ok, lets go
CAVS-RAKIETY (+7) 1
Kawalerzysci u siebie graja bardzo dobrze , wg mnie u siebie moga pokonac kazdego, choc z drugiej strony "najgorsze przed nimi nadchodzi, tzn czolowka nba, tak jak teraz czyli ekipa z houston, to wlasciwie bedzie prawdziwy sprawdzian, wg mnie wieksze szanse na wygranie maja CAVS jednakze, Houston powinni sobie poradzic i walczyc do konca o zwyciestwo, zagralem na Cavs na "przelamanie", ale polecam Rakiety z handi
DETROIT-BULLS typ over 199.5
Byki w ostanich spotkaniach zawsze krecili sie okolo 200 lub powyzej, DEtroit dzis byc moze wygra, ale licze na to , ze goscie nie przespia pierwszej polowy i ponad 95 pts zdobeda, reszte doloza gospodarze.
ORLEAN-LAKERS (+3)
KObe i spolka czas sie obudzic, ostanio forma wrecz tragiczna, i nawet z kelerami z memphis moglo skonczyc sie inaczej, wg mnie Kobe na pewno bedzie zmotywowany na maksa, jezeli reszta paczki wesprze go tak jak trzeba Lakersi wygraja .
Portland-DEnver typ over 96.5 Denver
Druzyna gosci juz nie raz pokazala jak spokojnie rzuca 30 pts na kwarte po czym nie wychodzi z 20 pts, licze na to , ze dzis beda od poczatku w dobrej dyspozycji rzutowej nie dadza odskczyc rywalom na wiecej niz 10 pts i pojda na wymiane.
SAN ANTONIO-MINESOTA under 191.5
Coz obrona i obrona, to klucz do zwyciestwa dla Ostrog , Minesota bedzie miec problemy z wyjsciem z 85-88 pts.
Dallas-Memphis under 197.5
linia wg mnie za wysoko ustawiona o okolo 6 pts, zarowno Nowitzki i spolka w ostatnim czasie nie zdobywaja punktow awet z druzynami typowo overowymi, czyli DEnver lub WASH , dzis mysle bedzie podobnie , a goscie zakoncza spotkanie na bardzo malej zdobyczy punktowej.
ATLANTA-OKLAHOMA typ over 102.5 ATLANTA
Gospodarze bardzo wyran ym faworytem , obawiam sie grac handi , gdyz jest dwucyfrowe i tutaj moze byc +30 jak i +7-10 pts, wiec mysle, ze najpewniej bedzie zagrac over gospodarzy.
Boston-Philadelphia typ over 89.5 goscie
Celtowie zdecydowanym faworytem, presja i zmeczenie psychiczne moze narastac, bo wkoncu maja szanse na pobicie rekordu, choc bedzie bardzo ciezko. Mysle, ze i dzis wygraja, lecz Phila bedzie toczyc rownorzedna walke i z 90 pts wyjdzie bez wiekszych problemow.
Miami-Golden State typ over 103.5 warriors
Miami oczywiscie faworytem, lecz Warriors moga tutaj sporo namieszac, mimo tego , ze malo kto sie tego spodziewa.
Wiadomo gra run'n'gun po obu stronach za sprawa gosci mysle, ze pozwoli zakrecic sie w okolicach 105 pt.
WASH-CHARLOTTE over 191.5
H2H zdecydowanie na over.
Powodzenia
P.S.
wszystkie typy zagralem....