[quote=grzesol]No narazie "piękne" te mistrzostwa ale neistety tylko pod względem finansowym bo sportowym nie bardzo. Narazie bardzo słabe mecze nie mieliśmy jeszcze żadnego bardzo dobrego meczu z małą ilością UE.
1 dzień Jankovic i Zvonka
2 dzień Venus i ponownie Zvonka
Narazie jestem zadowolony z wyników ale przejdźmy do jutrzejszych spotkań.
Serena Williams-Venus Villiams 1Pojedynek dwóch sióstr i inny wynik niż zwycięstwo Sereny będzie dla mnie dużą niespodzianką. Sugeruje się tu tylko i wyłącznie tym, że Venus chyba już na 100% wychodzi z grupy,a Serenka jeszcze musi powalczyć i ewentualna przegrana mogłaby ją pozbawić wyjścia z grupy na rzecz Dementiewej, która może wygrać z Safiną i później Sereną co jest według mnie mało prawdopodobne no ale po co ryzykować. Jako, że mecz Safiny jest później to lepiej żeby Venus i Serena się za bardzo nie przemęczały i spokojnie poszły pod prysznic obie z wyniku bardzo zadowolone
Trzeba pomóc siostrze w potrzebie. Wyobraźcie sobie, że macie podobną sytuację gracie braterski pojedynek i jeden z was ma zapewniony awans, a drugi musi powalczyć czy zrobilibyście coś tak okropnego bratu jak pozbawienie go możliwości wyjścia z grupy bo ja nie
Nawet gdybym brata bardzo nie lubił i tak bym mu podarował zwycięstwo,a tu jest przypadek inny bo obie siostry się bardzo lubią
Nie na 100% venus musi ugrac seta
Wiec ze beda 3 sety kurs 2.3 Gb
I serena - venus 2:1 kurs 3.75 GB