Dziś ostatnia kolejka 1 rundy fazy zasadnicznej - mecze bardzo ciekawie się zapowiadające - i w miarę wyrównane.
Buszmen
są kursy to w ślepo nie będę zapodawał.
Wywoławczo na piewryj sort wybrałem tradycyjnie rozpis tym razem nie 2/3 tylko 3/4 - z tego robię przymiarkę do ostrzejszego dubla i ew. singla. No i na koniec jakieś marginesy
Kupon stworzony Wt 23/06/09 17:15
system: 3/4 pokaz kupony systemowe
stawka : 20.00 EUR PLN
możliwa wygrana 118.90 EUR PLN
data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs
Wt 23/06/09 19:00 Dackarna - Rospiggarna 1 (-8.5) 1.85
Wt 23/06/09 19:00 Indianerna - Vetlanda 2 (+6.5) 1.80
Wt 23/06/09 19:00 Piraterna - Västervik 2 1.90
Wt 23/06/09 19:00 Vargarna - Lejonen 2 1.70
Nie mam potwierdzonych składów - tak że gdyby ktoś miał jakieś info co do absencji niech szkrabnie
1/ DAC mocny skład własny tor - potrafią zmiażdzyć rywali PK-ej, Fredi, AJ i coraz lepiej (i równiej) jeżdżący Hans nie powinni mieć problemów choć w Rospi też nie byle kto występuje
Typuję wygraną -15 i tu mierzę w marginesy od -13 do końca
3/ Piraci ostatnio zawodzą - toni zależy od dnia, Davidson ostatnio nie przekonuje - pozostali ??? Z drugiej strony same gwiazdeczki - ale dziś dużo będzie zależało od słabo w lidze szwedzkiej jeżdżącego Bombera - jak pojedzie jak wczoraj o wynik nie będę się martwił - tak czy inaczej czeka ciężki mecz ale liczę że w nominowanych (tak jak Vaster potrafi przechyli win na swoją stronę
4/ Tu tez będzie ciekawie, ale jak Lwy chcą wrócić do walki o PO powinny zacząć wygrywac a Vargarna jest najlepszym do tego przeciwnikiem
2/ Tu szokują mnie kursy? Czy buki się pomyliły czy ktoś ważny nie jedzie?
wg mnie /zakładam składy awizowane/ - przyjezdni zrobią sobie malą zjeżdżalnię w Kumli (choć tam Polaczki groźne są i to wsyćkie tsy) - małe obawy co do rezerw ale Ci w szwedzkiej wiele nie jeżdżą stąd lider szwedzkiej ekstraklasy nie powinien stacić pkt. - ale kursy smierdzące - tu również przymierzam się do marginesów
4/
1/