Panowie dajcie spokój z dogryzaniem - tu że buszmen (i inni również, mnie nie wyłączając) się pomylił - powiem że jeszcze nie raz się pomyli - ja napewno nie będę tego krytykował. Wczorajszy mecz był bardzo dziwny (pechowo-szcześliwy dla mojego -5,5).
Ale nie ma co się oszukiwać - za żużlu zarabiamy i zarabiać będziemy - dopóki nie będzie takich krzywych przekąsów jakie ostatnio mają miejsce w tym dziale.
A, że człowiek z awatarem TG jest może troszki przemądrzały nie znaczy, że nalezy go za to ganić.
Powiem, że buszmen jest naprawdę wartościowym typerem, dla mnie dużym autorytetem z dziedziny żużla (popartym dużą wiedzą), za co go szanuję - ale napewno nie jest wyrocznią - zresztą gdyby był - miałby nas pewnie daleko w d.
Przez Wasze uszczypliwośći wytwarzacie niemiłą atmosferę.
Zadajcie sobie pyt? Ile razy nie zagraliście tego co myśleliście zagrać - gwarantuję że jeszcze setki raz nie zagracie.
*** plaża - nie powodujcie aby ten również się w takową przeobraził.
Idzie dobrze - (może wyj. liga szwedzka).
Wymieniajmy się info i nie miejmy do siebie wyrzutów, albo jak coś nam nie pasuje po prostu tego nie piszmy. Tyle aby zakończyć temat - bo nam się ładne QC zaczyna robić. Dziś nowy dzień nowe wyzwania