Strona 11 z 12 < 1 2 ... 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#3258963 - 08/07/2009 07:05 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Shanti]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Originally Posted By: Noob
Adaś Małysz zaczął zajebiście skakać, znalazło się mnóstwo fanów skoków narciarskich.
Barcelona wygrała LM i ligę znalazło się mnóstwo kibiców tej drużyny.
MJ zmarł to nagle ludzie przypomnieli sobie, że był wspaniałym muzykiem.

To tylko niektóre z przykładów. Niech żyje obłuda!

Oczywiscie ze tak. ALe ogromna wiekszosc ludzi ktorzy go szanuja za jego artystyczny dorobek nigdy na nim sie postawila krzyzyka. Co innego jesli chdozi o ludzi ktorzy byli jego bliskimi. Po skandalach z molestowaniem dzieci wiele jego przyjaciol a takze i czesc rodziny odciela sie od niego nie dlatego ze byli przekonani iz molestowal tylko dlatego ze byla straszna nagonka medialna na Jacksona i nie chcieli sie z nim pokazywac zeby nie zniszczyc swojego wizerunku. To jest obluda.

Do góry
Bonus: Unibet
#3258964 - 08/07/2009 07:06 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Master Flamaster]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: Master Flamaster

***ą mnie ludzie bez szacunku do innych, chętnie bym ich na rok na "obóz wypoczynkowy" do Chin czy innego Tybetu wysłał. Tam mogliby wyrażać swe poglądy w najbardziej wyszukany sposób...

wkur.wia to mnie menel szczający codziennie w tym samym miejscu i pierd.dolona Straż Miejska co dobrze o tym wie ale woli kasowac biedaków sprzedających na rynku bez pozwolenia np. truskawki mad

a wypowiedzi typu Nirtza moga mnie jedynie bawić cool
i bawią laugh

Do góry
#3258970 - 08/07/2009 07:11 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: AGASSI]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Originally Posted By: AGASSI

***ą mnie ludzie bez szacunku do innych, chętnie bym ich na rok na "obóz wypoczynkowy" do Chin czy innego Tybetu wysłał. Tam mogliby wyrażać swe poglądy w najbardziej wyszukany sposób...

wkur.wia to mnie menel szczający codziennie w tym samym miejscu i pierd.dolona Straż Miejska co dobrze o tym wie ale woli kasowac biedaków sprzedających na rynku bez pozwolenia np. truskawki mad

i bawią laugh

no to nie powinny bawić, bo 2złotówkowych gimnazjalistów trzeba wychowywać, a nie utwierdzać w przekonaniu, że są śmiesznymi kozakami. A zresztą nie mam już siły, idę spać...

PS: patrząc na poziom wypowiedzi Nirtza to wydaje mi się, że idzie prosto na trawnik.

Do góry
#3258975 - 08/07/2009 07:15 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Master Flamaster]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: AGASSI

i bawią laugh

no to nie powinny bawić, bo 2złotówkowych gimnazjalistów trzeba wychowywać, a nie utwierdzać w przekonaniu, że są śmiesznymi kozakami. A zresztą nie mam już siły, idę spać...

PS: patrząc na poziom wypowiedzi Nirtza to wydaje mi się, że idzie prosto na trawnik.

*PS: patrząc na poziom wypowiedzi Nirtza to wydaje mi się, że idzie prosto na trawnik.... szczać

Do góry
#3259142 - 08/07/2009 16:45 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Nirtz]
Rafa Nadal Offline
veteran

Meldunek: 30/06/2009
Originally Posted By: Nirtz
Originally Posted By: ssaczu
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb puke

Kazdemu burakowi predzej czy pozniej wyjdzie sloma z butow.

Wypierda.aj do "Polityki".
burak to może cię robił, sam spier.dalaj do chlewu papa

Dopiero po smierci ludzie dostrzegaja prawdziwa wielkosc tego czlowieka. Jest to przesłanie dla nas wszystkich, ze tak mały człowiek z tak biednej rodziny, bity, majacy trudne dziecinstwo potrafił poprzez swoja wielka wiare w marzenia osiagnac zamierzony cel. Stał sie najwyzszym sposrod muzyków, osiagnal wszystko co sie dało i za to choć troche nalezy sie szacunku.Jezeli nie potrafisz tego dostrzec to tylko swiadczy o samym sobie. Mozesz sobie pisac co chcesz i jak chcesz, ale smierc ciebie tez czeka i zasttanawiam sie czy w momencie gdy ty bedziesz na progu swojego zycia, usłyszysz słowa 'sram na niego'. Smierc uczy kazdego, jest pokazaniem kruchosci człowieka a tym bardziej jest to akcentowane gdy umiera wielka gwiazda muzyki POP. Niewatpliwie jest to talent od Boga i jestem bardzo szczesliwy ze mogłem zyc w tych czasach.

Do góry
#3259151 - 08/07/2009 17:02 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Rafa Nadal]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
daruj sobie tę demagogię

nie "sram" na osobę ale na ten cały cyrk związany z "królem popu", "pogrzebem mistrza" itp.

co do samego Majkela to mam nadzieję że nawrócił się przed śmiercią, niewiele na to wskazuje, skończył na dnie, zaćpany, całe życie to nieustanne pasmo zboczeń, używek itd.
żaden wzór, żaden idol, żaden król, raczej antykról

Do góry
#3259152 - 08/07/2009 17:03 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Rafa Nadal]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
daruj sobie tę demagogię

nie "sram" na osobę ale na ten cały cyrk związany z "królem popu", "pogrzebem mistrza" itp.

co do samego Majkela to mam nadzieję że nawrócił się przed śmiercią, niewiele na to wskazuje, skończył na dnie, zaćpany, całe życie to nieustanne pasmo zboczeń, używek itd.

Do góry
#3259155 - 08/07/2009 17:11 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Nirtz]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
minuta przerwy między tym samym postem to nie może być przypadek wink
i Ty Nirtz mówisz o naćpaniu laugh

Do góry
#3259164 - 08/07/2009 17:20 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Nirtz]
Rafa Nadal Offline
veteran

Meldunek: 30/06/2009
daruj sobie tę demagogię

typowe spojrzenie człowieka masmediow. Jakbys ogladal wczoraj ceremonie pogrzebowa to z pewnoscia dzis bys nie pisał takich bredni. Jego najblizsze osoby wypowiadały sie o nim jakim był człowiekiem, skromnym,zamknietym w sobie, niesmiałym. To, ze ty piszesz o jakis zboczeniach to tylko wynika z nieznajomosci tematu a jedynie opieranie sie na fałszywych,bzdetych i obłudnych mediach ktore wykreowały takiego Jacksona.Wszystko jest robione dla pieniedzy, aby interes sie krecił. Najlepiej jest powiedziec obłude i rozgłaszac to a głupi ludzie niech w to wierza. Majkel był spokojnym,niesmiałym człowiekiem a media to w doskonały spopsob wykorzystały. Na dnie to ty skonczysz bo patrzac na poziom twoich wypowiedzi wszystko na to wskazuje. Umarł człowiek wielki, dla zwykłego przecietnego Polaka takiego jakim jestes moze nie ma to wiekszego znaczenia

Do góry
#3259223 - 08/07/2009 18:09 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Nirtz]
11kera11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/01/2009
Originally Posted By: ssaczu
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb puke

Kazdemu burakowi predzej czy pozniej wyjdzie sloma z butow.

Wypierda.aj do "Polityki".
burak to może cię robił, sam spier.dalaj do chlewu papa

to była ostatnia szansa na przekonanie mnie do pis-u laugh laugh laugh
chyba i tak by nie dało rady ale słowo się rzekło grin

Do góry
#3260776 - 09/07/2009 09:10 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: 11kera11]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Cytat:

typowe spojrzenie człowieka masmediow.

Nie wyzywaj Nirtza od najgorszych. Na poważnie, to Nirtz przesadzasz z tak ostrą oceną MJ, choć w krytyce szumu w mediach, masz oczywiście rację.

Do góry
#3260794 - 09/07/2009 13:17 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: buszmen]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Dzieki śmierci MJ nie udała się na razie próba rewolucji w Iranie , zauważcie jak ręką odjął , ustały tam demonstracje i nagonka mediów na irańskie władze , dlatego bo po prostu śmierć MJ była bardziej medialna niż obserwacja zadym na ulicach Teheranu

mediokracja rulez hehe grin

Do góry
#3262748 - 10/07/2009 13:14 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: ELDORADO]
Misza_SB Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/12/2006
laugh ELDO!!! Mam nadzieję, że żartujesz smile

Do góry
#3268236 - 13/07/2009 18:58 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Misza_SB]
th0mas Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/08/2005
Nirtz jesteś jakimś bezmózgiem chyba.

Twoja wypowiedź:

"Sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb", a później piszesz coś innego, że nie srasz na osobe tylko na cyrk robiony przez media. shocked

Proponuję jebnąć się o sosenkę tongue

Do góry
#3268912 - 14/07/2009 00:59 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: th0mas]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
Michael już dawno zimny, a u was ciągle gorąco tongue

Patrząc na histerię w internecie rodzi się pytanie (jak zawsze przy takich sytuacjach) czy to media kreują globalną żałobe po MJ-u czy też po prostu szybko reagują na rozwój sytuacji?

Eldo słusznie zauważył o nagłej ciszy w Iranie, ale ile można pokazywać to samo? Świeży dobry news zawsze wyprze dobrego newsa, ale kilkudniowego - normalna rzecz! Mlody piłkarz wygryza ze składu starszego, młoda dupa starą żonę itd. Nawet na mecz.pl użytkowników z najdłuższym stażem coraz mniej smile

To nie telewizja zorganizowała Jacksonowi pożegnalny hołd tylko jego rodzina.
MJ-a za niewiele rzeczy poza muzyką (choć to nie moja bajka) mozna pochwalić, ale na pewno chwała mu za to jak traktował własne dzieci. Robił wszystko co mógł, żeby je ochronić przed paparazzi, showbizem tak by jak najdłużej cieszyły się prywatnością.

A teraz jego krewni wystawiają dzieciaki na scenie, każą im opowiadać o tatusiu. Papa Joe już wietrzy okazję, żeby z małego Blanketa wycisnąć co się da, może nagra zmarłemu tacie pieśń-hołd - miliony dolarów gwarantowane!

Od dawna wiadomo, że śmierć się świetnie sprzedaje. A nagła śmierć (nie mylić z hokejem :)) pozwala na dodatek tworzyć mit.

Dlaczego legendą jest Sid Vicious i Sex Pistols, ale już pozostali członkowie zespołu nie?
Ile by zostało z mitu Marylin Monroe gdyby dożyła sędziwych lat i robiła teraz za amerykański odpowiednik Beaty Tyszkiewicz?

W globalnej wiosce ludzie są samotni, coś ich musi jednoczyć - smutek czy szczęście, wszystko jedno...

Do góry
#3268921 - 14/07/2009 01:07 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: th0mas]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Originally Posted By: th0mas
Nirtz jesteś jakimś bezmózgiem chyba.

Twoja wypowiedź:

"Sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb", a później piszesz coś innego, że nie srasz na osobe tylko na cyrk robiony przez media. shocked

Proponuję jebnąć się o sosenkę tongue

daj spokoj, nie karm trola.

Do góry
#3269243 - 14/07/2009 03:17 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Emrod]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
Originally Posted By: Emrod

MJ-a za niewiele rzeczy poza muzyką (choć to nie moja bajka) mozna pochwalić, ale na pewno chwała mu za to jak traktował własne dzieci. Robił wszystko co mógł, żeby je ochronić przed paparazzi, showbizem tak by jak najdłużej cieszyły się prywatnością.

Cytat:
Dopiero na końcu zrobiło mi się naprawdę rzygliwie, gdy rodzinka nieboszczyka wyciągnęła przed kamery zapłakane dziecko. Jedno z trzech, które zrobił sobie gwiazdor z "in vitro" (żeby od razu miało właściwą teksturę i nie musiało się jak on wybielać). Te dzieci to najbardziej ponura sprawa z nim związana.

Natomiast to, co naprawdę zrobił ze "swoimi" dziećmi - o czym sam opowiadał w kilkakrotnie ostatnio emitowanym filmie dokumentalnym - było oczywiście zupełnie legalne i nikogo nie oburzało.

Ja akurat mam dzieci i nie wyobrażam sobie, by można było traktować dziecko bardziej okrutnie niż to robił Potwór z Neverlandu. Odebrać mu matkę, pozostawiając jedynie stale zmieniane opiekunki, zabronić, by ktokolwiek mógł je brać na kolana i przytulać, odebrać nawet zabawki, bo wszystko, czego żywe maskotki Heliogabala dotykały, było jednorazowe, sterylne i natychmiast palone?

Do góry
#3271016 - 15/07/2009 05:16 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: tyson]
El_Darro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/06/2003
Przepraszam jak było, ale zawsze można sobie puscic drugi raz.

Do góry
#3271105 - 15/07/2009 05:59 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: El_Darro]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Jakaś histeria straszna. Sądząc po ilości postów to przeżywacie to na forum mecz.pl jakby to był conajmniej jakiś portal forumowy w stylu Bravo albo inne forum dla nastolatek .

Proponuje Wam się skrzyknąć i zrobić zlot celem opłakiwania artysty ...

może oddajcie hołd tańcząc w grupie i jakąś fajną choreografię stwórzcie albo wiernie oddajcie scenowe ruchy swojego bożyszcza , wspólne opłakiwanie powinno ukoić wasz ból

Do góry
#3361204 - 27/08/2009 16:05 Re: Michael Jackson nie żyje [Re: Legia]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Do góry
Strona 11 z 12 < 1 2 ... 9 10 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08