#2673597 - 22/10/2008 18:31
Re: Kadra by LEO [4]
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Z ta różnica, że Dudek wcale nie był tłusty  Chociaż nie wiem jak jest teraz bo cos rzadko w mediach występuje...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2673703 - 22/10/2008 19:48
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Boruc dzisiaj sie nie popisal, tak jak go anglicy wychwalali w meczu z hiszpanami jakby byl bogiem, tak teraz po tej mega wpadce ze slowacja daje ciala, a juz to co zrobil w ostatniej minucie...szkoda gadac. Dosc tlusty ostatno, dieta ronaldo + alkohol, jak tak dalej pojdzie to skonczy jak dudek. Eee, do Dudka to mu daleko;-) Nie oceniam Borubara ale chyba coś ostatnio mu w życiu pod górkę, nawet wczoraj jak patrzyłem na zbliżenie po bramce gdzie krzyczał na obrońców to jakoś tak bez przekonania to robił, niby nie jedno przekleństwo dało się odczytać ale jakoś tej pasji którą imponował wcześniej nie dostrzegłem. Umiejętności mu nie odmawiam ale Dudkowi to na razie powinien dzień dobry pierwszy mowić i dosc nisko się kłaniać i na tą chwilę wygląda że ten stan się szybko nie zmieni;-)
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2678157 - 24/10/2008 22:18
|
addict
Meldunek: 11/01/2005
|
To wspomnij jeszcze o jego kolejnych sezonach. Pierwszy mial dobry, ale pozniej to juz bylo tylko gorzej i gorzej, final LM mu wyszedl, ale generalnie nikt w premiership go nie uwaza za dobrego bramkarza po jego wystepach w liverpoolu. a na jakiej podstawie tak sadzisz? po pierwszej rundzie w realu byla wlasnie mowa w prasie oraz cytowanych bylo kilku trenerow z angli, ze dudek byc moze wroci grac do anglii poniewaz ma tam wciaz bardzo dobra opinie!
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2678273 - 24/10/2008 22:57
[Re: Goget]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Tu nie chodzi o to, czy ktos lubi real czy nie. Dobrze, wiedzial, ze Iker jest nie do wygryzienia. Wiec ta cala gadka, ze chce grac to se moze wsadzic wiadomo gdzie. W lpoolu tez tak mowil, gdyby mu zalezalo mogl rozwiazac kontrakt, na pewno by go puscili. A tak siedzial, gadal, ale zarabial w koncu niezle pieniadze. Nie dziwie sie mu, tez bym mial watpliwosci czy sie ruszac do jakiegos slabego klubu za nizsza kase czy byc w wielkim, zarabiac pieniadze a i jeszcze moze jakis tytul zdobyc 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2678276 - 24/10/2008 22:57
[Re: Goget]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Wielokrotnie powtarzał, że poszedł do Realu, żeby pokazać takim "fachowcom" jak niektórzy z Was, że zainteresowanie Realu nie było tylko plotką i że Real naprawdę go chciał. Pozostaje jednak pytanie: skoro już wszyscy wiedzą, że to nie była plotka, to po co zostawał drugi sezon w Realu ? Przecież tam na pewno nie pogra. Jurek, why ? For money 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2678360 - 24/10/2008 23:46
[Re: lupus]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Chciałbym poznać tego który napisze że na miejscu Dudka wybrałby słabszy klub, z mniejszą kasą i uważającego że Dudek zle postąpił  Zresztą jego decyzja, jego życie, jego pieniądze, jego karieraa i tak żaden z nas tu gaworzących nawet się nie zbliży na 10 kilometrów jeśli chodzi o osiągnięcia tego którego o którym tu dyskutujemy, więc Panowie trochę rozwagi bo mało który tutaj mógłby za nim piłki nosić czy się go lubi czy nie, a już myślenie na zasadzie, lubie Barcelonę=nie lubię Dudka kładzie na łopatki, a wychodzi tutaj jak przysłowiowa słoma z gumiaków  O, LOL, co ja piszę, zapomniałem że to miejsce bogaczy i wielkich miłośników swoich klubów którym kilka milionów na koncie w tą czy w drugą w ogóle nie robi różnicy  Bynajmniej nie jestem miłośnikiem tu omawianego, poprostu twierdzę że facet podejmował w życiu dobre decyzje, wykorzystał szansę którą dostał od życia i chwała mu za to, a jeśli chodzi o porównywanie do Boruca to chyba jeszcze troche za wcześnie bo ten mimo że na lekkim zakręcie to ma jeszcze sporo przed sobą i oby miał tyle szczęścia co Dudek i potrafił je odpowiednio wykorzystać:)
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2678376 - 24/10/2008 23:56
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Biszop nie rozumiesz  Pisalem, ze mi to zwisa, pewnie tez bym sie zastanwial. Mi chodzi tylko o ta cala szopke, kiedy to w kazdym wywiadzie Dudek marudzil jak mu zle, i ze chce znalezc klub w ktorym bedzie regularnie grac. Nie oszukujmy się. Poza Markiem Citko który miał inne priorytety w życiu niż $$$ (za to go szanuję), prawie każdy polski piłkarz tylko myśli żeby wyjechać za granicę i zarobić kasę. Niestety, ambicje piłkarskie itd. to dla nich drugorzędna sprawa. Liczy się kasa. Tak było w przypadku Matusiaka i tak jest teraz z Dudką. Taka jest właśnie przykra rzeczywistość.
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|