#293844 - 15/02/2005 14:13
Re: Futsal - EUROPEAN CHAMPIONSHIPS (Ostrava)
|
old hand
Meldunek: 13/01/2005
|
Quote:
Ja jutro zagram Ukraine dzis przegrali 2:1 niestety nie ogladalem meczu to trudno jest mi sie wypowiedziec moze ktos ogladal ? Jednak jesli chca awansowac to powinni wygrac a Holandia jednak nie jest taka dobra jak myslalem. Sprobowalbym Remisik Rosja-Czechy choc trudno bedzie o remis to skusze sie na Rosjan mimo iz Czesi nie sa chlopcami do bicia i graja u siebie jednak w tym meczu wszystko jest mozliwe.
Sam postawilem na Czechow ( wiadomo gospodarze ) ale szczerze powiedziawszy to zwyciestwo nalezalo sie raczej Ukrainie - Czesi strzelili 2 bramke gdy Ukraina grala w 4 po czerwonej kartce. Zreszta decydujaca o porazce byla fatalna skutecznosc Ukraincow i dobra postawa bramkarza Czech - okazji mieli bez liku i to sporo "100%" a strzelil tylko 1 gola.
|
Do góry
|
|
|
|
#293845 - 15/02/2005 15:42
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2005
|
Ukraina - Holandia 1 Hiszpania - Portugalia 1 Czechy - Rosja 1 - na zasadzie "rzut monetą" Ukraina po wczorajszej porazce z Czechami musi dzis zwyciezyc zeby pozostac w turnieju a przypomne tylko ze to aktualni wicemistrzowie Europy, przegrali w finale 1-0 z Włochami Hiszpania zrobiła na mnie duzo lepsze wraznie niz Portugalczycy, którzy po wczorajszym laniu od Włochów 8-3 wcale nie musza juz sie podniesc... dla mnie nie odegraja juz zadnej roli... Hiszpanie, po wczorajszej mordedze z Wegrami dzis pokaza na co ich stac... Na ostatnim championacie przegrali tylko 2-1 w półfinale z Wlochami... Czechy-Rosja ... tu najciekawszy mecz... Czesi gospodarze ograli wczoraj Ukraine 2-1... Rosja meczyła sie troche z Holandia 5-3 Jedyne co przemawia za Czechami to fakt ze sa gospodarzami ... Jak bedzie zobaczymy...
|
Do góry
|
|
|
|
#293846 - 15/02/2005 16:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/02/2003
|
ma ktos jakiegos dobrego linka do meczu czechy-rosja??
|
Do góry
|
|
|
|
#293847 - 15/02/2005 17:16
|
stranger
Meldunek: 13/02/2005
|
Jak ktos chce poogladać sobie mecze z tego turnieju to zapraszam na stronke http://www.wuup.com/ z kąd można pobrać program do oglądania telewizji internetowych. Na jednym z kanałów(włoski) Rai Sport lecą meczyki z tego turnieju.Także zapraszam
|
Do góry
|
|
|
|
#293848 - 16/02/2005 08:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
No i doczekałem się hp i HCP w Unibecie, ale buki postawiły mnie troszkę pod ścianą (Węgry) w związku z powyższym (troszkę bazuje na Waszych sugestiach?) tradycyjnie rozpisik 2/3: A) Włochy - Węgry 1(-3,5) /1.70/ B) Portugalia - Hiszpania 2(-2,5) /1.90/ C) Czechy - Rosja 2/2 /3.40/ Dodatkowo singielek: 1) Ukraina - Holandia 2/2 /6.25/ oraz dubelek: Włochy - Węgry 1/1 1.20 Portugalia - Jiszpania 2/2 1.48 AKO: 1.78 Zobaczymy co z tego wyniknie. Oby dzień był nie gorszy od wczorajszego! Pozdrawiam KRAJAN
Podsumowanie: Ogólnie drugi ładny dzień: Krajan 4 - 1,5 Buki 0,5 to niestety przegrana Holandii, ah jaki ja byłem nierozsądny Czekamy na ostatnią odsłonę w dniu jutrzejszym: W grupie I wszystko jasne: Włochy - Hiszpania - o podział m. 1,2 Węgry - Portugalia - o to by nie zająć ostatniego miejsca W grupie drugiej ciekawa sytuacja: Rosja - Ukraina - mecz o dalszą fazę dla Ukrainy Czechy - Holandia - ? Jeżeli ktoś dokładnie się orientuje o zależnościach które decydują (w kolejności) o miejscach w grupie to proszę o informację. W tej grupie teoretycznie do półfinałów może zakwalifikować się 3 zespoły - Holandia zdecydowanie najsłabsza! Jeżeli w pierwszej kolejności będą decydowały bezpośrednie mecze - to w ciemno można obstawić, że Ukraina wygra z Rosją 1-brameczką (która załatwi gospodarzy na cacy), ale z kim Rosjanie chcieliby się spotakć w półfinale (na pierwszy rzut oka Włosi wydają się zdecydownie mocniejsi od Hiszpanów, ale nie koniecznie muszą zająć pierwsze miejsce w grupie!) Pogdybamy jak ukażą się kursy. Narazie proszę o ww. info! Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#293849 - 16/02/2005 08:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
KRAJAN tak jak napisałeś decydują bezpośrednie mecze - czyli nie lubię tego słowa ale "ustawka" b.możliwa. Mecze będą o tej samej godzinie. Ukraina wygrywając wyżej moze zająć 1 miejsce jeszcze ale po co Wielce prawdopodobne że gospodarze obejdą sie smakiem. W drugiej grupie raczej zwycięstwo świetnie dysponowanych Włochów - pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#293851 - 16/02/2005 10:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Gremlin toż to nieważne czy ktoś gra koncertowo czy nie. Po pierwsze Rosjanom nie za bardzo daje cokolwiek poznanie układu grupy "włoskiej". No najwyzej po to by przegrac wyżej z Ukrainą. Po drugie to kto komu pomoże jak nie Ruscy Ukraińcom - w końcu pod względem czysto sporotwym to nie bęzie jakaś tam sensacja. Po trzecie - toż to w obecnych realiach sportu normalka pomagać bliźnim
|
Do góry
|
|
|
|
#293853 - 16/02/2005 12:05
|
newbie
Meldunek: 14/02/2005
|
Grupa A gra o 17:30 Grupa B natomiast o 19:30
Wiec jeżeli Rosja zajmie miejsce pierwsze to juz bedzie jasne że Włosi napewno wygraja z Hiszpanami, bo według mnie są lepsi i będą woleli trafic na Ukraińców lub Czechów a nawet może i Holendrów, którzy mają szanse małą na awans.... Równie dobrze Rosja może także nie awansować w przypadku porażki i wysokiej wygranej Czechów, wiec chyba Rosja-Ukraina to no bet jak dla mnie bo wszystko sie moze zdarzyć. Portugalia wydaje sie znacznie lepsza od Wegrów wiec powinni wygrać, chociaż mecz o pietruche. Wstępnie tez stawiam na Włochów, ale zobaczymy po meczu Rosji
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#293854 - 16/02/2005 12:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Na mnie Rosja zrobila duzo lepsze wrazenie niż ukraina.
|
Do góry
|
|
|
|
#293855 - 16/02/2005 12:19
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Ja tez gram Ukrainę jak sebkos, wiadomo ze bracia sobie pomagają a kto jak kto ale bracia słowianie to już koniecznie...Rosja nie przegra wysoko z Ukrainą bo sportowo jest lepsza a bracia Ukraińcy będą zadowoleni z awansu i wygrają spokojnie 1 brameczką... A wy sobie grajcie rosję.
|
Do góry
|
|
|
|
#293859 - 16/02/2005 20:09
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Quote:
znacie wyniki 2 w dzisiejszym dniu pierwszych meczy granych o 17,30?
Boże...
Stawiać i nie wiedzieć kiedy grają? fajnie, respect? ...
Hmm...tak dumam nad jutrzejszymi spotkaniami...
Portugalia - Węgry 1 @1.30-@1.35
I tutaj pytanie... czy Portugalia...odpuści czy nie odpuści meczu o tzw. `pietruszkę` bo czy są lepsi...to ja pytań nie mam...
A z innych meczy to nie widzę nic do zagrania...
Co do meczu Hiszpania-Włochy...to naprawdę 'no_bet` bo to że Włosi troszkę lepiej się pokazali w meczach z Portugalią i z Węgrami... to na pewno nie oznacza że jutro będą lepsi...
Holandia - Czechy? no tutaj `powinna być` 2 `ale jakoś tak nie wiem`...
|
Do góry
|
|
|
|
#293862 - 17/02/2005 11:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
Moj mega ty na dzis to:
Hiszpania - Wlochy Typ: 2 Kurs: 2,05, Expekt
Chyba kazdy kto ogladal wszystkie mecze w Ostarvie potwierdzi ten typ. Wlosi to moim zdaniem obecnie najlpesza druzyna na swiecie. Moim zdaniem, sa w stanie stac sie druzyna, ktora przez jeszcze dlugie lata beda wygrywac doslownie wszystko. Hiszpania od dluzszego czasu juz nie potrafi zachwycac i pokonywac rywali tak jak kiedys, gdy zdobywali Mistrzostwo Swiata. W tym turnieju pokonali Wegrow (umowmy sie ze kelnerow tej grupy) 4-2 po bardzo slabym spotkaniu. W pewnym momencie Wegzry prowadzili nawet 2-1, a po I polowie bylo 0-0. W swoim drugm meczu rowniez niemilosiernie meczyli sie z Portugalia. Niby prowadzili 2 bramkami, ale w konowce gdy Portugalczycy grali bez bramkarza zamiast nacisnac, odwazniej wyjsc i zmusic ich do starty (to udawalo sie nawet Polakom w meczu sparingowym wlasnei z portugalia parokrotnie) co dalo by 3 bramke, dali sie zamknac na okolo 10 m od bramki co spowodowalo strate gola(przy bardzo biernej postawie)i nerwowej koncowce. W koncowce, przy grajacej rowniez bez bramkarza Por strzelili w koncu 3 bramke, ale 1 gol stzrelony druzynie grajacej bez gk przez okolo 10 min to naprawde kiepski rezultat. Zreszta Hispzanie mieli problemy juz w kwalifikacjach do tego turnieju. Chodzi mi tu o 3-3 ze Slowenia. A Wlosi? Zmiataja wszystkich po kolei jak chca! Portugalai 8-3, Wegry 5-0 (tak od niechcenia, przy troszeczke wiekszym zangazowaniu i slabszej psotawie gk Wegier moglo byc nawet dwucyfrowo). Wczesniej w kwalifikacjach: 5-0 z Macedonia, 3-1 z Bosnia i 11-2 z Polakami.W swietnej formie Zanetti, to moim zdaniem najllpszy jak na razie zawodnik tego turnieju, i mimo slabszej formy gwiazdy Foglii, oraz nieobeconosci drugiego gwiazdora (nie pamietam nazwiska) mysle ze bez wiekszych problemow poradza sobie z Hispaniami.I jeszcze jedno. Ktos moze powiedziec ze obie druzyny maja awans, graja o pietruszke bo to i tak jest obojetne z kim zagraja w polfinale. Ze mimo wszystko i tak zagraja w finale. Otoz nie te numery z wloskiem szkoleniowcem Alessandro Nuccorini. To trener u ktorego jak sie zawodnik sie nie zaangazuje w 100% to nie zagra przez njabliszy rok, wiec jesli ktos juz odpsci ten mecz to raczej beda to Hiszpanie. A przy okazji mysle ze wcale nie musimy miec finalu Wlochy - Hiszpania, jak twierdzi wiekszosc. Bo gdy Hiszpanie trafia na Ruskow to... kto wie.:)
Powodzenia Salvador Dali
|
Do góry
|
|
|
|
|
|