wczoraj hokej piekniutko, oby dzis bylo podobnie. Moze i bedzie znow dobrze, ale na pewno widze ze w mojej opinii bedzie inaczej niz Waszym zdaniem.
Dziś gram na Kanadyjczykow i jednak Niemcow

juz przed turniejem nie moglem sie zgodzic z Waszymi opiniami ze Helweci beda rewelacja imprezy. dla mnie tytul czarnego konia przypisywalem Lotyszom i tego zdania nie zmieniam. Natomiast nie mam wystarczajacego przekonania do tego, zeby grac na Szwajcarow. Niemcy wyraznie zbytnio zlekcewazyli Kazachow iteraz ten mecz moze odbic sie u nich czkawką, ale moze sie uda i tak nie bedzie. Jak dla mnie dzis Niemcy podejda do tego pojedynku maksymalnie zmotywowani (no tak Szwajcarzy tez ), ale ja dzis gram naszych sąsiadow.
Kanada @1.72 Niemcy @2.33 ale malo tego a propos Niemcow jest jeszcze jedna sprawa. Moze ktos sie z tym nie zgodzic, ale ja mam jeszcze jedna spiskowa teorie dziejow

Mianowicie moze bedzie to zbyt przerazajaca dla niektorych teza, ale uwazam ze Niemcom nie oplaca sie wygrywac wysoko i pokonaja Szwajcarow jedną bramką

jesli Niemcy wygraja dzis ze Szwajcaria zdobeda 2 punkty - to oczywiste. Wtedy po 2 oczka na koncie beda mialy az trzy druzyny (takze Kazachowie). o tym kto awansuje do dalszej fazy a kto spadnie do grupy walczacej o utrzymanie zadecyduje mala tabelka bezposrednich spotkan.
W tej chwili sytuacja w tej tabelce jest taka:
KZK 2 mecze 2 punkty bilans 3-3
SUI 1 mecz 2 punkty bilans 2-1
GER 1 mecz 0 punktow bilans 1-2
i teraz najciekawsza sytuacja jest wprzypadku win Niemcow 2-1 -wtedy kazdy bedzie mial 3-3

natomiast jesli Niemcy wygraliby np. 3-1 bedzie to dla nich niezwykle niekorzystne
KZK 3-3
SUI 3-4
NIE 4-3
Wtedy dalej graja KZK i NIE. Niemcy graja dalej, ale zostaje im zaliczona porazka z KZK, a to im sie nie oplaca. Tak więc moja teoria jest taka , ze Niemcy wygrywaja ten mecz roznica jednej bramki 3-2 lub 4-3. wowczas Niemcy i Helweci graja dalej z zaliczeniem dzisiejszego wyniku.
No tak wiem, ze wtedy nie oplaca sie to Szwajcarom, ale ja zalozylem sobie ze to Niemcy siegaja dzis po 2 punkty i scenariusz ustalilem wlasnie pod nich.
Czekam na kursy w profie i gram 2 singielki na 3-2 i 4-3 dla Niemcow

a reszta niech gra tych Szwajcarow, ja ich nie chce