#323756 - 19/04/2005 11:11
Re: Mistrzostwa Świata 1 Dywizji
|
enthusiast
Meldunek: 31/07/2001
|
Quote:
mhm wchodze dzois do sts patrze a tu piekny p[rezent widze na wlochow 1,5 i na norwegow 1,75 wiadomo iz wlosi ten mecz swoj wygraja - nie ma az takich niespodzianek w sporcie, tym bardzie j po ost wynik pomaranczowych, ale na norwegow - super postawie kuponik za 100 i mam i tak i tak radoche, w razie remisu badz wygranej naszych lyzwiarzy podpierajacyhc sie kijami bede super zasokoczony i zadowolony, natomiast jezeli jutro pogrzebia nas wikingowie, wzbogace sie o ponad 100, wiec nic tylko zyc nie umierac przy tych kursach, p.s zasuwajcie szybko do bookow bo jutro wlosi beda 1,3 a norwegowie ok 1,5 jak wszyscy stawiaja podobnmie
nie lepiej ci isc do toto -mix tam kurs na Włochów 1.6 - albo nie chce ci sie wiecej zarobic chyba ze w twoim miescie nie ma toto-mix chociaz w to wątpie.
|
Do góry
|
|
|
|
#323760 - 19/04/2005 11:27
|
enthusiast
|
Quote:
Co wy z tymi makaronami za 1,6, przeciez w necie za 1,4-1,45 jest/będzie to też ogólnie dostępne
dokładnie - tylko zaznaczyłem ze dla tych którzy chodzą na nogach do buków i nie maja mozliwosci grania w necie
|
Do góry
|
|
|
|
#323761 - 19/04/2005 12:01
|
enthusiast
Meldunek: 17/05/2004
|
generalnie podsumowując jutrzejsze mecze : numero uno : Włochy , nie wtopią z takimi słabeuszami a kurs promocyjny 2. Norwegia,nie lubie grać przeciwko Polakom ale patrzac na wyniki naszych i Norwegów chyba niespodzianki nie zrobimy 3. GB HC + 2,5 pewniejsze rozwiązanie niż sama dwójka a kurs super 
|
Do góry
|
|
|
|
#323762 - 19/04/2005 12:19
|
enthusiast
|
jakby nie było gram Estonię mało docenianą - 3;3 z Francją z Włochami 0:2 a teraz juz z górki i pora na zwyciestwo kursy ok 1.8
|
Do góry
|
|
|
|
#323763 - 19/04/2005 13:38
|
old hand
Meldunek: 07/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#323764 - 19/04/2005 17:35
|
addict
Meldunek: 26/03/2005
|
Czy ktoś mi może odpowiedzieć od której otwierają toto mix.
A na jutro zagram na Włochów, powinni spokojnie pokonać Holendrów, Holendrzy już swoje punkty potrzebne do utrzymania zdobyli i teraz do końca wg mnie trzy porażki. Włosi walczą o awans więc taki mecz muszą wygrać. Drugi mecz to Japonia - Wlk. Brytania pewna jedynka, co prawda moż ei kurs na GB jest warty ryzyka, ale wg mnie pewna jedynka Anglia w meczu z Polską nie istniałą i tylko bramkarzowi zawdzięcza tak niski wynik, choć troche sie zastanawiam, że strzelili, aż trzy gole Norwegom.
A najciekawszym meczem jest chyba Norwegia - Polska tak naprawdę jest to mecz o zwycięstwo w grupie i pierwszy mecz Polaków z mocnym przeciwnikiem. Ja tu będe stawiać under, choć zobacze jeszcze czy dadzą jakiś handicap wtedy po kusze sie na Polaków nawet jeśli b edzie +1,5, bo myśle, że bezie coś w okolicy remisu, który będzie bardzo dobrze nas ustawiał przed pojedynkami z Japonią i Węgrami.
Granie Francji i Węgier choć są pewniakami mija się z celem chyba, że overy, szczególlnie w meczu Węgier z Chinami.
ESt-Lit ja odpuszczam, Est co roku potrafi odebrać punkty najlepszym, a potem stracić z owiele gorszymi teoretycznie od siebie. A tu przy takim kalendarzu i stracie 3p na awans już nie mają szans, więc kto wie czy akurat z Litwą nie stracą punktów.Bu potem pokonać Hol i Rum, ale może być różnie i akurat ten mecz mogą wygrać a potem puscić. więc dla mnie no bet
|
Do góry
|
|
|
|
#323766 - 19/04/2005 23:22
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
heh juz znalazlem na gugle rozjebal mnie wynik mexyku z armenia :P
|
Do góry
|
|
|
|
#323767 - 20/04/2005 01:22
|
enthusiast
Meldunek: 17/05/2004
|
włochy -1,5 kurs 1,7 chyba warto,albo zakłady się nie znają albo sam nie wiem , troche sie zaczynam coś bać tych Włochów jak widze takie kursy ale znowu zdrowy rozsądek podpowiada że wygrają bez problemów,może ktoś wie jakie były poprzednie wyniki między tymi drużynami w ostanich latach ?
|
Do góry
|
|
|
|
#323768 - 20/04/2005 07:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2004
|
jednak powinienem postawic na Norwegie, jednak u nas lepiej niz na poprzednich mistrzostwach funkcjonuje obrona. Stwarzaja sobie mnostwo sytuacji, jednak sa razaco nie skuteczni. Moze z Norwegia druzyna bedzie miala dzien konia - bo roznicy klas tutaj nie ma. Mozna sprobowac na remis - wtedy ten wynik nie zaszkodzi zadnej druzynie. W koncu bramkarz w meczu z Wlk Brytania niezle bronil zwlaszcza w koncowce, a w meczu z Chinami inny juz stal i nie wylapal 2 strzalow. Pozatym jeszcze 1 fakt - Polska - tak jak Wegry i Norwegia przyjechaly tutaj po awans. Chinole i Brytyjczycy jedynie po doswiadczenie - sprawienie jakiejs niespodzianki i walka o utrzymanie. Brytyjczycy zawsze sprawiali nam klopoty, Chinczykow pewnie zlekcewazylismy - dlatego taki wynik. Teraz wszyscy wiedza, ze Norwegia jest faworytem i sie maksymalnie zmobilizuja - dzisiaj prawdziwy sprawdzian dla Polakow, ktory pokaze nam miejsce w hokeju 
|
Do góry
|
|
|
|
#323769 - 20/04/2005 07:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Quote:
Mozna sprobowac na remis - wtedy ten wynik nie zaszkodzi zadnej druzynie.
Oj zaszkodzi Ziomek zaszkodzi - bo Norge mają już 1 remis z Węgrami i wtedy mogą byc już poza burtą wszakże tylko jeden zespół awansuje  A zakładam że nasze Orły uporają się z Japonią, ale jakby nie to wtedy Węgrzy będą w najlepszej sytuacji
|
Do góry
|
|
|
|
|
|