Tak jak w poprzednim sezonie, o ile czas pozwoli, będę w poniedziałki wrzucał zestawienia dla zainteresowanych graniem na przełamania. Serie, które moim zdaniem warte są uwagi pogrubiłem.
Hehe, nieźle. Trochę to dziwne, była taka cisza o nim w kontekście dopingu, nagle bach i od razu 50 gier zawieszenia. Manny przeprasza, nie zaprzecza i nie będzie się odwoływał. Coś tu nie do końca jest jasne.
W każdym razie, w Dodgertown nie są zadowoleni W sondzie na jednym z blogów LA zadano pytanie ile meczów wygrają Dodgers podczas nieobecności MR, i znaczna większość opowiada się za wynikiem w okolicach 50%. To dość czarny scenariusz jak dla drużyny, która przecież ma najlepszy bilans w lidze. Morale upadło nisko i tylko patrzeć jak LA przegrają swój pierwszy mecz u siebie. Mają jednak łatwych przeciwników i może to jeszcze trochę potrwać.
Recently I saw a physician for a personal health issue. He gave me a medication, not a steroid, which he thought was OK to give me. Unfortunately, the medication was banned under our drug policy. Under the policy that mistake is now my responsibility. I have been advised not to say anything more for now. I do want to say one other thing; I've taken and passed about 15 drug tests over the past five seasons. I want to apologize to Mr. McCourt, Mrs. McCourt, Mr. Torre, my teammates, the Dodger organization, and to the Dodger fans. LA is a special place to me and I know everybody is disappointed. So am I. I'm sorry about this whole situation.
Długo jednak nie trzeba było czekać na porażkę Dodgers. Teraz klnę na siebie, że nie zagrałem, ale myślałem, że dopiero Giants ich ograją
Dwie ważne informacje. W Arizonie zwolniono coacha Boba Melvina i dzisiaj drużynę ma poprowadzić 34 letni AJ Hinch, który nie ma żadnego doświadczenia w prowadzeniu profesjonalnej drużyny. Zobaczymy jak sobie poradzi.
Drugą informacją jest powrót dzisiaj do gry Alexa Rodrigueza. Yankees dają ostro ciała, więc trochę im to powinno pomóc.
witam :-) planowałem przez ostatni miesiąc zacząć grać progresję na under/over w MLB, ale z czasem uświadomiłem sobie, że zarabiając nawet dobrze przez parę lat lub więcej - i tak prędzej czy później dopadnie mnie seria u/o, która pogrąży mój cały "majątek". Szczególnie mnie, niedoświadczonego jeszcze gracza. I tak dziękuję Bogu ze mam jeszcze swoją kase na Expekcie, bo pewnego dnia zdecydowałem się zagrać bardziej ryzykownie i wpieprzyłem się w niezły hardcore, przegrałem 1600zł i 1600zł pozostało na koncie więc zagrałem kupon za 1600zł na singla na przekór mojej taktyce i weszło!!! odzyskałem kasę i okazało sie ze kansas city dopiero 2 mecze pozniej przełamało serię hehe. Ale do rzeczy: dziś wpadłem na zupełnie odmienny pomysł - sami oceńcie - obstawianie under/over na zmianę :-) czyli wybieramy drużyny (właściwie obojętnie jakie) i stawiamy progresją do skutku U,O,U,O,U,O itp. Co myślicie o tym??? wydaje mi się to niezłe z tego powodu, że nie straszne mi wtedy dłuuuugie serie U/O. A czy to możliwe zebym miał takiego pecha i przez dłuższy czas obstawiał akurat na odwrót? :-) Sami oceńcie.
właśnie... przejrzę jeszcze staty na covers i zobaczę jak to wygląda w praktyce. Najgorsze jest to, że można stracić WSZYSTKO... nawet nie próbuje sobie tego wyobrażać
właśnie... przejrzę jeszcze staty na covers i zobaczę jak to wygląda w praktyce. Najgorsze jest to, że można stracić WSZYSTKO... nawet nie próbuje sobie tego wyobrażać
A jak myślicie, gdy będę stawiał tą progresję u,o,u,o,u,o,u,o,u,o.... to większe prawdopodobieństwo wtopy będzie przy obstawianiu sumy runs jednej drużyny czy obydwu?? W expekcie mogłem grać tylko sumę obydwu drużyn łącznie a teraz na Pinnacle mam dodatkową opcję pojedyńczych drużyn czyli dodatkowe główkowanie .
@bizon - a nie lepiej po prostu wejść w dział ranking i z mlb obstawiać to samo co greku78 ? zobacz na jego bilans zresztą mlb jest na tyle nieprzewidywalna, że zawsze Ci jakaś seria moim zdaniem może pokrzyżować plany, no chyba ze jestes przygotowany na dużą ilość etapów progresji.
Lepiej poszukac serii mieszanych - pokroju WLWL , WLLWLLWLL etc. niż WWWWWWWWWWW czy LLLLLLLLLLL , gdzie niewiadomo co się stanie.
Colorado mialo do dzis serie WLWLWLWLWL - dzis seria została złamana porazka z Florydą.
dokładnie, im bardziej zawikłana seria ( np. LLWWW LLWWW ), tym trudniej aby się powtórzyła... aczkolwiek w granie na takie serie należy pamietać o dużej możliwej różnicy kursów... grasz na wygraną danej drużyny, masz załóżmy 5ty poziom a kurs 1.5... dlatego moim zdaniem lepiej grać na serię U/O jeżeli już ktoś tak szuka.
btw Byliście w Kansas City na stadionie Kaufmanna ? pewnie nie więc zapraszam na mały tour...
stadiony robią wrażenie, wszystko jest takie ogromne i w ogóle... zgadzam się z Wami, że lepiej grać serie u/o niż W/L ze względu na właśnie kursy (nie chciałbym grać na 10 poziomie W lub L po kursie 1.40 hehe) a jednak u/o to fajne kursy zawsze koło 1.9. Czyli mówicie, że to u,o,u,o,u,o,u można by nawet ulepszyć do np. uuuooouuu itp. wtedy jeszcze mniej prawdopodobne, że wtopię??
kto wie, gdzie znajdę staty under/over drużyn MLB ale nie te totalsy obydwu drużyn tylko rozdzielone na pojedyńcze zdobycze danej drużyny - głównie chodzi mi o zdobywane runs, ale traconymi też nie pogardzę