|  
| 
| 
| 
| #2995524 - 22/03/2009 00:02    Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: ELDORADO] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/02/2006
 | 
dobrze, ale zrobię to jutro. możemy się tak pobawić, wymienię kilka spółek. czy coś kupię to jeszcze nie wiem.  mój weekend wygląda jednak tak, że całkiem niedługo znikam i odzyskam swobodę czasową dopiero jutro, więc zjawię się tu jakoś popołudniu/wieczorem. na pewno jednak przed startem kolejnej sesji:) oczywiście uzwględniamy poniedziałkowy kurs otwarcia.    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2995544 - 22/03/2009 00:05  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: mura] |  
|   Joker

Meldunek:  09/07/2002
 | 
dobrze, ale zrobię to jutro. możemy się tak pobawić, wymienię kilka spółek. czy coś kupię to jeszcze nie wiem.  mój weekend wygląda jednak tak, że całkiem niedługo znikam i odzyskam swobodę czasową dopiero jutro, więc zjawię się tu jakoś popołudniu/wieczorem. na pewno jednak przed startem kolejnej sesji:) oczywiście uzwględniamy poniedziałkowy kurs otwarcia.     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000579 - 23/03/2009 07:17  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: Baqu] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/02/2006
 | 
porysowałem sobie dziś troszeczkę   stawiam na netię i optimusa   mam na oku jeszcze kilka spółek, ale czekam na mocniejszy, potwierdzający sygnał k  pozdro   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000840 - 23/03/2009 15:30  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: mura] |  
|   Joker

| 
Witam pgnig i pkobp u mnie w tym tygodniu    Ciekawy tydzien, ktory mam nadzieje potwierdzi  dalszą jazde na pónoc . Białek ostanio na swoim notabene świetnym blogu prognozuje kilkutygodniową korektę po tych marcowych wzrostach . licze jednak ,ze  tym razem jego analogia z Azją w latach 97-98 się nie spełni.  dolar chyba pęka już na dobre ? , EUR/USD podąza w kieunku 1,44 co do złotego mysle że w tym tygodniu będzie się umacniał , ale jego wyjcie w górę z ponad  miesiecznej już konsolidacji jest nadal sprawa otwartą   POZDRO ELDO |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000852 - 23/03/2009 16:18  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/08/2007
 | 
Witam pgnig i pkobp u mnie w tym tygodniu    Ciekawy tydzien, ktory mam nadzieje potwierdzi  dalszą jazde na pónoc . Białek ostanio na swoim notabene świetnym blogu prognozuje kilkutygodniową korektę po tych marcowych wzrostach . licze jednak ,ze  tym razem jego analogia z Azją w latach 97-98 się nie spełni.  dolar chyba pęka już na dobre ? , EUR/USD podąza w kieunku 1,44 co do złotego mysle że w tym tygodniu będzie się umacniał , ale jego wyjcie w górę z ponad  miesiecznej już konsolidacji jest nadal sprawa otwartą   POZDRO ELDO  a co z KGHM? trzymasz dalej czy już nie masz tych papierów? pytam, bo zamierzam dziś udać sie na zakupy, a mądrych rad nigdy za wiele    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000858 - 23/03/2009 16:38  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: gembol] |  
|   Joker

| 
Witam pgnig i pkobp u mnie w tym tygodniu    Ciekawy tydzien, ktory mam nadzieje potwierdzi  dalszą jazde na pónoc . Białek ostanio na swoim notabene świetnym blogu prognozuje kilkutygodniową korektę po tych marcowych wzrostach . licze jednak ,ze  tym razem jego analogia z Azją w latach 97-98 się nie spełni.  dolar chyba pęka już na dobre ? , EUR/USD podąza w kieunku 1,44 co do złotego mysle że w tym tygodniu będzie się umacniał , ale jego wyjcie w górę z ponad  miesiecznej już konsolidacji jest nadal sprawa otwartą   POZDRO ELDO  a co z KGHM? trzymasz dalej czy już nie masz tych papierów? pytam, bo zamierzam dziś udać sie na zakupy, a mądrych rad nigdy za wiele    do kghm podchodzę teraz ostrożniej , chyba nic w tym dziwnego po takich dużych jego ostatnich wzrostach , korekta na nim  jest wrećz wskazana , ale nie wiadomo czy teraz ona będzie , bo  kgh jest nadal w silnym trendzie rosnącym podąża w stronę szczytów z wrzesnia ub.roku i specjalnych przeszkód z AT w drodze na nie, nie ma  o ile nie będzie nagłego cofnięcia w USA , to  wkrótce będzie testował  testował 55-60 zł ,  mozna go wieć nadal akumulować , najlepiej na spadkach . POZDRO ELDO |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000924 - 23/03/2009 19:18  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: gobel] |  
|   Joker

| 
Dzięki gobel , przyjrzę sie temu     ja na razie spoglądam głównie na wig20 , ale na gpw znajduje sie sporo niedowartościowanych spółeczek ,  temat tym samym robi sie ciekawy   panowie dawać dalsze typy     , Dzisiaj wzrosty zgodnie z planem , polecam dodatkowo lotos i orlen, jesli bedzie nowy trend na ropie , a są ku temu pewne przesłanki , bedzie mozna wyciągnąć  z nich sporo    POZDRO ELDO |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000972 - 23/03/2009 19:55  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
|   Carpal Tunnel

| 
no i jestem w kropce...za duże wzrosty jak na dzisiejsze zakupy....
 poza PGNIG....
 co tu robić?
 kupować teraz czy jednak poczekać kilka godzin....

jakieś rady panowie?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3000982 - 23/03/2009 20:07  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: gembol] |  
|   Joker

| 
no i jestem w kropce...za duże wzrosty jak na dzisiejsze zakupy....
 poza PGNIG....
 co tu robić?
 kupować teraz czy jednak poczekać kilka godzin....

jakieś rady panowie?
z pgnig ostroznie jednak , zaskoczyło mnie to i nie wchodze w polski gaz na razie  Укр...085;а to co pisałem symptony zmiany trendu na ropie więc  orlen i lotos ciągle  najniższy c/WK  na wig20 oraz akumulacja pkobp |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3001128 - 23/03/2009 23:13  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: Inzaghi78] |  
|   Carpal Tunnel

| 
12:49   KGHM  +7,67%      nie wierze ze taki trend sie utrzyma a wiec kiedy ostra korekta ??? smiac sie troche chce bo wszyscy w kolo mowia ze USA zbankrutuje itd... i chyba mimo wszelkich przeslanek ekonomicznych bardziej zadecyduje tutaj motyw psychologiczny bo juz prawie kazdy w to wierzy a przynamniej w razie czego nieprzezyje szoku    będzie korekta- będą ostre zakupy    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3001133 - 23/03/2009 23:14  Re: W co warto dziś inwestować? [5]
|   Carpal Tunnel

| 
zamiast pgnig kupiłem Dudę     , hazard to hazard    kupiłem razem z Tobą    jak będziesz miał zamiar się ich pozbyć daj znać     |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |