#3794045 - 09/04/2010 01:39
Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010
[Re: Wojtas_]
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Ale o co Ci chodzi Wojtas? Dlaczego moją skromną osobę przywołujesz? Czy ja zabierałem głos w tej sprawie? Wypraszam sobie!
|
Do góry
|
|
|
|
#3794052 - 09/04/2010 01:44
|
Inwestor
|
Nie w wiekszosci, tylko w kilku meczach była mowa o ustawianiu i po części sie to sprawdziło, ale co to ma do rzeczy, teraz nie o tym mowa, i albo masz cos do napisania w temacie, albo jak nie masz to lepiej nic nie pisz. A od mojej osoby miałeś zdaje się odstosunkowac, co publicznie sam deklarowałeś.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794079 - 09/04/2010 01:55
[Re: Giertyszek]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Nic Ci sie nie sprawdziło, trzeba to sobie otwarcie powiedzieć, poczynając od społdzielni która miała spuscić Wieluń(przypomnę Wieluń własnie walczy o miejsca 5-8), po Skra-Warszawa, Rzeszów-Warszawa, tam u kobiet jeszcze jakis mecz itp. Odstosunkowałem się, ale nie lubie jak ktoś duzo gada, a pozniej nic z tego nie ma, najpierw pare godzin dyskusji i zero efektu, a jak sie znowu uda to robi wielki szum wokół swojej osoby, a Ty tak wlasnie robiles przy swoich fixach. I nie karz mi nic cytować, bo to tylko wyjdzie Tobie na złe I zeby nie było nie pisze zlosliwie tylko obiektywnie, bo trzeba to sobie otwarcie powiedzieć, co do jutrzejszego meczu to jestem w 100% pewny ze Ty jako pierwszy zaczales doszukiwac się kolejnego "fix knora".
|
Do góry
|
|
|
|
#3794384 - 09/04/2010 04:21
|
Inwestor
|
A ja Ci dobrze radzę uspokój się Wojtas. Pozwól że sam będę rozliczał swoje typy, i nie potrzebuje twojego "monitoringu". Pilnuj swojego nosa - tak Ci napiszę. Jeszcze jeden post na mój temat nie związany z wątkiem i sobie odpoczniesz od forum. I nigdzie nie napisałem w żadnym poście o jakimkolwiek fixie jutro - masz obcesje chłopino...
|
Do góry
|
|
|
|
#3794419 - 09/04/2010 04:32
|
Inwestor
|
Ty nie masz argumentów i robisz niepotrzebne zamieszanie. Nie pierwszy raz, ale na tą chwilę tylko grzecznie proszę żebyś się uspokoił. Ale jeszcze raz zobaczę jakąś osobistą wycieczkę pod moim adresem jak dziś, i sobie odpoczniesz.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794499 - 09/04/2010 04:50
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Jeszcze odnośnie meczu jutrzejszego. Piszecie, ze lepiej będzie jak Czewa odpuści, wtedy oczyści się z jakiś tam zarzutów, chociaz ja innych zarzutów jak od Rakowa - największego rywala Częstochowy to nie słyszałem. Jeśli Czewa przegra 2 raz w Wieluniu to może się liczyć z tym, ze ich biało-zieloni, najlepsi kibice w Polsce nie przyjdą już na żaden mecz w tym sezonie. A tego nikt by nie chciał, bo to tylko "rozgrzeje" obecną sytuację. Mam parę informacji z Wielunia i gdzie oni mają grać te europejskie puchary albo skąd wziać pieniądze na te mecze? Prawda w oczy kole, dobre powiedzonko i tyczy się nie tylko niektórych drużyn i zawodników, ale również paru bywalców tego działu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794797 - 09/04/2010 06:52
[Re: Boubson]
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Przecież i tak każdy user, który tutaj w miarę systematycznie czyta wypociny, które piszemy wspólnie, wie co i jak jest, a, że ktoś nie ma jaj, to już pisałem na poprzednich stronach ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) craax, co ten Twój pogrubiony i z caps-locka post miał powyżej znaczyć z tym polaniem? Typów nie ma, ale jest zrobiło się śmiesznie znowu ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Kabarety też muszą być, Fix Knory itd ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Boubson, Ciebie wynajął moderator tego działu? Nie róbmy nagle z siatkówki polskiego fryzjera z kopanej, bo to już naprawdę jak się czyta.. jest nawet nie śmieszne, tylko żałosne.. i odechciewa się każdemu pisać cokolwiek w tym dziale.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794958 - 09/04/2010 14:15
[Re: Misiek]
|
Inwestor
|
Po pierwsze Misiek, to dla Ciebie jestem Giertyszek, nie upoważniłem Cię do zwracania się do mnie inaczej na forum. Po drugie to stwierdzam że Wam się coś w głowach naprawdę nieźle popierd..... w tym Wieluniu - tak wynajmuję userów żeby pisali na moje zlecenie różne posty. ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Widzę że koniecznie chcecie odpocząc czasowo od forum...a Misiek to by była juz recydywa, przypomne ze zostaleś warunkowo przywrócony po tym jak oszukiwaleś finansowo userów na forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794989 - 09/04/2010 16:40
[Re: kazow]
|
Inwestor
|
kazow jako przyklad podam idiotyczne oskarzenia ze na moje zlecenie inni userzy pisza posty o ustawionych meczach, szczyt debilizmu i głupoty - szkoda mi czasu na polemikę natomiast nie pozwalam wklejać na forum informacji na moj temat ktore ktos zdobył poza forum, i jesli dany user robi sobie osobiste wycieczki pod moim adresem, wykorzystujac te informacje to nie jest to miejsce na to i tego tolerowac nie bede
|
Do góry
|
|
|
|
#3795085 - 09/04/2010 18:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
kazow jako przyklad podam idiotyczne oskarzenia ze na moje zlecenie inni userzy pisza posty o ustawionych meczach, szczyt debilizmu i głupoty - szkoda mi czasu na polemikę natomiast nie pozwalam wklejać na forum informacji na moj temat ktore ktos zdobył poza forum, i jesli dany user robi sobie osobiste wycieczki pod moim adresem, wykorzystujac te informacje to nie jest to miejsce na to i tego tolerowac nie bede
o ile dobrze rozumiem definicje wolnej wypowiedzi to osobiste wycieczki nie sa zakazane do momentu do kiedy nie sa obrazliwe lub nie sa klamstwem a jezeli anwet sa to nie Ty powinines decydowac o banie ale inny moderator lub admin, czyli osoba nizaangazowana ja nie mam nic do Ciebie anie tez do drugiej strony, po prostu uwazam ze funkcja moderatora nie czyni Cie naduserem a prawo i netykieta dotyczyc i traktuje wszystkich rowno
|
Do góry
|
|
|
|
#3795088 - 09/04/2010 18:16
[Re: Misiek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Przecież i tak każdy user, który tutaj w miarę systematycznie czyta wypociny, które piszemy wspólnie, wie co i jak jest, a, że ktoś nie ma jaj, to już pisałem na poprzednich stronach craax, co ten Twój pogrubiony i z caps-locka post miał powyżej znaczyć z tym polaniem?
Typów nie ma, ale jest zrobiło się śmiesznie znowu Kabarety też muszą być, Fix Knory itd ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
Boubson, Ciebie wynajął moderator tego działu? Nie róbmy nagle z siatkówki polskiego fryzjera z kopanej, bo to już naprawdę jak się czyta.. jest nawet nie śmieszne, tylko żałosne.. i odechciewa się każdemu pisać cokolwiek w tym dziale. craax jest moim specjalista od PR-u, ale masz racje - za wszystko placi Giertyszek.... ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) co do siatkowki i polskiej pilki kopanej - siatkowka na etapie korupcji jest w takim etapie jak polska pilka 30 lat temu... czyli zalatwiamy cos za cos a jeszcze nie za pieniadze... uklady i ukladziki sa wszedzie - od tego nie uciekniemy... i jeszcze jedno... Wojtas a na czyje zlecenie Ty dzialasz? bo to mi pachnie ludzmi ktorzy J.Sucha uciszyli, gdy ten glosno powiedzial co o tym wszystkim mysli...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|