#2710159 - 08/11/2008 03:05
Re: Pytania, uwagi, reklamacje...
[Re: Piecia]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
czy aby na pewno wszelkie ;>? Wkleje: #1 05-11-08 00:30 NHL Ottawa Senators - Washington Capitals Typ: over 5.5 goli Kurs: @1.80
#2 05-11-08 03:00 NHL Vancouver Canucks - Nashville Predators Typ: VAN 60' Kurs: @2.05
#3 05-11-08 03:30 NHL San Jose Sharks - Minnesota Wild Typ: under 5.5 goli Kurs: @1.55
#? ??.??.2008 ??:?? Dyscyplina - RozgrywkiTeam1 - Team2 Typ : ?? (opis) Kurs : ?? Nie zebym się czepiał gdyż nic mi do tego. Tylko pamiętam doskonale sytuacje gdy Goget nie uznawał typów podanych w taki sposób. Może szczegół ale bardzo ważny element pominięty  A najlepsze to chyba było jak typy były jeszcze do zwrotu, i wtedy ktoś kto podał tylko NBA musiał poprawiać gdyż nie podał dyscypliny, czyli koszykówka. W tym przypadku Hokej  Tak z ciekawości pytam. Goget może się wypowie jak znajdzie czas, Ty Piecia chyba debiutujesz i mozesz sytuacji nie pamiętac, Goget raczej pamięta  Miłego Panowie a ja bede leciał 
|
Do góry
|
|
|
|
#2710382 - 08/11/2008 03:50
[Re: mkr]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
A przeczytałeś to co Goget napisał powyżej ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2710407 - 08/11/2008 03:53
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Co ja poradze, że czasem mam wrażenie jakbym miał do czynienia z dziećmi. Dzieckiem jeszcze jestem bo jeden z rodziców żyje. Dobrze, że Ty jesteś dorosły. Krótko: - zabawiłem się w pierwszej edycji konkursu. Do tej pory nie bardzo interesowałem się tym. Widocznie prawidłowo. - bardzo się cieszę, że właśnie po 5 typach ktoś życzliwy zwrócił na to uwagę. Jakby to był Vendetta albo inny ulubieniec to bym zrozumiał... Można było zwrócić uwagę po pierwszych 2 typach. I nikt nie będzie mi pie...ł że nie patrzył wcześniej do tematu. - domyślam się, że nikt by nie zwrócił na to uwagi jeśli miałbym bilans -500 po 5 typach... - regulamin rozumiem. NHL to może być jednak liga krykieta w Bangladeszu. Całą sytuację kwituję-->  Mniej o jeden dział do zaglądania na tym forum. Dzięki, Czołem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2710521 - 08/11/2008 04:19
[Re: Vader]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Mnie 2 lub 3 edycje temu nie uznano typow gdy podalem MLB, zapomnialem napisac ze to baseball wiec uwazam ze teraz oliwa musi byc dla wszystkich sprawiedliwa
|
Do góry
|
|
|
|
#2710530 - 08/11/2008 04:22
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Z Twojego tematu : 1. Nie będę umieszczał typów bez podania daty, dyscypliny i rozgrywek Rozumiem oburzenie jakby sprawa dotyczyła jakiegoś niuansu regulaminowego, ale jak ktoś ma na tacy najbardziej potrzebne informacje, do których nie potrafi się dostosować i jeszcze ma pretensje to dla mnie to mało dojrzałe zachowanie. Dlaczego nie liczymy ani NHL, ani NBA ani innych banalnych do rozszyfrowania skrótów wyjaśniałem kilkanaście razy w tym temacie. Jedyne co jest wymagane to umiejętność czytania ze zrozumieniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2710578 - 08/11/2008 04:52
[Re: mkr]
|
?
Meldunek: 23/09/2006
|
Na tym forum są sami eksperci i podanie jedynie daty, godziny i uczestnikow meczu + typ i kurs byłoby wystarczajace i oczywiscie w formacie ktory jest efektem skopiowania danego zdarzenia z oferty sponsora. To taka uwaga na przyszłą edycję. Wejdź sobie czasem do QC z przymrużeniem oka 100 razy dziennie pojawia się pytanie o livescory, livestream'y  z pozoru sprawa zupełnie inna ale z drugiej strony, czasem wystarczy przejrzeć temat by znaleźć to o co chce się zapytać. A co do całego "zamieszania" ze sprawą Vader'a ( z całym szacunkiem ) nie po to jest wymóg aby w pierwszym poście swego tematu zamieścić schemat podawania typów aby później typy podawać w innej formie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2710809 - 08/11/2008 07:42
[Re: ziomal-111]
|
Carpal Tunnel
|
Foch ?  Słucham? Zanim napisałeś ten wyczerpujący post może byś zerknął w regulamin i pomyślał trochę? 5 typów przegranych = -500. Został mi jeden typ. Możliwy max. liczony kurs to @5.00. Czyli nawet trafiając taki kurs mam +400 czyli w sumie -100. Myślisz, że z takim wynikiem dam radę awansować? To Ci odpowiem. NIE. Bo tak zwani "czajnicy" podadzą ostre peffki po kursie @1.25 trafią może 4/6, może 5/6 i awansują na luzie. -------------------- Rozumiem zasady panujące w tym konkursie.Rozumiem, że jeśli ktoś miał kiedyś liczone jako zwrot/ przegrana bo podał samo NBA lub MLB to mi też trzeba liczyć jako przegrane. Ale ciekawi mnie czemu ktoś teraz jak podałem 5 typów (4 trafne) pisze o tym? Można było mi to napisać wcześniej. Bankowo przeglądaliście co inni dają. Bo ja żeby się pośmiać przeglądałem co w konkursach ludzie dawali z Ligi Mistrzów, UEFA... ----------------- Nie zapisuje się do każdego możliwego konkursu po to żeby się zapisać. Tylko tam gdzie jest ciekawa formuła lub/także fajna atmosfera. Myślałem, że tutaj jest fajna formuła, która mi odpowiada. Typy równocześnie z NHL dawałem do Rankingu, Drop the puck, playoff expekt i tutaj. Dla mnie oczywistym było, że NHL= hokej. Od pewnego czasu dałem sobie spokój z pisaniem "przemyśleń" na tym forum. Jak widać i z konkursami trzeba się ograniczyć. NIE MAM ŻALU do zasad! Mogę mieć żal do siebie, że jestem frajerem i nie napisałem, że NHL to hokej. Jedynie mam żal do postawy fair play innych. Tyle. Miłego Panowie a ja będę leciał 
|
Do góry
|
|
|
|
#2711957 - 09/11/2008 00:57
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Zamieszanie pewnie i tak by było bo Gogetowi by to nie umkneło .. Piecia musisz zwiększyć czujnośc  Widze, że Vader ma do mnie żal, że nie napisałem wcześniej iż jego typy są z małym błędem. Otóż mozesz mi wierzyć lub nie ale dopiero wczoraj zajrzałem do konkursu, kilka dni temu tylko temat założyłem. A że lubie popatrzeć jak niektórzy typują to otworzyłem Twój temat. Mam tak, że nie przegladam wszystkich tematow tylko osób, które uwazam za dobrych speców w walce z bukami. A że Ciebie do takich zaliczam to zajrzałem. Oprócz tego otworzyłem tematy chyba 4 osób ktore wiem, że potrafią podać dobre typy. Jesli bym podawał swoje typy np. we wtorek to z pewnością wówczas bym o tym wspomnial. Moj post nie miał na celu zadnej złośliwości czy czekania na koniec tygodnia i dopiero wówczas informowania o blednym podawaniu typów. I jeszcze jedno - z wynikiem -100 też można awansować. Były rundy gdzie chyba nawet z wynikiem -170 mozna było awansować. Mam nadzieje, że nie trafiłem na Twoją czarną listę i będzie jak było kiedyś - czyli normalnie Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#2715189 - 10/11/2008 04:52
[Re: Sturmwind]
|
Carpal Tunnel
|
A że lubie popatrzeć jak niektórzy typują to otworzyłem Twój temat. Mam tak, że nie przegladam wszystkich tematow tylko osób, które uwazam za dobrych speców w walce z bukami. A że Ciebie do takich zaliczam to zajrzałem.Mam nadzieje, że nie trafiłem na Twoją czarną listę i będzie jak było kiedyś - czyli normalnie Pozdrawiam. No po tym wytłuszczonym zdaniu już jest ok  Może to trochę zabrzmiało jakbym miał wyłącznie pretensje do Ciebie... A tak nie jest. Choćby zobacz poniżej. Ktoś zadał sobie trud zobaczenia jaki był kurs na DW 0-1 dla Milanu... Jest ok   ładnieto tak panie Stoinie oszukiwac z kursami ?? tyle czasu pan grasz a takie rzeczy robic... Mała "pomyłka"... i tak wiele nie zmienia. Bo kurs maksymalny jest 5.00. Więc tylko lepiej to widać w temacie, że trafiło się kurs @7.00  Tylko narusza to "zasady" zdaje się mówiące o zawyżaniu kursu. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|