@Potito
Nic Fed specjalnego w Doha nie musial. On juz oprocz Szlemow wiele nie musi

A zyjac ciagle tym finalem w Doha to jest przesada bo ani Nadal ani Davdenko juz w AO tak nie graja . Tak samo jak wszyscy za kazdym razem przypominaja przy okazji Verdasco jego mecz z AO z Nadalem tak jak Mateji 5 miejsce na jakims waznym turnieju

a potem Verdasco zobacz ile razy ogral Feda Nadala Mareja Djokovica ....wcale albo malo a wielka gwiazde z niego zrobili

Feda glowne danie na ta pore roku to wlasnie AO i dzis z Hewitem pokazal ze bedzie tu mocny choc i dzis gral wydawalo sie z duza rezerwa

Nie to co Davydenko i to katowe jego granie juz nawet 20 procentach nie funkconowalo jak w tym finale z kosmosu z Doha.
Kolejna sprawa Fed potrafi zawsze wejsc w odpwiedni rytm w czasie Szlema bo to Szlemy sa dla niego najwazniejsze a zwlaszcza ostatnio. Zreszta na 20 ostatnich szlemow mial 17 finalow ( jesli nie przekrecilem ale jakos tak ) a reszta z tych 20-stu to 3 polfinaly. Wiec ani Doha czy Abu Dabi nie sa jakims wyznacznikiem jego formy tutaj bo juz bywalo roznie grywal przed Szlemami. Dzis z Hewitem juz bylo izi i tak jak powinno byc. Davy tak jak pisze oli gral salby mecz

cien tego kosmosu z Doha bo powtorzyc taka gre jest ciezko.
Zreszta Potito jeszcze mlody jestes i sie klocisz ze starszymi

Wiem wiem sam jak mialem 19 lat to jak mi starsi mowili " jeszcze mldy jestes" to gryzlem z nerwow warge

ale za 6-7 lat tez bedziesz to mowil mlodszym

Ledwo co Ci moga w monopolowym Perle sprzedac a juz sie o skrzynki chcesz zakladac