Strona 2 z 13 < 1 2 3 4 ... 12 13 >
Opcje tematu
#2660274 - 16/10/2008 05:45 Re: Kadra by LEO [4] [Re: podstawek]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: podstawek87
Originally Posted By: ELDORADO
Szkoda, że nie podzieliłeś się tym z nami po poprzednim meczu

a co miałem się dzielic , Czesi zagrali beznadziejny mecz i tyle,
Leo do wymiany zrozumcie to wreszcie ,

Ale ja też jestem za tym, żeby dziadka wyrzucić
Czesi może zagrali beznadziejnie, ale sytuacje mieli i przy 0-0 i przy 1-0, ale o tym już nie chcesz pamiętać

no mieli ,ale czy to cos zmienia ? Leo do wymiany sam przyznajesz przeciez

Do góry
Bonus: Unibet
#2660275 - 16/10/2008 05:45 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
Kefir70 Offline
old hand

Meldunek: 28/11/2005
Prawda co do straconej bramki jest niestety taka , żę to osławiony już brak koncentracji Boruca i jego ciągotki do takiej "nonszalanckiej" gry...

Bo te piłkę można było :
a.wywalić na całego
b. albo łapać ją na ziemi kładąc się..

No ale Boruc musiał pokazać swoją nonszalancję.. on ją chciał przyjąć..

I niestety prawda jest też taka - o czym już wspomniano , że ta piłka w meczu z Czechami ewidentnie była do wyjęcia..no ale wtedy wszystkich głaskano i Borucowi się upiekło..

Do góry
#2660278 - 16/10/2008 05:46 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Chaoz]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
Originally Posted By: Chaoz
Krzynówek spowrotem do 1 składu
wybrany na piłkarza trybun w bundeslidze
ciekawe co musie się stać żeby w końcu nie był powoływany?

\:D Najdroższy kibic w bundeslidze.

Do góry
#2660283 - 16/10/2008 05:47 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Szkoda, że nie podzieliłeś się tym z nami po poprzednim meczu

a co miałem się dzielic , Czesi zagrali beznadziejny mecz i tyle,
Leo do wymiany zrozumcie to wreszcie ,

Ale ja też jestem za tym, żeby dziadka wyrzucić
Czesi może zagrali beznadziejnie, ale sytuacje mieli i przy 0-0 i przy 1-0, ale o tym już nie chcesz pamiętać

no mieli ,ale czy to cos zmienia ? Leo do wymiany sam przyznajesz przeciez

To czy do wymiany to jedno, ale fakt, ze gdyby wygrali 1-0 to bys tez sie slowem nie odezwal ;\)

Do góry
#2660287 - 16/10/2008 05:48 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Maldini$$]
ziomek21 Offline
member

Meldunek: 01/11/2005
wejście krzynówka jak nóż w plecy dla Polaków, gra się posypała, przecież to po jego stracie poszła kontra... jaki żal, ja nie rozumiem dlaczego ten krzynówke jest w kadrze jest kilku takich gości chociażby peszko

Do góry
#2660288 - 16/10/2008 05:48 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Maldini$$]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Originally Posted By: Bankier$

krzynowek powinen zrezygnowac z kadry po Mistrzostwach, niz mnie nie irytowalo bardziej niz strzaly niewiadomo gdzie, podania do rywali, a nie do kolegow, straty pilke, bledy w przyjeciu.
Szkoda patrzec na to co sie z nim stalo.

Do góry
#2660289 - 16/10/2008 05:48 Re: Kadra by LEO [4] [Re: lupus]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Jak to możliwe, że całe mecz.pl wychodzi na letki plus, jak mało kto potrafi kontrolować swoje emocje ? \:\)

Do góry
#2660299 - 16/10/2008 05:50 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Każdy ,kto wiesza psy na Borubarze jest IDIOTĄ \:\)

Jak widze takie pieprzenie ,ze śmieje sie z Niego cała Szkocja ,to zastanawiam sie kto tu jest pijakiem ,czy Boruc czy ten co to napisał.

Po meczu Villareal - Celtic wszystkie hiszpańskie gazety piały z zachwytu nad Borucem ,a Senna w wywiadzie oswiadczył ,ze nie pamieta juz ,kiedy przyszło mu walczyc na boisku z kimś tak dobrym w tym fachu.

Nie wspomne juz ile razy wcześniej Boruc ratował reprezentację.

Wylewacie tu swoje frustracje ,bo Wam X2 na Polske nie weszło ,a juz ksiegowaliście \:D ,przez co Wasza frustracja jest jeszcze wieksza.

Piszcie tak dalej ,a czytajacy utwierdzą sie w przekonaniu ,ze to forum jest pełne kretynów.

Nie dziwiłbym sie jeszcze małolatom ,ale jak widze ,ze stary user takie brednie pisze to zastanawiam sie czy moderowanie tegoż forum nie jest strata czasu.

Wytrzeźwiec ,wyspać sie ,ochłonąć....jutro tez jest dzień \:\)

Do góry
#2660301 - 16/10/2008 05:51 Re: Kadra by LEO [4] [Re: lupus]
podstawek Offline
wieczny student

Meldunek: 08/12/2006
Originally Posted By: lupus

krzynowek powinen zrezygnowac z kadry po Mistrzostwach, niz mnie nie irytowalo bardziej niz strzaly niewiadomo gdzie, podania do rywali, a nie do kolegow, straty pilke, bledy w przyjeciu.

lupus ale Ty się tylko znasz na US Sports \:D

Do góry
#2660306 - 16/10/2008 05:51 Re: Kadra by LEO [4] [Re: lupus]
ELDORADO Offline
Joker

Za duzo zubra chyba wypiles.

Obraziles mnie juz 2 razy, ja Cie ani razu, tylko przytaczam FAKTY.

Predzej czy pozniej z takim podejsciem do ludzi, ktos Ci twarzyczke w tym wroclawiu obije.

fakty i Ty \:D

To Ty zacząleś mnie obrazac , bo ja nie jestem ,ani pisuarem ani tchórzem , a ja w Ci tylko nie zostałem dłużny , przez ciebie duzo fajnych ludzi niezasłużenie stąd wyleciało lub przestało tu pisac , więc zamilcz waść najlepiej i wstydu oszczędź

Do góry
#2660307 - 16/10/2008 05:51 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Amkwish]
Kefir70 Offline
old hand

Meldunek: 28/11/2005
Originally Posted By: amkwish

Jak widze takie pieprzenie ,ze śmieje sie z Niego cała Szkocja ,to zastanawiam sie kto tu jest pijakiem ,czy Boruc czy ten co to napisał.

Po meczu Villareal - Celtic wszystkie hiszpańskie gazety piały z zachwytu nad Borucem ,a Senna w wywiadzie oswiadczył ,ze nie pamieta juz ,kiedy przyszło mu walczyc na boisku z kimś tak dobrym w tym fachu.

Wylewacie tu swoje frustracje ,bo Wam X2 na Polske nie weszło ,a juz ksiegowaliście \:D ,przez co Wasza frustracja jest jeszcze wieksza.

Piszcie tak dalej ,a czytajacy utwierdzą sie w przekonaniu ,ze to forum jest pełne kretynów.

Nie dziwiłbym sie jeszcze małolatom ,ale jak widze ,ze stary user takie brednie pisze to zastanawiam sie czy moderowanie tegoż forum nie jest strata czasu.

Można wiedzieć czemu obrażasz od idiotów !!!! Chyba się zapomniałeś !!! Ty idż się wyśpij a jak ochłoniesz to trochę grzeczniej

Do góry
#2660310 - 16/10/2008 05:53 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Amkwish]
Stalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/10/2006
Zenua i tyle... \:p

Ale nie ma co ukrywać slaby mecz ogladaliśmy. I Polska, i Slowacja nic wielkiego nie pokazaly. W sumie to nic nie pokazały

Do góry
#2660320 - 16/10/2008 05:55 Re: Kadra by LEO [4] [Re: lupus]
Chaoz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/06/2005

lupek jakby od 2 sezonów w klubie mieli Cię w dupie, olewali i sadzali na trybunach byś tam jeszcze siedział? Jeśli masz ambicje to nie sądzę. Przecież dziesiątki piłkarzy w takiej sytuacji odchodzi z klubów, idzie gdziekolwiek byle mogli coś więcej niż trenować na bocznym boisku. Aleeeee nie przecież to wirtuoz krzynio i jak to możliwe żeby grał w jakimś cienkim klubiku. Lepiej golić kasę, grzać dupcię na trybunie i dodatkowo mieć pewne miejsce w kadrze.

Do góry
#2660330 - 16/10/2008 05:57 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Amkwish]
ELDORADO Offline
Joker

Originally Posted By: amkwish

Amk odpowiem krótko , w reprezentacji nie powinno sie grać za zasługi , a Boruc teraz, to strzępek bramkarza i człowieka , grał dzisiaj tak jak na kacu, nie widziałes tego ? , pewnie popił przed meczem , a Leo puscił to płazem

Do góry
#2660331 - 16/10/2008 05:57 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Zabielany]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
Dawniej lubilem Krzynka, potrafil zrobic rajd, niezle za..bac, kon pociagowy reprezentacji, ambitny, ale ostatnio zupelnie sie rozmienil na drobne, jaki jest sens powolywac emeryta do kadry ktory w klubie od dawien dawna nie gra...

Do góry
#2660333 - 16/10/2008 05:58 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Stalion]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Panowie, Boruc jest dobrym bramkarzem, jednym z lepszych w Europie, ale niestety błędy (lub pech - jak kto woli) się zdarzają. Mieliśmy wygrany mecz, ale taka jest piłka. Nie pierwszy i nie ostatni raz to się zdarza, nie tylko nam.

Ogólnie jestem zadowolony z postawy naszej reprezentacji, pokazali klasę z Czechami, dzisiaj byli o krok od wygranej i tylko kompletny fart gospodarzy zabrał nam to zwycięstwo. Tak już bywa. Szkoda mi po prostu chłopaków bo taki zbieg okoliczności zawsze boli...

Do góry
#2660339 - 16/10/2008 05:59 Re: Kadra by LEO [4] [Re: ELDORADO]
podstawek Offline
wieczny student

Meldunek: 08/12/2006
człowieku do czego Ty jeszcze nie dojdziesz i jakich Ty wniosków nie wysnujesz

Do góry
#2660345 - 16/10/2008 06:00 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Chaoz]
Stalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/10/2006

lupek jakby od 2 sezonów w klubie mieli Cię w dupie, olewali i sadzali na trybunach byś tam jeszcze siedział? Jeśli masz ambicje to nie sądzę. Przecież dziesiątki piłkarzy w takiej sytuacji odchodzi z klubów, idzie gdziekolwiek byle mogli coś więcej niż trenować na bocznym boisku. Aleeeee nie przecież to wirtuoz krzynio i jak to możliwe żeby grał w jakimś cienkim klubiku. Lepiej golić kasę, grzać dupcię na trybunie i dodatkowo mieć pewne miejsce w kadrze.

Spojrzmy sobie na nasza kolejna gwiazde - Smolarka. Byl w Racingu, wszyscy wiedzieli, ze nie bedzie grał w pierwszym składzie, jednak Euzebiusz twardo upierał sie ze bedzie walczył o miejsce w składzie. W sumie ambitne posuniecie...
Mogł iść do Tuluzy, gdzie mial byc nastepca Elmandera. Tam byly duże szanse na gre...
Jednak poszedł do Boltonu, gdzie co najwyzej bedzie zmiennikiem Johana. I po co? Dla pieniedzy...

Do góry
#2660349 - 16/10/2008 06:01 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Conrad]
ELDORADO Offline
Joker

Originally Posted By: Conrad
Panowie, Boruc jest dobrym bramkarzem, jednym z lepszych w Europie, ale niestety błędy (lub pech - jak kto woli) się zdarzają. Mieliśmy wygrany mecz, ale taka jest piłka. Nie pierwszy i nie ostatni raz to się zdarza, nie tylko nam.

Ogólnie jestem zadowolony w postawy naszej reprezentacji, pokazali klasę z Czechami, dzisiaj byli o krok od wygranej i tylko kompletny fart gospodarzy zabrał nam to zwycięstwo. Tak już bywa. Szkoda mi po prostu chłopaków bo taki zbieg okoliczności zawsze boli...

no boli Conrad zwłaszcza jak trochę kapuchy postawiło sie na biało - czerwonych , a skacowany Boruc to spieprzył

dobrej Nocy wszystkim , Lupusowi też

POZDRO
ELDO

Do góry
#2660358 - 16/10/2008 06:03 Re: Kadra by LEO [4] [Re: Stalion]
Chaoz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/06/2005
Originally Posted By: Stalion

Spojrzmy sobie na nasza kolejna gwiazde - Smolarka. Byl w Racingu, wszyscy wiedzieli, ze nie bedzie grał w pierwszym składzie, jednak Euzebiusz twardo upierał sie ze bedzie walczył o miejsce w składzie. W sumie ambitne posuniecie...
Mogł iść do Tuluzy, gdzie mial byc nastepca Elmandera. Tam byly duże szanse na gre...
Jednak poszedł do Boltonu, gdzie co najwyzej bedzie zmiennikiem Johana. I po co? Dla pieniedzy...

niedługo będzie kolejny trybunogrzej więc będziemy mieli najlepsze skrzydła w całej Europie

Do góry
Strona 2 z 13 < 1 2 3 4 ... 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08