#2852224 - 21/01/2009 06:02
Re: mitchkoscian - typy
[Re: mitchkoscian]
|
addict
Meldunek: 18/01/2009
|
Amur Khabarovsk - Lada Togliatti (under5,5/over5,5) typ:1 kurs:1,40 BwinObydwie ekipy prowadzą underowy styl gry. W ostatnich 19 spotkaniach, w których wystąpiła Lada nie padł żaden over 5,5. Początkowo myślałem że to nieskuteczność. Teraz wiem, że to taktyka Lady, skuteczna taktyka. Lada na wyjazdach jest 11 w lidze! <wow> Polecam. ----------------- wynik 2:0
|
Do góry
|
|
|
|
#2852283 - 21/01/2009 06:18
|
addict
|
Tenis Australian Open Kobiety Errani Sara - Niculescu Monica typ:1 kurs:1,55 Bet-at-homeNiculescu jest zawodniczką bardzo nie równą. Potrafi wygrywać z najlepszymi a w kolejnych rundach przegrywa z nieznanymi zawodniczkami. Ogólnie gra Rumunki mnie nie przekonuje. Skuteczność serwisów ma w granicach 50%. Brytyjka dała Niculescu dwa gemy za darmo popełniając 8 podwójnych błędów. Prawdziwe zadanie czekało przed Errani która musiała pokonać bardzo dobrą Rosjankę Kirileko. Makiri jednak nie jest ostatnio w najwyższej formie a szkoda. Tak czy inaczej przegrała i to wyraźnie. W I secie nie udało jej się zdobyć nawet gema. Errani gra bardzo mądrze. Jest w dosyć dobrej formie co pokazywała w turniejach przed AO. Serwis stoi na znacznie wyższym poziomie niż u Rumunki. Dodatkowo Rumunka nie potrafi grać na twardej nawierzchni. Niech szczęście dopisze i będzie OK
|
Do góry
|
|
|
|
#2852297 - 21/01/2009 06:23
|
addict
|
Tenis Australian Open Mężczyźni Santoro Fabrice - Kohlschreiber Philipp typ: 4 lub więcej setów 1.80 Bet-at-homeMecz bardzo wyrównany z dużym prawdopodobieństwem 5 setowej walki. Panowie spotkali się raz w 2006 roku i Francuz wygrał 2-0, jednak to jest Wielki Szlem i gra idzie o zdecydowanie większą stawkę. Tak więc liczę na bardzo zacięty pojedynek.
|
Do góry
|
|
|
|
#2853709 - 21/01/2009 19:47
|
addict
|
Tenis Australian Open Kobiety Errani Sara - Niculescu Monica typ:1 kurs:1,55 Bet-at-homeNiculescu jest zawodniczką bardzo nie równą. Potrafi wygrywać z najlepszymi a w kolejnych rundach przegrywa z nieznanymi zawodniczkami. Ogólnie gra Rumunki mnie nie przekonuje. Skuteczność serwisów ma w granicach 50%. Brytyjka dała Niculescu dwa gemy za darmo popełniając 8 podwójnych błędów. Prawdziwe zadanie czekało przed Errani która musiała pokonać bardzo dobrą Rosjankę Kirileko. Makiri jednak nie jest ostatnio w najwyższej formie a szkoda. Tak czy inaczej przegrała i to wyraźnie. W I secie nie udało jej się zdobyć nawet gema. Errani gra bardzo mądrze. Jest w dosyć dobrej formie co pokazywała w turniejach przed AO. Serwis stoi na znacznie wyższym poziomie niż u Rumunki. Dodatkowo Rumunka nie potrafi grać na twardej nawierzchni. Niech szczęście dopisze i będzie OK --------------- wynik: 2:0
|
Do góry
|
|
|
|
#2853721 - 21/01/2009 19:58
|
addict
|
Tenis Australian Open Mężczyźni Santoro Fabrice - Kohlschreiber Philipp typ: 4 lub więcej setów 1.80 Bet-at-homeMecz bardzo wyrównany z dużym prawdopodobieństwem 5 setowej walki. Panowie spotkali się raz w 2006 roku i Francuz wygrał 2-0, jednak to jest Wielki Szlem i gra idzie o zdecydowanie większą stawkę. Tak więc liczę na bardzo zacięty pojedynek. ---------- wynik: 3:2
|
Do góry
|
|
|
|
#2854105 - 21/01/2009 23:57
|
addict
|
Piłka ręczna - MŚM Węgry-Argentyna (handi -2,5/+2,5) typ: -2,5 kurs:1,85 Bet-at-homeWęgry i Korea to wg mnie 2 drużyny, które najlepiej przygotowały się do turnieju. Nie są to światowe potęgi, ale w tym turnieju robią dużo szumu. Jeśli Węgrzy ten mecz traktują poważnie, nie ma się czego bać. Ale nie wiem jakie będzie ich podejście do tego spotkania. Zobaczymy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2854325 - 22/01/2009 02:24
|
addict
|
Piłka ręczna - MŚM Węgry-Argentyna (handi -2,5/+2,5) typ: -2,5 kurs:1,85 Bet-at-homeWęgry i Korea to wg mnie 2 drużyny, które najlepiej przygotowały się do turnieju. Nie są to światowe potęgi, ale w tym turnieju robią dużo szumu. Jeśli Węgrzy ten mecz traktują poważnie, nie ma się czego bać. Ale nie wiem jakie będzie ich podejście do tego spotkania. Zobaczymy. -------- wynik: 31:20
|
Do góry
|
|
|
|
#2855268 - 22/01/2009 08:48
[Re: _Korver_]
|
addict
|
NHL Hokej Toronto Maple Leafs - Boston Bruins (12 włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) typ:2 kurs:1,50 BwinBoston na ostatnim wyjeździe uległo Washington Capitals 2:1. Teraz czas na zwycięztwo, bo przecież po 1 meczu formy się nie traci. Z Toronto liczę również na dobre widowisko. Wg mnie powinno tutaj paść minimum 5 bramek. Boston jest w tej chwili 2 w tabeli, Toronto 25. Bilans bramek jest również na korzyść Bostonu. Jeśli nie zabraknie szczęścia, Boston odniesie zwycięstwo.
|
Do góry
|
|
|
|
#2855279 - 22/01/2009 09:02
|
addict
|
NBA Koszykówka  Portland Trailblazers - Cleveland Cavaliers (handi +1,5/-1,5) typ: +1,5 kurs:1,85 Bet-at-homePortland to drużyna która portafi grać dobre mecze u siebie. Zdarza się im niekiedy mała wpadka, to fakt. Cavaliers na wyjazdach wygrywają jednak nie grają za dobrze. Natomiast dziś gospodarze stają przed szansą, gdyż w drużynie Cleveland sypie się obrona. Nie zagrają West i Ilgauskas (fundamenty) a sam LeBron już też odczuwa zmęczenie, nie może ciągle sam prowadzić gry. Zagrał bardzo przeciętnie spotkanie z Lakers. Dodatkowo zabiezpieczam się dodatnim handi. Portland na wyjazdach gra słabo jednak u siebie praktycznie zawsze stanie na wysokości zadania i myślę że i dzisiaj to zrobi.
|
Do góry
|
|
|
|
#2856289 - 22/01/2009 20:07
|
addict
|
NBA Koszykówka  Portland Trailblazers - Cleveland Cavaliers (handi +1,5/-1,5) typ: +1,5 kurs:1,85 Bet-at-homePortland to drużyna która portafi grać dobre mecze u siebie. Zdarza się im niekiedy mała wpadka, to fakt. Cavaliers na wyjazdach wygrywają jednak nie grają za dobrze. Natomiast dziś gospodarze stają przed szansą, gdyż w drużynie Cleveland sypie się obrona. Nie zagrają West i Ilgauskas (fundamenty) a sam LeBron już też odczuwa zmęczenie, nie może ciągle sam prowadzić gry. Zagrał bardzo przeciętnie spotkanie z Lakers. Dodatkowo zabiezpieczam się dodatnim handi. Portland na wyjazdach gra słabo jednak u siebie praktycznie zawsze stanie na wysokości zadania i myślę że i dzisiaj to zrobi. ---------- wynik:98-104 a więc 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|