#2768469 - 08/12/2008 23:05
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - DYSKUSJA !
[Re: Bullet]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Mozna glosowac na osoby, ktore od jakiegos juz czasu maja bana na forum? Bo widze niektorzy tak robia... A co w tym złego? To, że ktoś ma bana nie znaczy, że nie jest świetnym typerem jak np. Capone z koszykówki czy żużla. Może taka nominacja (zwycięstwo?) da pretekst, aby odbanowac taką osobę bo chyba jest to forum typerskie, a nie prywaty. I druga sprawa - widzę, że posty o ŻYDOVII już skaskowane (a nie przeniesione, gdzie trzeba), nagrody za to nie ma, więc śmieciuszki schowane pod dywan "Gówniane sprawy" mają się różnie, wszystko zależy od tego kto się zesrał 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768472 - 08/12/2008 23:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
I druga sprawa - widzę, że posty o ŻYDOVII już skaskowane (a nie przeniesione, gdzie trzeba), nagrody za to nie ma, więc śmieciuszki schowane pod dywan JEDEN post ,sensacie ,jeden post był o żydovii. Wiedziałem ,ze niektórych to podnieci 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768476 - 08/12/2008 23:17
[Re: rafal08]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Co to jest kzwa jakis express z tym nie byciem moderatorem .O jeden wyraz  bez jaj  Kazdy z Was razem wziety co sie tak rzuciliscie wielce w tym temacie o nominacjach nie zrobił tu tyle co amkwish . Paranoja jakas normalnie . Szczesliwi .
|
Do góry
|
|
|
|
#2768478 - 08/12/2008 23:19
[Re: Amkwish]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
No offense, bo na tym forum ich troche jest(zydow), ale juz za cytat; 'Masz szanse jak zyd podczas okupacji' Pewnie do paki w Polsce wsadzaja  Posty z nominacji wywalilem, bo dyskusja jest tutaj, a oczywiscie nie mozna przeniesc postow z nominacji do dyskusji, nie ma takiej opcji w oprogramowaniu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2768480 - 08/12/2008 23:21
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
I druga sprawa - widzę, że posty o ŻYDOVII już skaskowane (a nie przeniesione, gdzie trzeba), nagrody za to nie ma, więc śmieciuszki schowane pod dywan JEDEN post ,sensacie ,jeden post był o żydovii. Wiedziałem ,ze niektórych to podnieci Raczej zasmuci  Przykro mi, że Ty jako wykształcony człowiek, moderator, piszesz takie rzeczy. Komu jak komu, ale moderatorom takie zachowanie powinno byc obce, a nie jest. Zresztą o czym my tu mówimy skoro w polityce rynsztok jest non stop. Rafał - ja po prostu oczekuję tylko i wyłącznie jednej rzeczy. Równego traktowania wszystkich bez względu na to kto kim tu jest. Jest jeden nietykalny - Conrad bo to jego forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#2768482 - 08/12/2008 23:25
|
Carpal Tunnel
|
Co to jest kzwa jakis express z tym nie byciem moderatorem .O jeden wyraz  bez jaj  Kazdy z Was razem wziety co sie tak rzuciliscie wielce w tym temacie o nominacjach nie zrobił tu tyle co amkwish . Paranoja jakas normalnie . Szczesliwi . Rafał ,teraz bedę mógł cos robic z wiekszym spokojem ,bo nie bedzie mi jeden z drugim zarzucał "zachowań niegodnych moderatora". Funkcjonuje na tym forum spora grupa "uciskanych prze złych moderatorów" i kazdy z nich zamiast zająć się czyms ,co by było dla forum pozyteczne ,poswieca swoja energie na tropienie NIEPOPRAWNOŚCI  Jakie to podniecajace dokopac moderatorowi ,mozna stracic nawet kilka godzin ,przekopac archiwum QC i znaleźć "Żydovia"  A jak sobie pomysle o jednym takim działaczu Userskich Zwiazków Zawodowych ,to nie wiem dlaczego pobrzmiewa mi piosenka Lecha Janerki : "Reformator ,mozesz zmieniać ...układ łapek po kieszeniach" W refrenie zas jest "..a idiotom zimno" 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768484 - 08/12/2008 23:27
|
old hand
Meldunek: 04/12/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2768485 - 08/12/2008 23:27
|
Marat Safin
|
Co to jest kzwa jakis express z tym nie byciem moderatorem .O jeden wyraz  bez jaj  Kazdy z Was razem wziety co sie tak rzuciliscie wielce w tym temacie o nominacjach nie zrobił tu tyle co amkwish . Paranoja jakas normalnie . Szczesliwi . Rafał spokojnie. Ja nie nieguje jego jako typera i tego co zrobił dla forum. Wręcz go cenię za to, ale wielokrotnie pokazał, że zachowuje się niewłaściwie jako moderator. Jest tu jednym z lepszych bez dwóch zdań, ale zauważ jak wiele osób go nominowało w kategorii antymod czy złotej maliny. Czy nie daje to do myślenia? Czy Amk w jakimś momencie zmienił swoje wypowiedzi? Dalej jedzie ostro i nie zważa na nic. Z Kefirem pojechał jak z podartym prześcieradłem mimo, że Kefir zbastował w pewnnym momencie. Patrzmy obiektywnie, nie kierujmy się sympatiami.
|
Do góry
|
|
|
|
#2768489 - 08/12/2008 23:31
[Re: snaders]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2768494 - 08/12/2008 23:41
|
Carpal Tunnel
|
Patrzmy obiektywnie, nie kierujmy się sympatiami. I niepotrzebnymi emocjami. Gdyby za "pejsiaków" banowac ,to dzis na "parkiecie" nie zostałby ani jeden typer ,bo wszyscy tak pisywalismy na QC ,gdy grało Maccabi. Chciecie idiotycznej poprawności (Michnik ,ty jednak jestes mistrzem ,siałeś i zbierasz  ) ,to banujcie za to ,ze ktos napisał "Legła" czy "Skisła". No chyba ,ze wolicie rżnąć głupa i udawać ,ze nie wiecie ,jak sie w Łodzi mówi na Widzew  "Wojny na stadionach" odcinek serialu dotyczacy Polski ,obejrzyjcie i posłuchajcie ,co na temat "nazwy" mówia kibole Cracovii. PS. Suma sumarum dla mnie jest najwazniejsze ,ze tego gola jednak strzelili 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768500 - 08/12/2008 23:49
|
Zbanowany
|
Co to jest kzwa jakis express z tym nie byciem moderatorem .O jeden wyraz  bez jaj  Kazdy z Was razem wziety co sie tak rzuciliscie wielce w tym temacie o nominacjach nie zrobił tu tyle co amkwish . Paranoja jakas normalnie . Szczesliwi . Rafał spokojnie. Ja nie nieguje jego jako typera i tego co zrobił dla forum. Wręcz go cenię za to, ale wielokrotnie pokazał, że zachowuje się niewłaściwie jako moderator. Jest tu jednym z lepszych bez dwóch zdań, ale zauważ jak wiele osób go nominowało w kategorii antymod czy złotej maliny. Czy nie daje to do myślenia? Czy Amk w jakimś momencie zmienił swoje wypowiedzi? Dalej jedzie ostro i nie zważa na nic. Z Kefirem pojechał jak z podartym prześcieradłem mimo, że Kefir zbastował w pewnnym momencie. Patrzmy obiektywnie, nie kierujmy się sympatiami. Zawsze patrze obiektywnie. Za co ma nominacje .Za temat POLITYKA  i jego tam wypowiedzi .Faktycznie najwaznieszy temat na form bukmacherskim  Przeciez tam tak jest od dawien dawna .Gorsze rzeczy tam widzialem .Jak ktos ma slabe nerwy to nie powinien tam zagladac  Ban za zydovia  .max ostrzezenie .Chyba tylko za piec byl ban ,no ale to było przegiecie.A i tak nie pamietam czy gosc bana dostal . Nie no ,ale sie usmialem  .Kzwa jz z 20 minut sie smieje . Dał im tylko powod to malo sie nie pozabijali zeby do Nominacji wpisac Sorry jak kogos obrazilem ,ale kabaret
|
Do góry
|
|
|
|
#2768502 - 08/12/2008 23:51
|
Zbanowany
|
Gosc US SPORT tu chyba rozwinal ,dziesiatki typow ,dziesiatki ciekawych i trafnych wypowiedzi ,Jakis konkurs w lidze hiszpanskiej ,temat o lidze hoszpanskiej a Ci banowac go beda . Hahahahahahaha Kuzwa sprawiedliwi sie znalezli 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768518 - 09/12/2008 00:07
|
Marat Safin
|
Gosc US SPORT tu chyba rozwinal ,dziesiatki typow ,dziesiatki ciekawych i trafnych wypowiedzi ,Jakis konkurs w lidze hiszpanskiej ,temat o lidze hoszpanskiej a Ci banowac go beda . Hahahahahahaha Kuzwa sprawiedliwi sie znalezli Wiem, zgadzam się. Nie myślałem, o żadnym banie, ani nawet zdjęciu moda, ale o ostrzeżeniu (sam je sobie kiedyś dałeś jak przesadziłeś). Pamiętasz za co ja dostałem ostrzeżenie? Za jedną k...ę Powtarzam szanuję Amkwisha za jego zasługi dla forum, ale moim zdaniem czasami przesadza. Dla mnie powinien byc jakiś regulamin dokładnie precyzujący za co są ostrzeżenia, a za co nie bo obecnie zbyt często jest to uzależnione od tego czy kogoś się lubi czy nie, albo czy ma się dobry humor czy nie. Reasumując - robimy regulamin i abolicję, zbanowanych przywracamy, Amkwisha na moda przywracamy, gruba kreska i jedziemy od zera tak samo wobec wszystkich.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|