Chciałbym się zajać zakładem długoterminowym ... na zwycięśce całej ligi. Oferta z Sportingu :
http://pl.sportingbet.com/content/betnav/sportaction.asp?ecid=12|79220Co ciekawe.. kilka dni temu kurs na Miami był @4, przegrali 4 mecze z rzedu i kurs zmiejszył sie do @3,75. Jeżeli z każdą porażka Heat kurs bedzie malał to ...

SA @3,75 - jakoś nie widze tego

jest dużo innych głodnych sukcesu teamów, może nawet lepszych. Po takim kursie zdecydowanie odpada...
Miami @3,75 - ktoś mógłby powiedzieć maja szaka, mają sukces. Mają dobrego,młodego, mało doświadczonego playmakera, co w PO może okazać sie zgubne. Idzmy dalej ...
Suns @4 - śmiech na sali ...

Detroit @6 - w końcu coś konkretnego. Kurs wysoki...i wygrana Det prawdopodobna. Jezeli przebrna przez pierwsze 2 rundy PO i w finale konferencji uporaja sie z Heat to w finale może być różnie. Warte zastanowienia

Dallas @13 - mój typ ... po tak wysokim kursie ...warte grzechu

Kilka lat temu jak byłem smarkaczem ... stawiałem na Dallas w PO. Mój trener

powiedział mi rzecz która utkwiła mi w pamięci do dzisiaj.

"Czas Dallas jeszcze nadejdzie" --> I Nadszedł. Świetna ekipa. Dobre rozstawieniae( Suns w półfinale konferenji), wszystko przemawia za Teamem z miata, którego granic strzeże Strażnik Teksasu

Dobry typ ...
Reszta to kursy powyżej @20 i cięzko sobie wyobrazić ...alby Sea zdobyła mistrzostwo

Mam przeczucie że w PO rakiety wystrzelą, więc jeśli na coś jeszcze warto zagrać to Houston. @34
Reasumując ...
Detroit @6 ---> 4/10
Dallas @13 ----> 5/10
Houston @34 ---> 1/10
Pozdro