Jestem dzisiaj w maksymalnym szoku. Zostałem potraktowany jak ostatni gówniarz!!!. Wpłaciłem pieniądze poprzez Przelew24 o godzinie 8 jest już 11:52 do tej chwili nie mam środków na koncie. Pisałem dwa razy do supportu i zero odpowiedzi. Nie wiem co to są za standardy!!!. Nigdzie takich nie spotkałem!!!. Jestem już klientem od dawna i myślę, że szacunek takim ludziom się należy. Kiedyś kuszono mnie abym wrócił bonusami, choć miałem konto już dłuższy czas. A dzisiaj nie ma kontaktu z supportem nie ma pieniądzy choć wpłacone. Za trzy godziny zaczyna się moje spotkanie. Jeśli do tej pory nie zostanie rozwiązany mój problem to nigdy więcej już nie zagram w Expekcie. Dramatyczna jest chyba sytuacja tego buka, bo tak ludzi się nie traktuje!!!. Jestem wkurzony na maksa!!!.
Jaki szacunek ....
![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
,grałem u nik 3 lata to był moj pierwszy buk w przygodzie z zakładami online .wszsytko było pieknie do czasu .Do puki nie zacząłem osiągać jakiś zysków
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
.Pojawiły się odmowy przyjęcia zakładów ,rozbijanie zakładów ,limity ..obecnie max 60zl na kupon max dubel
(taki limit mam na wszelaki hokej w expekcie
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
).
Rozliczanie zakładów nawet 24h po i zakończeniu co mnie wkur...ło bardzo . No i w koncu przegięcie pały jak zaczeły ginąć kupony które zagrałem z historii .. stało się to 3 razy .Postawiłem kupon zakład przyjety ,kasa z konta pobrana ,a w histori zakładów nie ma nic
![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
.I mogłem sobie pisać do supportu ..odzewu zero umoczyłem w ten sposób 480zl
![mad mad](/forum/images/graemlins/default/mad.gif)
. Odpisali mi łaskawie po 2 kilku tyg. ze mieli awarie ,błąd w systemie za co przepraszają
... ale kasy oddać nie mogą bo nie ma dowodów czy zawarłem takowe zakłady ..:D paranoja