#2768556 - 09/12/2008 00:42
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - DYSKUSJA !
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Tak czytam ten temat i jak bedzie zlot w przyszlym i Amk zglosi chec udzialu, to odnosze wrazenie, od razu wzrosnie frekwencja na zlocie  Podobnie byloby w przypadku Nirtza czy Tysona Ja tez jak czytam ten temat to nie moge sie rozstać z mysla ,ze powinienes miec nominacje w kategorii "Najbardziej fałszywa menda"  Schudnij ,weź kota i przyjeżdzaj za tydzień na Gran Derby ,wszak ponoc jestes antimadrista  Powitam was serdecznie ,wraz ze swoim labradorem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768569 - 09/12/2008 00:53
[Re: rafal08]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Kto chciał banować amkwisha??? Uniosłeś się jak balon, a Bullet bardzo ładnie i kulturalnie napisał, nikt amkwishowi nie ujmuje jego zasług bo ciężko je podważyć i nie zauważyłem żeby ktoś to robił. Jak masz problem z właściwym odczytaniem to wyedytuj swój post gdzie wspominasz o swoim obiektywizmie bo zaczyna się robić śmiesznie i to z Twoim wydatnym udziałem.
Ja nie mam sily sie uzerac z nim i jego kolegami.
To podchodzi pod ewidentnego bana Nikt nie chciał 95% mojej wypowiedzi nie jest skierowana do Bulleta tylko pisalem to odnosnie calej sytuacji. Pewnie ,ja sie smialem z calej sytuacji z 30 minut wiec ciezko bylo nawet skladnie pisac . Dobrze ,ze krzesla elektrycznego mu nie chcieli zaaplikowaac  Obiektywizm .Hmm nie znam go ,w zyciu z nim nie gadałem ,nawet nie wiem jak wyglada .Chyba go troche lubie ,ale czy to ma wplyw .Nie sadze .Odnioslem sie do calosci tej sytuacji a nie do pojedynczych postow .zastanow sie chwile ,zajrzyj do ATA chyba masz dostep i moze pomyslisz tak jak ja .A jesli nie to trudno kazdy ma swoje zdanie i ocene danej sytuacji Pozdrawiam Biszop P.S Dawniej mi sie wydawalo,ze myslimy podobnie
|
Do góry
|
|
|
|
#2768755 - 09/12/2008 03:07
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
|
-error]Obłuda do sześcianu - z jednej strony obrońca polskości, banuje Igora, a z drugiej ,,, ha ha ha Fałszywość, dwulicowość, obłuda  Nie ma wiekszej fałszywki ,jak nominowanie takiego zera jak Ty do nagrody za całokształt  Poza intrygancwem i włazeniem w dupe komu trzeba NIC nie zrobiłes dla tego forum. NIC nie zrobił ,ale ma poparcie....jak niektórzy politycy. Na senatora startuj ,na senatora (z SLD oczywiscie) 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768771 - 09/12/2008 03:12
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
|
-error]Haha  Jest pan intrygant, nie dam ci tej satysfakcji miernoto Miernota to jest nominowana do nagrody za całokształt ,co najlepiej obrazuje upadek tego forum  AMEN !
|
Do góry
|
|
|
|
#2768780 - 09/12/2008 03:14
[Re: Amkwish]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
-error]Haha  Jest pan intrygant, nie dam ci tej satysfakcji miernoto Miernota to jest nominowana do nagrody za całokształt ,co najlepiej obrazuje upadek tego forum  AMEN ! ' Nie musisz się już wysilać miernoto, masz nominację w złotej malince - w wyścigu na głupotę nikt tu nie ma z tobą szans  Bez odbioru
|
Do góry
|
|
|
|
#2768949 - 09/12/2008 04:28
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
-error]Haha  Jest pan intrygant, nie dam ci tej satysfakcji miernoto Miernota to jest nominowana do nagrody za całokształt ,co najlepiej obrazuje upadek tego forum  AMEN ! Amk , czy TY naprawdę nie umiesz inaczej osiągnąć satysfakcji jak plując jadem i obrażając permanentnie innych...czy to naprawdę tak podnieca ??????? Ja nadal staram się uskuteczniać w stosunku do Ciebie politykę dobroci - tak , że jak chcesz kupię Ci w prezencie np. Kamasutrę ??? Poczytasz , zobaczysz , że osiągnięcie satysfakcji w inny sposób leży w Twoim zasięgu 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768962 - 09/12/2008 04:38
[Re: Kefir70]
|
Carpal Tunnel
|
Ja nadal staram się uskuteczniać w stosunku do Ciebie politykę dobroci - tak , że jak chcesz kupię Ci w prezencie np. Kamasutrę ??? Poczytasz , zobaczysz , że osiągnięcie satysfakcji w inny sposób leży w Twoim zasięgu Najwiekszym prezentem dla mnie bedzie ,jak sie ode mnie wreszcie raz na zawsze odp.....  Swoja drogą to podejrzewałem ,ze czerpiesz satysfakcje z komiksów  "...a idiotom zimno" 
|
Do góry
|
|
|
|
#2768969 - 09/12/2008 04:41
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
No offense, bo na tym forum ich troche jest(zydow), ale juz za cytat; 'Masz szanse jak zyd podczas okupacji' Pewnie do paki w Polsce wsadzaja w Polsce JESZCZE nie, ale już w USrAelu poprawność polityczna tak mocno zrelatywizowała kręgosłup moralny, że za taki tekst mogą czekać represje dziwne że talmudyczne zasady każą nienawidzić wszystkich gojów, zaś w drugą stronę mamy takie kłanianie się w pas, czytając ostatnie szopki ze szkół gdy kazano dzieciom udawać żydów, przez co byli dyskryminowani przez innych, po prostu nóż sam się otwiera, cięciwa tolerancji napięta jest tak mocno, że nastanawiam się kiedy to pęknie, oby nie było za późno ----- a tak w ogóle co to za akcja "głosuj na Terrora" ??? w ogóle nie kojarze poza satyrystycznymi ilustracjami w polityce od czasu do czasu @Bullet wątpię by Twoje postulaty przeszły  zresztą nie ze wszystkimi się zgadzam, tekst o grubej kresce i zaczynaniu od zera już gdzieś słyszałem, jakieś 19 lat temu, ile w tym sensu pisać chyba nie trzeba
|
Do góry
|
|
|
|
#2768991 - 09/12/2008 04:45
|
old hand
|
Ja nadal staram się uskuteczniać w stosunku do Ciebie politykę dobroci - tak , że jak chcesz kupię Ci w prezencie np. Kamasutrę ??? Poczytasz , zobaczysz , że osiągnięcie satysfakcji w inny sposób leży w Twoim zasięgu Najwiekszym prezentem dla mnie bedzie ,jak sie ode mnie wreszcie raz na zawsze odp.....  Swoja drogą to podejrzewałem ,ze czerpiesz satysfakcje z komiksów  "...a idiotom zimno" Amk , ja staram Ci się tylko pomóc...bo powtórzę raz jeszcze - wyobraź sobie TY - władający słowem : przepraszam , proszę , dziękuję...może nawet na tym forum ktoś Cię nawet polubi... Apropos  chyba zacznę pisać książkę - akcja będzie działa się w środowisku typerów - gdybyś miał wybór wolałbyś być wzorem dla postaci - zakompleksiałego krypto geja czy bardziej takiego narodowca udającego w necie twardego faceta a po nocach uprawiającego samogwałt ? Pytam , bo jestem ciekawy Twojego zdania ??
|
Do góry
|
|
|
|
#2769044 - 09/12/2008 05:15
|
Carpal Tunnel
|
Apropos  chyba zacznę pisać książkę - akcja będzie działa się w środowisku typerów - gdybyś miał wybór wolałbyś być wzorem dla postaci - zakompleksiałego krypto geja czy bardziej takiego narodowca udającego w necie twardego faceta a po nocach uprawiającego samogwałt ? Pytam , bo jestem ciekawy Twojego zdania ?? Moje zdanie jest niezmienne - uważałem i nadal uważam Cie za idiotę  GAME OVER 
|
Do góry
|
|
|
|
#2769060 - 09/12/2008 05:22
|
old hand
|
Apropos  chyba zacznę pisać książkę - akcja będzie działa się w środowisku typerów - gdybyś miał wybór wolałbyś być wzorem dla postaci - zakompleksiałego krypto geja czy bardziej takiego narodowca udającego w necie twardego faceta a po nocach uprawiającego samogwałt ? Pytam , bo jestem ciekawy Twojego zdania ?? Moje zdanie jest niezmienne - uważałem i nadal uważam Cie za idiotę  GAME OVER Amk, czy Ty nie umiesz się bawić słowami  skąd u Ciebie taki "ciężki dowcip"..  Czy to dlatego , że nikt Cię tutaj nie lubi , czy dlatego , że zdjęli Ci moda ??? No bo co Ty zrobisz bez moda .. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2769081 - 09/12/2008 05:29
|
Carpal Tunnel
|
No bo co Ty zrobisz bez moda .. Bedę dalej walcem jeździł  I gwoli wyjasnienia - sam napisałem do Conrada ,aby zdjał mi moda. Teraz jestem juz tylko zwykłym bandytą  I na tym zakończę.
|
Do góry
|
|
|
|
#2769089 - 09/12/2008 05:34
|
old hand
|
No bo co Ty zrobisz bez moda .. Bedę dalej walcem jeździł  I gwoli wyjasnienia - sam napisałem do Conrada ,aby zdjał mi moda. Teraz jestem juz tylko zwykłym bandytą  I na tym zakończę. A widzisz Amk, czyli jest w Tobie jednak odrobina dobra...kto wie, może jednak ktoś Cię tu w końcu polubi...ja w Ciebie wierzę 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|