co to w ogóle jest profesjonalizm w hazardzie? bezrobocie i analiza pomyłek buków
Słowa profesjonalizm uzyl ktos inny ja je tylko powtorzylem ,kierujac je bardziej na osoby zajmujace sie tym od lat . Czy zaklady to bezrobocie? teoretycznie gdybym sie uparl to 3-4 lata temu mogłem spokojnie z tego zyc ,wiec w pewnym sensie jest to bezrobocie .Czasy sie zmieniły ,zakłady też wiec w tym momencie przyznaje ciezko byloby z tego zyc na poziomie do jakiego jestem przyzwyczajony wiec ja tez sie zmieniłem i wybralem poker .Kasyna tez oczywiscie ,ale to dodatkowo bo to loteria typu LOTTO .
Analiza pomylek bukow no tu temat do dluzszej dyskusji ,ktora niczego nie wniesie a ja nie mam sie co zbytnio wypowiadac bo mnie to ogolnie ostatnimi czasy nie interesuje .
Pomysl nie jest zly ogolnie ,kwestia ograniczen i ludzi ,ktorzy beda sie chcieli podzielic swoja wiedza a jestem pewny,ze sa tu tacy ktorzy maja ja ogromna. I nie mowie tu o typowaniu bo to nie ma nic wspolnego z obstawianiem
.Kwestia tego czy taki konkurs skloni ich do podzielania sie tym jednym typem na tydzien ,moze na miesiac ?