#3103820 - 02/05/2009 18:59
Typy By Arek 1x2
|
journeyman
Meldunek: 30/01/2009
|
Witam Od dzis bede podawal tutaj kupony ktore gram, stawiam zazwyczaj jeden kupon na dzien, czasem, dwa, gram siatke, kosza, hokej, czasem od kogos cos z tenisa i recznej podkradne. Stawka na kupon od 2/10 do 10/10 , jednostka ma wartosc stala.
KS Jastrzebski Wegiel SA - ZAKSA Kedzierzyn Kozle -1 Bryan.B / Bryan.M - Soares B./Ullyett K-1
1.61 10/10 EXPEKT
Stawiam dzis po raz drugi z rzedu na Jastrzebie, wczoraj wygrali pewnie, dzis mysle ze zroba to samo, w Kedzierzynie widoczny brak Martina i Novotnego i sila ataku mniejsza, a Jastrzebie podbudowane wczorajsza wygrana dzis napewno bedzie chcialo wygrac i zakonczyc sezon zwyciestwem i zdobyciem brazowego medalu, dzis duzym atutem znowu dla Jastrzebian beda kibice, i sadze ze zawodnicy zrobia wszystko zeby dla tych kibicow ten brozowy medal zdobyc, bo gdyby przegrali to w kedzieryznie juz bedzie duzo trudniej niz dzis u siebie. Dzis wszystkie atuty po stronie gospodarzy, to moze byc dla nich ostatni mecz seoznu, i napewno sie beda starali jak najbardziej zeby miec dobra opinie na oniec sezonu, kurs nizszy niz wczoraj, ale jak najbardizje warte gry spotkanie.
A co do tenisa to typ wziety od znawcy tego sportu i mam nadzieje ze sie nie zawiode, moja zasada jest taka zeby w weekend nie grac niczego poza siatka i koszem jak dobra oferta, ale dzis jednak te dwie dyscypliny nie rozpieszczaja, i zdecydowalem sie dolozyc tenis, stawka maxymalna, bo innego rozwiazania w meczu Jastrzebskiego nie widze, a najlepszy debel swiata tez powinien sobie spokojnie poradzic.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3105365 - 03/05/2009 01:54
Re: Typy By Arek 1x2
[Re: Arek1x2]
|
journeyman
|
Witam Od dzis bede podawal tutaj kupony ktore gram, stawiam zazwyczaj jeden kupon na dzien, czasem, dwa, gram siatke, kosza, hokej, czasem od kogos cos z tenisa i recznej podkradne. Stawka na kupon od 2/10 do 10/10 , jednostka ma wartosc stala. #1 KS Jastrzebski Wegiel SA - ZAKSA Kedzierzyn Kozle -1  Bryan.B / Bryan.M - Soares B./Ullyett K-1  1.61 10/10 EXPEKT  Stawiam dzis po raz drugi z rzedu na Jastrzebie, wczoraj wygrali pewnie, dzis mysle ze zroba to samo, w Kedzierzynie widoczny brak Martina i Novotnego i sila ataku mniejsza, a Jastrzebie podbudowane wczorajsza wygrana dzis napewno bedzie chcialo wygrac i zakonczyc sezon zwyciestwem i zdobyciem brazowego medalu, dzis duzym atutem znowu dla Jastrzebian beda kibice, i sadze ze zawodnicy zrobia wszystko zeby dla tych kibicow ten brozowy medal zdobyc, bo gdyby przegrali to w kedzieryznie juz bedzie duzo trudniej niz dzis u siebie. Dzis wszystkie atuty po stronie gospodarzy, to moze byc dla nich ostatni mecz seoznu, i napewno sie beda starali jak najbardziej zeby miec dobra opinie na oniec sezonu, kurs nizszy niz wczoraj, ale jak najbardizje warte gry spotkanie. A co do tenisa to typ wziety od znawcy tego sportu i mam nadzieje ze sie nie zawiode, moja zasada jest taka zeby w weekend nie grac niczego poza siatka i koszem jak dobra oferta, ale dzis jednak te dwie dyscypliny nie rozpieszczaja, i zdecydowalem sie dolozyc tenis, stawka maxymalna, bo innego rozwiazania w meczu Jastrzebskiego nie widze, a najlepszy debel swiata tez powinien sobie spokojnie poradzic. i Tak mialo byc:) teraz czas na  bo sponsor okazal sie dzis chojny 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3106610 - 03/05/2009 19:50
|
journeyman
|
Barcelona - Olympiakos CFP -1
1.60 4/10 EXPEKT
Dzis ofarta taka jak bym sobie wymarzyl nie jest, zabardzo mi sie typy dzisiejsze nie podobaja, ale zdecydowalem sie postawic na Barce bowiem mysle ze zdobeda brozowy medal, sa w mojej opinie zepsolem lepszym, stoczyli wyrownana walke z CSKA, ktroe jest zeposlem od Oly lepszym, a dzis dotego w zepsole greckim jakies tam problemy ma Vasilopoulos, Childress i Bourousis i gdyby faktycznie CI zawodnicy zagrali zjakimis tam problemami to latwiej powinna miec druzyna hispzanska, ale rowniez moze to byc zaslona dymna, ale w mojej opini i tak zeposlem lepszym jest Barcelona, w tym seoznie euroligi w grupie grala z innym zeposlem grackim Panathinaikosem ktory w polfinale ogral Olympiacos, i Barca wygrala u siebie zdecydowanie 90-66, a w Atenach 87-76, i skoro ograli Panate to mysle ze ograja i Oly, co prawda mecz tylko o brozowy medal, ale zawsze to jest zdobycie trzeciego miejsca w europie, co prawda w tym seoznie Olympiacos wygral na 8 spotkan z hispzanskimi druzynami 6, ale dzis mam nadzieje ze przegra 3 raz i to ten najwazniejszy, na bezposrednie pojedynki pomiedzy tymi zepsolami nie ma co patrzyc, liczy sie co bedzie dzis a licze ze bedzie swietna gra dumy kataloni w berlinskiej arenie, i siegniecie po medal brozowy, kurs przyzwoity, i ja to za srednia stawke gram bo nic innego ciekawego an dzis nie znalazlem.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3107993 - 04/05/2009 05:28
|
journeyman
|
#2 Barcelona - Olympiakos CFP -1 1.60 4/10 EXPEKT  Dzis ofarta taka jak bym sobie wymarzyl nie jest, zabardzo mi sie typy dzisiejsze nie podobaja, ale zdecydowalem sie postawic na Barce bowiem mysle ze zdobeda brozowy medal, sa w mojej opinie zepsolem lepszym, stoczyli wyrownana walke z CSKA, ktroe jest zeposlem od Oly lepszym, a dzis dotego w zepsole greckim jakies tam problemy ma Vasilopoulos, Childress i Bourousis i gdyby faktycznie CI zawodnicy zagrali zjakimis tam problemami to latwiej powinna miec druzyna hispzanska, ale rowniez moze to byc zaslona dymna, ale w mojej opini i tak zeposlem lepszym jest Barcelona, w tym seoznie euroligi w grupie grala z innym zeposlem grackim Panathinaikosem ktory w polfinale ogral Olympiacos, i Barca wygrala u siebie zdecydowanie 90-66, a w Atenach 87-76, i skoro ograli Panate to mysle ze ograja i Oly, co prawda mecz tylko o brozowy medal, ale zawsze to jest zdobycie trzeciego miejsca w europie, co prawda w tym seoznie Olympiacos wygral na 8 spotkan z hispzanskimi druzynami 6, ale dzis mam nadzieje ze przegra 3 raz i to ten najwazniejszy, na bezposrednie pojedynki pomiedzy tymi zepsolami nie ma co patrzyc, liczy sie co bedzie dzis a licze ze bedzie swietna gra dumy kataloni w berlinskiej arenie, i siegniecie po medal brozowy, kurs przyzwoity, i ja to za srednia stawke gram bo nic innego ciekawego an dzis nie znalazlem. #3 Trentino - Copra Piacenza -1 1.35 10/10 EXPEKT Finalowa batalie we wloszech czas zaczac, faworytem jak przed rokiem jest Trentino, obronca tutulu, i rok temu final mial identycnzy sklad, Trentino i PIacenza, i wteyd gre finalowo Trentino zaczelo od zwyciestwa u siebie 3-0, i mam nadzieje ze jutro final zaczna tak smao, zeopslem lepij grajacym sa gospodarze, w dordze do finalu rozegrali 6 spotkan i 6 wygrali, naotmiast Piacenza rozegrala spotkan 8, i skonczyla rywalizacje dopiero w piatek, ogrywajac na wyjezdize Macerate w decydujacym meczu, i jutro zawodnicy Copry juz moga zmeczenie odczuwac. Trentino teraz w bardzo dobrej formie, w tym seoznie oba mecze zPiacenza wygrali po 3-0, doteog jutro ekipa gosci moze byc podmeczona, Trentino po zdobyciu LM chce zdobyc mistrza kraju, rywal spokojnie do ogrania, zpeosl Winiarskieog ma zaowdnikow lepszych an kazdej pozycji, dotego dochodzi atut wlasnej hali wktorej przegrali tylko dwa mecze w tym seoznie i stawiam ze jutro rozbija Piacenze 3-0 badz 3-1, i zrobia pierwszy z trzech krokow do Mistrzostwa. Jutro dzien w pracy i typ podaje juz dzis.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3112303 - 06/05/2009 03:08
|
journeyman
|
#3 Trentino - Copra Piacenza -1  1.35 10/10 EXPEKT  Finalowa batalie we wloszech czas zaczac, faworytem jak przed rokiem jest Trentino, obronca tutulu, i rok temu final mial identycnzy sklad, Trentino i PIacenza, i wteyd gre finalowo Trentino zaczelo od zwyciestwa u siebie 3-0, i mam nadzieje ze jutro final zaczna tak smao, zeopslem lepij grajacym sa gospodarze, w dordze do finalu rozegrali 6 spotkan i 6 wygrali, naotmiast Piacenza rozegrala spotkan 8, i skonczyla rywalizacje dopiero w piatek, ogrywajac na wyjezdize Macerate w decydujacym meczu, i jutro zawodnicy Copry juz moga zmeczenie odczuwac. Trentino teraz w bardzo dobrej formie, w tym seoznie oba mecze zPiacenza wygrali po 3-0, doteog jutro ekipa gosci moze byc podmeczona, Trentino po zdobyciu LM chce zdobyc mistrza kraju, rywal spokojnie do ogrania, zpeosl Winiarskieog ma zaowdnikow lepszych an kazdej pozycji, dotego dochodzi atut wlasnej hali wktorej przegrali tylko dwa mecze w tym seoznie i stawiam ze jutro rozbija Piacenze 3-0 badz 3-1, i zrobia pierwszy z trzech krokow do Mistrzostwa. Jutro dzien w pracy i typ podaje juz dzis. Nerwow troche musialo byc, ale nie sledizlem spotkanie na live, dopiero dzis radno wynik zobacyzlem, dizs przerwa bo nic nie ma jak dla mnie, a wymuszonego kuponu nie ma sensu grac, ale moze na jutro badz czwartek mi sie uda cos powazniejszego zorganizowac 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3121381 - 09/05/2009 22:02
|
journeyman
|
W tym tygodniu oferta nie zachwycala, i zabardzo nie bylo co zagrac, dzis tez sie wahalem czy grac czy nie, ale jednak cos poszlo:
Anwil Wloclawek - Energa Czarni Slupsk-1 CSKA Moscow - Unics -1
1.39 5/10 Expekt
CSKA juz zaczyna grac, a co do Anvilu to hm sa zeposlem lepszym, bardziej zasluguja na medal brozowy niz Slupsk wg mnie, w polfinale dobrze zaprezentowali sie w meczach z Prokomem, wygrali z nimi dwa mecze przed wlasna publicznoscia, a dzis za rywala maja zepsol Energi ktory w polfinale odpadl po 6 meczach z zespolem ze zgorzelca, co prawda mili wtedy przeblysk wygrywajac w pierwszym meczu rywalizaci w Zgirzelcu po dogrywce 1 punkte, a w3 i 4kwarcie odrobili 18 punkotwa strate, wtedy sie dosyc ostro przejechalem na Turowie, ogladlame mecz w osttaniech sekundach dogrywki gracze Turowa przy 1 punkcie straty nie wykorzystali 3 wolnych, czego nnie moglem zrozumiec, no ale dzis inny mecz i mysle ze Anvil sie przylozy, i zechce ten medal pocieszenia zdobyc, w faize zasadniczje wygrali u siebie pewnie 17 punktami, dzis takiej przewagi nie bedzie ale mysle ze roznica ok 10 punktow gospodarze moga wygrac, u siebie w miare solidni, dzis wybierac zabardoz nie bylo z czego, chcialem dubla Anvil + Trentinona jutro, ale expekt nie dal w ofercie jeszcze i dolozylem CSKA, zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3123142 - 10/05/2009 08:26
|
journeyman
|
W tym tygodniu oferta nie zachwycala, i zabardzo nie bylo co zagrac, dzis tez sie wahalem czy grac czy nie, ale jednak cos poszlo: #4 Anwil Wloclawek - Energa Czarni Slupsk-1  CSKA Moscow - Unics -1 1.39 5/10 Expekt  CSKA juz zaczyna grac, a co do Anvilu to hm sa zeposlem lepszym, bardziej zasluguja na medal brozowy niz Slupsk wg mnie, w polfinale dobrze zaprezentowali sie w meczach z Prokomem, wygrali z nimi dwa mecze przed wlasna publicznoscia, a dzis za rywala maja zepsol Energi ktory w polfinale odpadl po 6 meczach z zespolem ze zgorzelca, co prawda mili wtedy przeblysk wygrywajac w pierwszym meczu rywalizaci w Zgirzelcu po dogrywce 1 punkte, a w3 i 4kwarcie odrobili 18 punkotwa strate, wtedy sie dosyc ostro przejechalem na Turowie, ogladlame mecz w osttaniech sekundach dogrywki gracze Turowa przy 1 punkcie straty nie wykorzystali 3 wolnych, czego nnie moglem zrozumiec, no ale dzis inny mecz i mysle ze Anvil sie przylozy, i zechce ten medal pocieszenia zdobyc, w faize zasadniczje wygrali u siebie pewnie 17 punktami, dzis takiej przewagi nie bedzie ale mysle ze roznica ok 10 punktow gospodarze moga wygrac, u siebie w miare solidni, dzis wybierac zabardoz nie bylo z czego, chcialem dubla Anvil + Trentinona jutro, ale expekt nie dal w ofercie jeszcze i dolozylem CSKA, zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3135296 - 15/05/2009 05:49
|
journeyman
|
Witam Od osttaniego zagranego kuponu troche czasu minelo, ale oferta by6la jaka byl, a drugie ze nie mialme czasu, wczoraj myslalem o trentino + 1.5 ale nie zagralem, zbliza sie week i czas cos dorobic do wyplaty:
Geofin Nový Jičín - BK Děčín -1 Jelena Jankovic - Patty Schnyder-1
1.39 10/10 Betsson
Kunin w rywalizacji polfinalowej prowadiz juz 2-0, jutro swietna okazja by wygrac 3 spotkanie na wlasnym parkiecie i awansowac do finalu, sa faworytami, maja za soba kibicow, a przedewszystkim wskazuje na nich ich forma, wygrali 6 ostatnich meczy, u siebie w tym seoznie przegrali tylko dwa razy, i oba mecze z Nymburk ktory jest poza zasiegiem wszystkich czeskich zespolow, Decin w PO przegral juz na wyjezdize raz ze slaba Ostrava, i raz z Kuninem 87-94, i jutro mam nadzieje ze przegra po raz drugi, w tym seoznie oba zepsoly w hali Kunina graly 3 razy, i 3 pewne wygrane gospodarzy, szpecem od koszykowki Czesiej nie jestem, ale w trakcie seoznu ta lige troche sledzilem, i jutro mysle ze gospodarze wykorzystaja atut wlasnego parkietu i awansuja do finalu juz po 3 meczach. Na tenisie jak juz kiedys pisalem sie nie znam, typ wziety od kunmpla co pojecie o tej dyscyplinie ma, i jestem dobrej mysli, z racji ze dawno nic nie gralem stawka na kupon max jak na moje mozliwosci.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3140412 - 17/05/2009 16:13
|
journeyman
|
Witam Od osttaniego zagranego kuponu troche czasu minelo, ale oferta by6la jaka byl, a drugie ze nie mialme czasu, wczoraj myslalem o trentino + 1.5 ale nie zagralem, zbliza sie week i czas cos dorobic do wyplaty: #5 Geofin Nový Jičín - BK Děčín -1 Jelena Jankovic - Patty Schnyder-1 1.39 10/10 Betsson Kunin w rywalizacji polfinalowej prowadiz juz 2-0, jutro swietna okazja by wygrac 3 spotkanie na wlasnym parkiecie i awansowac do finalu, sa faworytami, maja za soba kibicow, a przedewszystkim wskazuje na nich ich forma, wygrali 6 ostatnich meczy, u siebie w tym seoznie przegrali tylko dwa razy, i oba mecze z Nymburk ktory jest poza zasiegiem wszystkich czeskich zespolow, Decin w PO przegral juz na wyjezdize raz ze slaba Ostrava, i raz z Kuninem 87-94, i jutro mam nadzieje ze przegra po raz drugi, w tym seoznie oba zepsoly w hali Kunina graly 3 razy, i 3 pewne wygrane gospodarzy, szpecem od koszykowki Czesiej nie jestem, ale w trakcie seoznu ta lige troche sledzilem, i jutro mysle ze gospodarze wykorzystaja atut wlasnego parkietu i awansuja do finalu juz po 3 meczach. Na tenisie jak juz kiedys pisalem sie nie znam, typ wziety od kunmpla co pojecie o tej dyscyplinie ma, i jestem dobrej mysli, z racji ze dawno nic nie gralem stawka na kupon max jak na moje mozliwosci. heh teraz juz wiem ze nie zagladne wiecej w oferte tenisowa tak samo jak w pilke nozna, wczoraj mi sie zapomnialo niestety podac kuponu, a wygrana solidna byla:  #6 Barcelona - Pamesa Valencia-1 Tau Ceramica - Bilbao-1 Unicaja Malaga - Gran Canaria-1 1.50 10/10 Expektinnych rozwiazan tu nie widze.......
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|