Tobet ma w swojej ofercie to oto ciekawe niedzielne wydarzenie i kilka zakładów wydaje się być conajmniej ciekawych

Na pierwszy rzut oka wysuwa się kategoria
Piłkarz Roku 2009Ireneusz Jeleń 1.25
Robert Lewandowski 4.65
Paweł Brożek 6.00
Jeleń wydaje się być murowanym faowrytem, niezle wystepy na wiosne, przerwane niestety kontuzją, rewelacyjne występy jesienią, Auxerre w czolowce ligi francuskiej, bije na glowe zarówno Roberta Lewandowskiego, ktory jakby nieco przygasl tej jesieni, podobnie Paweł Brozek, skonfliktowan z trenerem, slabo w kadrze, Jeleń
Publiczność rokuLech PoznańLechia Gdańsk
Ruch Chorzów
Wiadomo jak wygląda sytuacja z kibicami Kolejorza, w miescie jest parcie na Lecha, taksowkarze jeżdżą z proporczykami, a na trybuny nawet na do Wronek wybiera się bardzo duża, jak na polskie realia grupa kibiców.
Ruch odpada z racji swoich śląsko-niemieckich perypetii, zagrozić może jedynie Lechia, ale po 1.70 do ako warto chyba brać
Kolejorz

Bardzo ciekawa kategoria
Odkrycie Roku - Nadzieja na Euro 2012Patryk Małecki 2.00Kamil Grosicki 2.10
Artur Sobiech 4.85
Tutaj towarzystwo wyrównane, jednakże ja zdecydowanie biorę Małeckiego, który wg mnie jest po prostu piłkarzem lepszym, niestety mało miał okazji pokazać się szerzej w kadrze- ale mówimy tutaj o nadziei na Euro, wiec jego czas ma jeszcze przyjsc, groźny rywal Kamil Grosicki- ostatnio nieco slabsze występy+ jego biografia- to przesuwa szalę na rzecz Małeckiego, ktory znajduje się w dobrej formie ostatnio. Jedyne co mnie martwi- to czy Kamil nie otrzyma tej nagrody- tak bardziej ze względu na wsparcie, dodanie sił w walce z nałogiem- ot taki wzór dla młodzieży, etc. ale zobaczymy
podsumowując
Jeleń 1.25 + Lech Poznań 1.70 + Grosicki 2.00 daje mi
ako 4.25 
a jak będzie zobaczymy w niedzielę

co reszty kategori tu już nie odważę się grac, ale wg mnie będzie tak:
Obrońca roku -
MarceloPomocnik roku -
PeszkoNapastkik roku -
BrożekBramkarz roku - tu nie ma konkurencji
Janek MuchaTrener roku - kusi mnie Fornalik, ale raczej dostanie
Franciszek SmudaKomentator - próbowałbym
Marcina Rosłonia po 3.60