#3114903 - 07/05/2009 01:57
Re: Liga Mistrzów, Półfinały
[Re: santiago]
|
veteran
Meldunek: 21/02/2005
|
Widze, że wiele osób twierdzi że to Chelsea bedzie grała z kontry i to Barcelona musi atakować i takie tam. A ja się pytam dlaczego? Na takim poziomie drużyn bezbramkowy remis jest korzystniejszy dla gospodarzy. A więc to Barca jest w lepszej sytuacji bo starcza jej kazdy bramkowy remis. Hiddink jest świetnym fachowcem i taktykiem ale przecież nie powie swoim chłopakom zeby u siebie, przed własna publkicznoscia murowali brame jak na Camp Nou. Ja stawiam jednak na awans Barcelony po mało pieknym kursie, do tego dorzucam także zwyciestwo Barki i over. Licze na piękny mecz z duza iloscia goli:) Ponieważ Barcelona totalnie nie potrafi grać defensywnie a Chelsea potrafi i właśnie taktyka wyczekiwania i kontratakowania sprawdza się najlepiej.Pójście na otwartą wymianę ciosów byłoby błędem, z drugiej strony może powtórzyć się sytuacja z 2005r, czyli szybkie ciosy ze strony Chelsea na rozespaną Barcelonę. Jeżeli jeszcze tego nie dostrzegłeś Hiddink ma w dupie widowisko i kibiców.Dla tego gościa liczy się awans
|
Do góry
|
|
|
|
#3114924 - 07/05/2009 02:05
[Re: mcben]
|
old hand
Meldunek: 09/01/2009
|
wczoraj teatr jednego aktora znowu eksplozja geniuszu ronaldo tylko on stanowil zagrozenie (bez niego tylko rooney raz oddal strzal, park 2x i jedna bramka po bledzie + ni to wrzutka ni to strzal andersona wie ktos czy henry dzisiaj zagra? i kto jest zagrozony w razie otrzymania kartek nieobecnoscia w rzymie? "wie ktos czy henry dzisiaj zagra?" mimo wielu informacji na temat jego zdrowia sadze ze Henry dzisiejszego dnia wybiegnie na murawe Stamford Bridge moze to nie bedzie wystep od pierwszej minuty meczu ale dzisiaj zapewne zagra "i kto jest zagrozony w razie otrzymania kartek nieobecnoscia w rzymie?" FC Barcelona: Sergio Busquets Dani Alves FC Chelsea: Michael Ballack Alex Anelka Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3114982 - 07/05/2009 02:19
[Re: spiwoor]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Widze, że wiele osób twierdzi że to Chelsea bedzie grała z kontry i to Barcelona musi atakować i takie tam. A ja się pytam dlaczego? Na takim poziomie drużyn bezbramkowy remis jest korzystniejszy dla gospodarzy. A więc to Barca jest w lepszej sytuacji bo starcza jej kazdy bramkowy remis. Hiddink jest świetnym fachowcem i taktykiem ale przecież nie powie swoim chłopakom zeby u siebie, przed własna publkicznoscia murowali brame jak na Camp Nou. Ja stawiam jednak na awans Barcelony po mało pieknym kursie, do tego dorzucam także zwyciestwo Barki i over. Licze na piękny mecz z duza iloscia goli:) Ponieważ Barcelona totalnie nie potrafi grać defensywnie a Chelsea potrafi i właśnie taktyka wyczekiwania i kontratakowania sprawdza się najlepiej.Pójście na otwartą wymianę ciosów byłoby błędem, z drugiej strony może powtórzyć się sytuacja z 2005r, czyli szybkie ciosy ze strony Chelsea na rozespaną Barcelonę. Jeżeli jeszcze tego nie dostrzegłeś Hiddink ma w dupie widowisko i kibiców.Dla tego gościa liczy się awans Spoko, a co będzie jak Barcelona strzeli gola w pierwszych 15 minutach? Hiddink nadal będzie miał w dupie widowisko??? A Chelsea nadal bedzie sie broniło i kontratakowało???
|
Do góry
|
|
|
|
#3114983 - 07/05/2009 02:20
[Re: bulwers]
|
addict
Meldunek: 24/12/2008
|
Bitnap na tej facjacie malować się będzie radość w najczystszej postaci (no może nieco podchmielonej albo gorycz porażki, niezależnie od ilości rożnych wykonywanych przez Chelsea Uważam, że to ciekawy zakład i ma w sobie spore szanse powodzenia- biorąc pod uwagę moją wizję meczu, gdzie raczej za sprawą Hiddinka ofensywnego szału nie będzie... Lecz obym się mylił i obyśmy byli świadkami wspaniałego spektaklu uwieńczonego zwycięstwem Blaugrany ze stawką zdecydowanie nie przesadzam. na pewno na live jeszcze coś rzucę. visca el Barca! pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#3115005 - 07/05/2009 02:32
[Re: santiago]
|
veteran
Meldunek: 21/02/2005
|
Widze, że wiele osób twierdzi że to Chelsea bedzie grała z kontry i to Barcelona musi atakować i takie tam. A ja się pytam dlaczego? Na takim poziomie drużyn bezbramkowy remis jest korzystniejszy dla gospodarzy. A więc to Barca jest w lepszej sytuacji bo starcza jej kazdy bramkowy remis. Hiddink jest świetnym fachowcem i taktykiem ale przecież nie powie swoim chłopakom zeby u siebie, przed własna publkicznoscia murowali brame jak na Camp Nou. Ja stawiam jednak na awans Barcelony po mało pieknym kursie, do tego dorzucam także zwyciestwo Barki i over. Licze na piękny mecz z duza iloscia goli:) Ponieważ Barcelona totalnie nie potrafi grać defensywnie a Chelsea potrafi i właśnie taktyka wyczekiwania i kontratakowania sprawdza się najlepiej.Pójście na otwartą wymianę ciosów byłoby błędem, z drugiej strony może powtórzyć się sytuacja z 2005r, czyli szybkie ciosy ze strony Chelsea na rozespaną Barcelonę. Jeżeli jeszcze tego nie dostrzegłeś Hiddink ma w dupie widowisko i kibiców.Dla tego gościa liczy się awans Spoko, a co będzie jak Barcelona strzeli gola w pierwszych 15 minutach? Hiddink nadal będzie miał w dupie widowisko??? A Chelsea nadal bedzie sie broniło i kontratakowało??? Pożyjemy, zobaczymy. Ja w każdym razie nie spodziewam się żeby Chelsea rzuciła się do ataku.Tak głębokiej defensywy jak w poprzednim meczu też nie zobaczymy ale Chelsea zagra ostrożnie.Nawet strata bramki na początku spotkania nie będzie sygnałem do frontalnych ataków, co innego koniec spotkania
|
Do góry
|
|
|
|
#3115046 - 07/05/2009 02:50
[Re: spiwoor]
|
addict
|
ja jeszcze na momencik wrócę do wybić z 5. metra na które dzis ewidentnie się uparłem (ot, taki eksperment) i biorę zakład w ktorej połowie więcej wybic? 2. połowa 1.85 bo faktycznie, im blizej do konca, tym więcej nerwów, jakiś strzałów rozpaczy, etc. może byc ciekawie
|
Do góry
|
|
|
|
#3116024 - 07/05/2009 06:18
[Re: Niepoprawny_Pesymista]
|
addict
|
BAAAAAARRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAA! wybicia: under 20,5 FT chelsea więcej w drugiej połówce więcej ale jakie to ma znaczenie? Co nam Inesta zmontował, to ach
|
Do góry
|
|
|
|
|
|