Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#285553 - 26/01/2005 02:56 Re: NBA - 25.01.2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Zaryzykuje tezę,ze niezla gra NY może przełożyc sie co najwyżej na over w tym meczu,bo ze na ich wygrana to wierzyć mi sie nie chce:-)

Ale...to jest tylko sport:P

Taki sport to lubie

Do góry
Bonus: Unibet
#285554 - 26/01/2005 10:02 Re: NBA - 25.01.2005
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
Quote:

Quote:

ja dzosiaj zapusciłęm sobie takie typki

#1 głowny kupon puszczony systemikiem

*new york - phoenix under 213
*hinrich - miller typ 1
*bibby - kidd typ 1
*new york - phoenix typ 2(-5)

-odnosnie pierwszego typku to mysle ze przy obecnej formie knicksi nie dorzuca tyle punktów do wspólnego bilansu obu zespołow aby przekroczyc tą linie a poza tym od poczatku sezonu zasadniczego mecze z udziałem knicksów tylko 2-krotnie konczyły złamaniem sie tej granicy i dzisiaj licze ze nie bedzie nastepnego przełomu
-hinrich jednen z głownych jak nie najwazniejszy zawodnik zdobywający punkty ostanio bardzo regularny i w dodatku niezła skutecznosc miller napewno moze wygrac ta pare ale licze na pewną okoliczność jaka moze wpłynąc na losy tej pary a mianowicie ze niebedzie tutaj wymiany ciosów w obu zespołach. Przy wysokim wyniku (z mojej analizy) mogłby skorzystac miller który w meczach overowych dorzuca zawsze wiecej punktów (wystarczy spojrzec na jego bio na nba.com)
licze na bardziej underowy przebieg meczu i wygrana kirka na pointsy.
-dałem to ze wzgledu na to iz niepewny jest udział webbera a na kims bedzie musiało spocząć zdobywanie punktów (prosze o info na temat chrisa) oczywiscie jezeli webber wystapi to tez bardzo realne jest ze bibby to wygra kidd ma 1 mecz lepszy a dwa nastepne troche gorsze teraz czas na ten gorszy
-moze jestem zbyt wielkim optymista ale chyba ten hpc jest jak najbardziej do zrobienia słonca w pełnym składzie i powracają (oby) do zwycieskiej passy

pozdro

kardynal20

dodatkowo za low stake zagrałem sobie
* chicago - denver typ 1 (-2)
* charlotte - boston under 200
+ phoenix

typy trafne ale po dzisiejszej nocce zdecydowalem ze w meczu w którym phoenix gra pełnym składem bede stawiał same overy bo na słaba skutecznosc i dobrą defensywe zespołu nie ma co liczyc okazja nadarza sie juz dzis w meczu z milwaukee

pozdro

Do góry
#285555 - 26/01/2005 10:58 Re: N.B.A 25.01.2005
RafaL_TS Offline
enthusiast

Meldunek: 13/01/2005
Quote:

Jak dlamnie dzis Boston powinien poradzic sobie na wyjezdzie z Bobkami po ostatniej wpadce z jednym z najsłabszych ze społow jakim jest Atlanta..dzis pora na rehabilitacje..

Drugim typem dnia dlamnie dzis sa Słonca...mam nadzieje ze dzis wygraja wkoncu przegrali 5 meczy z rzedu i kiedys musze sie obudzic mam nadzieje ze to nastapi własnie dzis ...NY jest słabiutki w chwili obecnej...

Memphis...Hmmm...ostatnio znow zaczeli grac na wysokim poziomie dlatego mam andzieje ze dzis pykna Orlando...

I Ostatni mecz nad ktorym sie zastanawiam to pojedynek Chicago z Denver ...obie druzyny ostatnio graja bardzo dobrze...Byki po wczorajszym zwyciestwie wkoncu maja bilans dodatni wiecej wygranych od porazek...tylko czy dzis pojda za ciosem...?....Wydaje mi sie ze tak i dlatego tez zagram dzis ich zwyciestwo.

Dzis była piekna noc oby dzis tak Euroliga siadła i dzisiejsze mecyzki

Do góry
#285556 - 26/01/2005 15:18 Re: NBA - 25.01.2005
MarJa Offline
addict

Meldunek: 13/12/2004
Quote:

Xanthos - http://www.bt.davkanet.com/ http://michalch89.altervista.org/

Tu masz 2 adresy z torrentami, codziennie masz praktycznie wszystkie mecze do sciagniecia, poza tym program ze skrótami , nba action i XL, chyba wszyscy wiedza jak to dziala... W razie czego pytania na priva.

Pozdrawiam
Dominik

WIELKIE DZIĘKI ZA CENNĄ POMOC
MarJa

Do góry
#285557 - 26/01/2005 15:27 Re: NBA - 25.01.2005
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Do czegos sie czasami przydaje Pozostałe słowa uwielbienia pod moim adresem w dzisiejszym temacie )))))))

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08