Jak co noc puszczam kilka "pewnych" kuponów oraz kilka tzw. "wariackich"
Orlando Magic - Atlanta Hawks 1
Utah Jazz - Houston Rockets 2
Te dwa mecze zagrałem najgrubiej , pozatym Netsi już "lżej" też na ich zwycięstwo.
Pozatym zrobiłem sobie 3 kupony z overami/underami w tym przypadku biorąc pod uwage możliwość dogrywek co na tak dużą liczbe spotkań oraz wyrównanych teamów jest bardzo pradopodobna , tylko w meczach Wizards i Knicks (tego sie obawiam) dałem undery , stołeczni po wczorajszym niespodziwanym zwyciestwie nad Sonics oraz braku Haywooda powinni być podmęczeni i under stanie sie faktem
Netsi zagrali fatalnie w ataku ostatnio , sądze , że tym razem poprawią celowniki a Bobcats nie pozostaną dłużni , jeśli nie zagra Okafor możebyć under

Detroit po powrocie Hamiltona wzrosła ich siła ofensywna a dallas jak wiemy ma kilka strzelb

Będzie tu wymiana ciosów , popisy strzeleckie , mozliwa dogrywka no i over

Indiana ostatnio Mnie zaskakuje jesli chodzi o atak , zdobywa sporo punktów jak na zespół ze wschodu preferujący obrone , zatem i tu dałem over , chodź ewentualna dogrywka bardziej pomoże podniesieniu wyniku aniżeli zdobycze punktowe w regulaminowym czasie

Cavsi bardzo słabo prezentują sie w ataku , jednak dzisiaj sądze , że powinni wygrać a co za tym idzie rzucić koło 100 pkt

Chicago u siebie gra do przodu , ofensywnie a Memphis jak ich gram to przeważnie na wyjeżdzie zdobywają więcej punktów niż można sie spodziewać , pułap 180,5 jak najbardziej do przeskoczenia.
Charlotte Bobcats - New Jersey Nets
Powyzej/Ponizej NBA powyzej 186.5 punktow
Detroit Pistons - Dallas Mavericks
Powyzej/Ponizej NBA powyzej 192.5 punktow
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers
Powyzej/Ponizej NBA powyzej 191 punktow
New Orleans Hornets - Cleveland Cavaliers
Powyzej/Ponizej NBA powyzej 183.5 punktow
Chicago Bulls - Memphis Grizzlies
Powyzej/Ponizej NBA powyzej 180.5 punktow
Golden State Warriors - New York Knicks
Powyzej/Ponizej NBA ponizej 198 punktow