Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#2772276 - 11/12/2008 05:15 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Cendruś]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
typer roku: WNN - napisano juz wszystko

typer roku tenis: Fro Lech - zawsze merytoryczny i konkretny

typer roku US Sport - Baqu - sporo ciekawostek rzuca na forum

typer roku koszykówka - pettersen - dlamnie nr 1 jesli chodzi o typy z kosza

moderator roku - rafał 08 - ostry ale sprawiedliwy, trzyma poziom

oscar za całokształt - [T]-error - sporo czasu i zdrowia tu zostawił, jak najbardziej mu sie to należy

Do góry
Bonus: Unibet
#2772622 - 11/12/2008 06:35 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: _Korver_]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Typer roku: Ciężko wytypować kogoś konkretnie. Forum umiera szybciej niż nam się wydaje. Tutaj wytypuję Rivaldinho jakoś lubię od czasu do czasu zajrzeć do jego tematów w private picks. Rzeczowe analizy i przemyślane typy to marka tego usera i za to go ogromnie szanuję. Także nominuję tomo, który jest najlepszym specjalistą od Formuły 1 w całej Polsce. Także sporty zimowe nie są mu obce.

Typer roku [piłka nożna]:
igea23 - Tego usera prawie nikt nie dostrzegł a to błąd. igea 23 jest tegorocznym zwycięzcą Ekstraklasy Typerów - Jesień 2008. igea23 w konkursie zmiażdżył wszystkich uzyskując wynik końcowy ponad 260 jednostek wygranych. Trzeba przyznać, że wynik jest znakomity. Jest to typer, któremu warto się przyjrze ć. Widzę w nim bardzo duży potencjał i jestem dumny z tego, że zawsze chętnie uczestniczy w Ekstraklasie Typerów, bo pokazuje klasę co konkurs.
konstruktor jak nie lubić konstruktora skoro on jest największym ekspertem do ligi angielskiej. Bardzo lubiłem jego analizy dotyczące Wysp Brytyjskich, do tego przecież prowadził konkurs British Club.
maxxey ta nominacja jest bardzo dobrze przemyślana. Cenię bardzo Michała za duża wiedzę piłkarską ile my to godzin przegadaliśmy o naszej piłce w Siepli czy Przyszusze. Ekspert od polskiej piłki i to nie tylko wysokiego szczebla, ale także niższych frontów.

Typer roku [tenis ]:
Kameleon Leosia oczywiście nominuję w jego koronej dyscyplinie. Karol bardzo dobrze zna się na tenisie a jego ulubionym bohetrem i wzorem jest Davidienko \:\) a tak na poważnie to chłopak strasznie lubi tenisa. Ja nigdy nie rozumiałem tej gry, ale nasi koledzy mają na szczęście odmienne zdanie \:\)
Piostar jest to osoba, która bardzo mnie zaskoczyła podczas zlotu w Przyszusze. Bardzo dobrze zna się na tenisie i godzinami można z nim rozmawiać o zagraniach takich gwiazd jak Radwańska, siostry Williams itd.

Typer roku [koszykówka]:
shane - zmój ulubiony Bydgoszczanin \:\) kiedy grałem i typowałem naszego polskiego kosza to zawsze zasięgałem rady mojego kolegi. Wielki fan Astorii i naszej PLK. Szkoda, że ostatni ma mniej czasu na typowanie.

Typer roku [US Sports]:
lupus oczywiście tutaj jedyna nominacja. lupus kocha te dziwne sporty amerykańskie ja tam ich w ogóle nie rozumiem, ale lupus tak \:\) . Z resztą duży plus za konkurs dotycz ący właśnie sportów z USA.

Typer roku [sporty motorowe]:
tomo - Wybór mógł być tylko jeden tomo. Tomek to fan formuły 1 , ale także Motor GP. Podziwiam Tomka zawsze za to, że zarywa noce, ale właśnie dzięki takiemu poświęceniu ma tzw "Białe kruki" u buków. Momentalnie wychwytuje ich błędy i z zimną krwią gra te propozycję. Człowiek, który jest zawsze na plusie i jest nie tylko najlepszy w sportach motorowych, ale także w Polsce. Nic tutaj na wyrost po prostu za długo go znam, żeby mnie wiedzieć jakie wyniki osiąga. Tytan pracy.

Sporty zimowe
tomo wielką pasją Tomka jest biathlon. Duża wiedza w tym temacie pozwala mu na zarobienie konkretnych jednostek.

Typer roku [siatkówka] - Giertyszek moja nominacja znowu dla Giertyszka. Jest nie kwestionowanym liderem właśnie w siatkówce. Pisze bardzo dobre analizy i ma efekty.

Moderator roku: [/u]
Nikt tym roku nie zasłużył na tą nagrodę.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *
tomo Tomek od dawna zasługuje na tą nagrodę. Zrobił wiele dla tego forum jeśli chodzi o sporty motorowe i zimowe. Także udzielał pomocy w Sports Insiderze. Tomek powodzenia

Ze sportowym pozdrowieniem Ignorator.

Do góry
#2773009 - 11/12/2008 20:53 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Ignorator]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
Typer roku piłkanożna:
vindom
Typer roku
włodar
Odkrycie roku:
grzesol
Rozczarowanie roku:
haku
Tekst roku:
Snajper2:
grzesol - jak dzisiaj widzisz Venus?

grzesol:
Czemu Ty się tak pytasz chcesz grać na odwrót ?!

każdy tekst grzesola jest mistrzowski.

Do góry
#2774735 - 13/12/2008 01:13 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Izajasza53]
HenkSiracius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/02/2008
Typer roku [piłka nożna]:

* mura - fachowość, kompetencja, profesjonalizm, wiedza.

* konstruktor i kefir70 - za "działalność" w temacie 'niższe ligi angielskie'.

Do góry
#2776100 - 14/12/2008 00:27 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: HenkSiracius]
podstawek Offline
wieczny student

Meldunek: 08/12/2006
Typer roku:
WNN - za świetną robotę przy lidze walijskiej
Typer roku [piłka nożna]
WNN - jw.
igea23 - szkoda, że udziela się tylko w konkursie Eklstraklasa Typerów, ale wygrał obie edycje z bardzo dużym plusem
Typer roku [tenis ]
Goget - ogromna wiedza, jeśli typujesz coś odwrotnie to 5 razy się zastanowisz zanim zagrasz \:\)
Bullet - zawsze daje dobre typy, wysoko w konkursach
Typer roku [US Sports]
Bzyku - za Pick The Dog, dwa razy wygrał i raz trzeci. Warto grać jego dogi \:\)
Typer roku [sporty zimowe]
Rivaldinho - często pisze analizy, które zwykle są trafne
Typer roku [wyścigi konne]
cigar - jest najrzadziej czytany przeze mnie dział, ale cigar dobrze typuje zwycięzców poszczególych gonitw
skunks - bardzo aktywny w dziale, dobre typy
Typer roku [inne sporty]
polskignom - za IO
Moderator roku:
Goget - obiektywny, bezstronny, służący pomocą
Złota malina:
amkwish - najmądrzejszy, najlepszy. Liczy się tylko jego zdanie. Każdy kto ma inne jest idiotą. Poza tym miał przyjechać z Hiszpanii, żeby pokazać chyba inzynierkowi i komuś jeszcze, że są jedną i tą samą osobą. Był pewny, że to jedna osoba na kilku kontach. Później, jak okazało się inaczej, grzecznie i cicho wycofał się z tematu

Do góry
#2786820 - 20/12/2008 07:48 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: podstawek]
zludna Offline
old hand

Meldunek: 18/05/2007
Zagłosuję sobie :>

Typer roku [tenis ]
- Jun : szczecińska relacja
- Kameleon : peffka z Poznania na finał laugh a poza tym po prostu dla mnie typer roku i już.
Typer roku [koszykówka]
- shane : najulubieńszy, tylko mógłby zacząć korzystać z wap-livescore laugh typy (przed)olimpijskie pamiętam - poza tym wiem, że się cały czas udziela :>
Typer roku [US Sports]
- Baqu : jeśli o NBA chodzi, twórczość znam nie tylko stąd, czytywałam.
Moderator roku:
- rafal08 : ja tam nie narzekam, mi służył pomocą, kiedy potrzebowałam.
Odkrycie roku:
- Maciek AG - analizy z Eredivisie na najlepszym poziomie. Maćka znam już długo, długo i dla mnie to zawsze b.dobra lektura. a przy tym skuteczna.

Do góry
#2786882 - 20/12/2008 08:52 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: zludna]
Klakier Offline
old hand

Meldunek: 22/02/2005
w temacie tylko wypowiem sie o:
malinie roku
amkwish - zawsze ma swoje zdanie, nie sposób go przegadać widzialem to w niejednym temacie

Do góry
#2790381 - 22/12/2008 01:40 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: connor]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
typer roku: polskignom - wszechstronność połączona z wynikami

typer roku tenis: włodar, haku za pracę w ATP.

moderator roku - llama, goget - za to że im się chce wink

oscar za całokształt - llama, goget - j.w.

Do góry
#2793454 - 24/12/2008 09:39 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Fro_Lech]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Złota malina: ten gość powyżej smile Fro, za to, że odkąd przeprowadził się do Łodzi, jego aktywność na forum spadła o jakieś 80 % smile

Do góry
#2793961 - 25/12/2008 06:47 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: majner]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Wszystko podliczone, dzis lub jutro zakladam sonde i glosowanie, w niektorych kategoriach ciezko bylo skompletowac zestaw ze wzgledu na mala liczbe glosow, dlatego dla przykladu oskar pilki noznej a pilki recznej to nie ta sama wartosc.

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  Biszop, rafal08