Prawdziwy hip hop się skończył pare lat temu ,ale nie będę z Tobą dyskutować bo przecież jesteś taki dorosły i wiesz więcej .
Teraz istnieje era popu , verba , mezo , liber , ...no i od niedawna sokół ( bo całego składu WWO nie będę w to mieszać ) .
Fura od starych i na dysk , do tego dwie kochanki i sucharki w schowku na okulary .
PS. Daj jeszcze więcej emotek będzie " swetaśnie "
PS2. bez odbioru
Oj
bajbus, bajbus widać nie zrozumiałeś mojego posta

abo ja napisałem go w za mało zrozumiały sposób...
Pisząc go nie wychodziłem z założenia, że wiem więcej bo po pierwsze tak nie jest a po drugie byłoby to debilizmem z mojej strony. Niestety patrząc przez przekrój całej twórczości Wojtka widać, że Jego forma spada, a czy to oznacza, że robi teraz pop?? no proszę Cie. Zauważ, ze utwór "W aucie" wokół którego jest całe zamieszanie ( dla mnie nie pojęte ) zrobił tak dużą "karierę" tylko i wyłącznie dzięki ludziom, którzy na co dzień nie mają styczności z rapem, a jeśli go mają to właśnie od momentu wypłynięcia takich komercyjnych produktów jak Mezo, Verba, 18L, tego to ja za cholerę rapem nie mogę nazwać...
Mówisz, że "prawdziwy hip hop skończył się parę lat temu" Co przez to rozumiesz? Nie chciałbym wyciągnąć z tego zdania błędnych wniosków.
Odpisz.