarze quasiczatowych ultrasów \:D

Czy takie COŚ można nazwać kibicem ?

Trzeba zapamietać nicki i jak nastepnym razem takie cos bedzie sie napinać w topiku w rodzaju "kibice vs. policja" ,obaj zareagujemy jednakowo

Nie musze Ci chyba wyjaśniac ,ze własnie takich pajaców miałem na mysli ,prowadzac polemikę w wiadomym temacie.

Do góry
#2660850 - 16/10/2008 16:46 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Nirtz]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Nirtz
żałuje teraz że po meczu z Czechami nie napisałem tego co miałem zamiar, czyli: zdania nie zmieniam

Nie napisałeś ,bo...nie masz jaj \:D ,jak kazdy kunktator czekałes do chwili ,kiedy przeciwnikowi powinie sie noga i teraz zdobyłes sie na "odwagę" \:p

Brawo ! Robisz dokładnie to samo ,co Twój polityczny idol, tylko....że ten kurdupel nie nadaje sie nawet do tego ,by Borucowi wiazac sznurowadła.

Do góry
#2660851 - 16/10/2008 16:49 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Amkwish]
rycerz_83 Offline
addict

Meldunek: 11/01/2005
ludzie, to sa profesjonalisci! zawalili wiec powinni dostac porzadna zjebke a nie hasla typu: nic sie nie stalo!
jak manager w ostatniej chwili zawala projekt na rzecz firmy konkurencyjnej to co? szef go za to chwali?

Do góry
#2660861 - 16/10/2008 16:56 Re: Kadra by LEO [4] [Re: rycerz_83]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: rycerz_83
ludzie, to sa profesjonalisci! zawalili wiec powinni dostac porzadna zjebke a nie hasla typu: nic sie nie stalo!
jak manager w ostatniej chwili zawala projekt na rzecz firmy konkurencyjnej to co? szef go za to chwali?

A co wtedy ,gdy ten sam manager jest autorem wielu projektów ,na których firma zrobiła kokosy ?

Wyzywa sie go od alkoholików i szmat ?

Błedy zdarzaja sie kazdemu ,ale w ocenie bierzemy pod uwage całokształt ,jezeli chcemy kogoś oceniać.

Szef ,który bardzo dobrego pracownika po jednej wpadce miesza z błotem jest...IDIOTĄ i jego firmie nie rokowałbym sukcesów na dłuższą metę.

Do góry
#2660863 - 16/10/2008 16:57 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: ELDORADO
[/quote]

To forum staje się żałosne, jeden broni Boruca jak świętości , który ewidentnie zawalił ten mecz i nazywa idiotami wszystkimi , który śmią go krytykować , drugi wyzywa mnie za to od najgorszych ,a kiedy sprowokowany odpowiadam na tą zaczepkę , ten trzeci wyzywa mnie publicznie i proponuje mi jakies tam spotkanie na osobnosci we Wrocławiu czy w Poznaniu,
i żeby było śmiesznie ci trzej to są moderatorzy \:D

NO COMMENTS

Nie wlewaj sobie, spotkań intymnych Ci nie proponuje, na osobności również, poprostu stwierdziłem że to co tu napisałem mogę spokojnie powiedzieć Ci w twarz,
wiec nie doszukuj się podtekstów w sensie grózb i podobnych bo jak będę chciał napisać:
Że chcę się z Tobą spotkać aby się bić lub cokolwiek równie głupiego Ci przyjdzie do głowy
to tak właśnie napiszę i wtedy rób larum.

Wiesz doskonale o co chodzi, jak niespełna rok temu zapaliło Ci się dupsko bo ktoś Ci się włamał na konto, podszył się pod Ciebie i wykręcał wałki na kase o czym nie miałeś zielonego pojęcia to tylko dzięki mojej i Experto życzliwości i sympatii zawdzięczasz to że sprawa została wyjaśniona, a Ty oczyszczony bo wystarczy poszukać dobrze i wyjdzie co i kto tutaj o Tobie pisał.

Mimo tego że rozmawialiśmy kilkakrotnie przez telefon nie padło ani razu słowo dziękuje, w dupie to mam ale świadczy tylko o Tobie,
a piszę to tylko dlatego że robisz z siebie Bog wie kogo, ferujesz wyroki na lewo i prawo, Twoje osądy po fakcie i wyroczne miazdzą lub maja to na celu, a tak naprawdę jak mieliśmy się kilkakrotnie spotkać to zawsze coś stawało na przeszkodzie, czyżby fakt że osoba pisząca nie jest w rzeczywistości osobą po drugiej stronie ekranu??

Żeby nie było, poznałem stąd naprawde sporo osób i nie przypominam sobie żebym musiał się wstydzić, żałować, czy unikać ponownego spotkania,
myślę też że kilku osobom pomogłem bezinteresownie, a i kilka osob pomogło mi.

Pisz co chcesz, tak jak w Twoim ulubionym dziale wywołuj burze z piorunami, roztaczaj apokaliptyczne wizje, mnie nic do tego ale mam prawo napisać co ja myśle na dany temat,

Moderatorem nie jestem juz od ponad roku, z różnych przyczyn zrezygnowałem sam, ostatnio jedynie zielony kolor otrzymałem do rankingu, czego nawet wiekszość nie zauważyła bo faktycznie "zielony" jeśli chodzi o kolor nicku nie byłem nigdy.

Do reszty "obrońców" i innych nie zorientowanych w temacie,
rozpaczacie jaki Biszop wstrętny i zły, bana dla mnie?? proszę bardzo, nie będę rozpaczał tylko czytajcie ze zrozumieniem bo jeśli ktoś mi zarzuca "grozby karalne" to mnie to śmieszy i ci którzy mnie poznali wiedzą że daleko mi do tego.

Co do tego że forum "stacza się na psy"...jacy użytkownicy takie forum i może nad tym warto się zastanowić.

Do góry
#2660873 - 16/10/2008 17:03 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Biszop]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz! To co było rok czy pół roku czy 4 dni temu sie juz nie liczy. Taki jest sport.

Do góry
Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08