We dwójkę wnosicie do tematu tyle ciekawych i konstruktywnych rzeczy że wszyscy są wami zachwyceni
Współczuje normalnym kibicom Legii i jednocześnie cieszę się że nie pisze na forum ani jeden tak " inteligentny " kibic Widzewa jak Ty i szery
Sam jestem daleki od oceniania kibiców Legii przez pryzmat tych dwóch beduinów.
Koszulka "Dżihad Legia" pewnie wiekszośc normalnych ludzi smieszy, idiotom ubierajacym sie w takie cos pewnie dodaje lansu (biedny kretyn - nie wie co czyni), natomiast gdyby wniknąć w to głebiej to kibica Legii takie cos powinno obrazać, więc autorowi tego "znakomitego pomysłu" powinni spuscić tegi oklep.
Owszem, na siłę usiłuje sie przeszczepiać do tradycji europejskiej słowo "dżihad" i tłumaczyć jako świętą wojnę, ale jest to sztuczne i pozbawione sensu, bowiem dżihad był, jest i bedzie kojarzony z tradycją muzułmańską.
Dla ludzi Legii niechetnych, widok kibiców w takich koszulkach, stanowi asumpt do generowania ironii.
"Widziałem dziś karawane beduinów na wielbładach i od razu domysliłem sie,ze Legia jest na wyjeżdzie".
Jeden matoł cos idiotycznego zapoda, kilku nastepnych podchwyci i wykona, a potem płacz i zgrzytanie zebów,ze inni sie smieją.
Tortem w głupi łeb autorowi pomysłu na koszulki "Dżihad Legia".