Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#341803 - 10/05/2005 10:39 Re: NBA 09.05.2005
snoopol Offline
addict

Meldunek: 26/09/2003
Quote:

Troche nie mogę się jednak zgodzić ze Snoopolem jeśli chodzi o match-ups... PG - Billups - Tinsley dla mnie remis, obaj rozgrywający na podobnym poziomie, jesli Chauncey zacznie grac jak w NBA Finals 2004 wtedy jego zdecydowana przewaga.. SG - Hamilton-Miller, tutaj tez podchwytliwy zestaw.. Hamilton dużo mlodszy, ruchliwszya, ale Reggie, znamy jego rzut i na pewno determinację gdyż ma już malo gier przed sobą... Po 3 meczu serii każdy kolejny może byc jego ostatnim... remis.. SF - Prince-Jackson, Jackson lepszy strzelec z dystansu i pół, Prince lepszy w wejsciach pod kosz i grze podkoszowej, troszkę mnie martwi że Tayshaun ma problemy ze zdrowiem... PF - O'Neal-R.Wallace kluczowa para.. na ten moment Jermaine jest chyba lepszym indywidualnie graczek od Sheeda, ale Wallace jest zdecydowanie bardziej doświadczony.. remis, C - B.Wallace-D.Davis zdecydowana przewaga Big Bena najlepszego defensora NBA..

Gooniek chyba za malo ogladales TV jak byles w stanach albo nie wiesz na czym to polega. Match-up to nie porownywanie statystyk. I z porownaniem pozycjami zawodnikow nie mieszaj malo zorientowanym w glowach. W Pacers jedynie Artest mogl wykreowac jaki smismatch na korzysc Pacers i znowelowac przzewage Pistons na 2 pozycjach. A z remisem miedzy Billupsem a Tinsleyem to sie nie kompromituj.

Do góry
Bonus: Unibet
#341804 - 10/05/2005 12:19 Re: NBA 09.05.2005
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Quote:

Jakbym widział kopie wczorajszych Twoich postów na temat Euroligi

Wczoraj(i w piątek) 99% ludzi grało wraz z Toba na CSKA i tez był wg Ciebie wypas na maxa,to jak to jest w końcu z tym wypasem ,jak mało gra czy jak duzo gra?

Zgadzam się z Toba co do tego,że Dallas jest bardzo powaznym kandydatem na finał i nawet zdobycie mistrzostwa.
Podtrzymuje swoje zdanie,że dla Phoenix 2 runda to wszystko na co ich stać.
Obym się mylił,bo bedę jednak im kibicował na Zachodzie.

Nie zgadzam się natomiast co do hurraoptymizmu i pewniactwa,a to,że kurs na Mavs jest swietny nie stanowi dla mnie żadnej zachety do grania na gości.
U bukuff pełno codziennie świetnych kursów.

Na Cska duża osób grało w półfinale, w meczu o 3 mecze juz chyba nie tak duzo. Grałem cska zarówno do przerwy jak i cały mecz ... minimalnie w plecy ... na tym meczu ...
Nie przypominam sobie żebym pisał że Cska jest wypas ...

Dallas był wypas ... ale skończyło sie przykro dla mnie
No cuż, w meczu ponownie zagram na Mavs, jesli przegraja to w meczu numer 4 i tak aż do końca.

Huraoptymizm, pewniactwa ??!! Czy ja o czymś takim pisałem ?
Miałem przeczucie, intuicję ktróra niestety sie nie sprawdziła... Zdarza się!!

Gratuluję typu na suns ... ja niestety myslalem i zagralem inaczej.

Do góry
#341805 - 10/05/2005 12:38 Re: NBA 09.05.2005
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Jeżeli chodzi o Zabielanego to jest on dobrym typerem i zawsze ma dużo do napisania. Jednak zachowuje się czasami jak by znał przebieg meczu, przed jego rozpoczęciem, stąd te np. "na 99%" czy "wejdzie na maxa" Dlatego do niektórych wypowiedzi czy zdań pana Zab...87 trzeba podchodzić obiektywnie.

Jeżeli znajdziesz mi gdzieś za napisałem że jakiś typ jest na 99% albo że jest pewny to znaczy to że albo sie pomylilem albo Ty zle przeczytałeś. Nigdy nic takiego nie pisałem !!! Nie ma pewniaków !! to jest Sport !! Loteria !!

To że pisałem że typ jest wypasiony na maxa to nie znaczy że wejdzie !! Wypasiony czyli fajnie wygląda na papierze, a jak wszyscy wiemy wszystko weryfikuje boisko !!

Jeśli chodzi o przebieg meczu to masz czesciowa racje, przed rozpoczeciem meczu staram sie wyobrazic jaki on moze miec przebieg, jednak pewni wiele osob tak robi. NigDy nie napisałem że znam oraz nie dawałem znaków że znam przebieg meczu...przeciez takie słowa byłyby idiotyczne ! Jedynie mogły być to moje przemyslenia, odczucia oraz przypuszczenia.

Troche sie uniosłem ... ale Twój post mnie zbulwersował
Jak można być czegoś pewnym w sporcie ??
Bo chyba nie przypuszczasz że dostałem info o ustawce w NBA w PO ?

Do góry
#341806 - 10/05/2005 13:32 Re: NBA 09.05.2005
mmv Offline
member

Meldunek: 07/03/2005
Dobra Zabielany cwaniaku, wez cos na wstrzymanie. Gdybym poszukał w archiwum, to moze by się coś na ciebie znalazło. Z drógiej strony, komu chce się szukać takich pierdół jak twoje posty?

peace.

Do góry
#341807 - 10/05/2005 13:34 Re: NBA 09.05.2005
mmv Offline
member

Quote:

...Z drógiej strony...

Ulubiony błąd zabielanego serwuje specialnie dal niego;)

Do góry
#341808 - 10/05/2005 14:04 Re: NBA 09.05.2005
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Dobra Zabielany cwaniaku, wez cos na wstrzymanie. Gdybym poszukał w archiwum, to moze by się coś na ciebie znalazło. Z drógiej strony, komu chce się szukać takich pierdół jak twoje posty?
peace.

No to jak nie masz dowodów, argumentów bo Ci sie nie chce szukać to nie pisz takich głupot ... jak coś znajdziesz to możemy pogadać.

Żebyś nie musiał daleko szukać:

Dzisiaj Sa i Miami wygraja na 100%, gramy na maxa

Następnym razem zastanów sie nad tym co piszesz

P.s
Skoro moje posty to pierdoły to zastanów się nad tym kim są osoby które czytają te pierdoły ??

Do góry
#341809 - 10/05/2005 14:34 Re: NBA 09.05.2005
mmv Offline
member

Quote:

Skoro moje posty to pierdoły to zastanów się nad tym kim są osoby które czytają te pierdoły ??

Userami, którzy czytają twoje pierdoły. A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Myślisz, że w ten sposób chciałem obrazić innych użytkówników? Jesteś w błędzie...

Dobra proponuje trzeba przecież coś obmyślić na dzisiaj.

Do góry
#341810 - 10/05/2005 14:57 Re: NBA 09.05.2005
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Userami, którzy czytają twoje pierdoły. A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Myślisz, że w ten sposób chciałem obrazić innych użytkówników? Jesteś w błędzie...

Dobra proponuje trzeba przecież coś obmyślić na dzisiaj.

Zadając to pytanie miałem na myśli Ciebie

Skończmy już tę bzdurną i bezsensowną wymiane zdań

Do góry
#341811 - 10/05/2005 15:30 Re: NBA 09.05.2005
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Quote:

Gooniek chyba za malo ogladales TV jak byles w stanach albo nie wiesz na czym to polega. Match-up to nie porownywanie statystyk. I z porownaniem pozycjami zawodnikow nie mieszaj malo zorientowanym w glowach. W Pacers jedynie Artest mogl wykreowac jaki smismatch na korzysc Pacers i znowelowac przzewage Pistons na 2 pozycjach. A z remisem miedzy Billupsem a Tinsleyem to sie nie kompromituj.

Oj Snoopol, snoopol... w koszykówke zaczalem grac majac 4 lata... moj pierwszy obóz mial miejsce w wieku... 6 lat.. a NBA zacząłem oglądać w 89 roku i do tej pory ogladalem tysiące spotkan.. ale czy o to tu chodzi???

Nigdzie nie napisalem ze match-up to porównanie statystyk, chyba że masz problemy z czytaniem...

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie... oparte na obserwacji Detroit od kilku sezonów.. Nikomu nie chce narzucać swojego zdania... i czuje sie jak na SKOMPROMITOWANEGO całkiem nieżle...

EOT...

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  rafal08