#3725670 - 27/02/2010 04:48
Re: Olimpiada - wolna dyskusja, quasi czat
[Re: Tfete]
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3725679 - 27/02/2010 04:51
[Re: Rivaldinho]
|
journeyman
Meldunek: 08/03/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3726659 - 27/02/2010 19:14
[Re: kardynal20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/01/2005
|
jaki buk ma w miare przystepna oferte h2h na bieg 30km
w dodatku taki ze szybkimi wyplatami tobet
|
Do góry
|
|
|
|
#3730413 - 02/03/2010 00:40
[Re: Ludwiczek]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Jest duze prawdopodobienstwo, ze odwiedze Londyn za 2 lata. Jak dozyje i nie bedzie konca swiata ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Ja bym sie radzil tak ta GBR nie podniecac, USA tez bedzie mialo strasznie ciezko, zeby wygrac klasyfikacje jakosciowa. Pamietajmy, ze Brytole beda glownie odbierac zlota Amerykanom...lekka, plywanie - tam nalezy sie spodziewac bardzo mocnych reprezentacji gospodarzy... A Chinczycy raczej w niektorych dyscyplinach dalej beda nietykalni. Ale to jeszcze 2 lata, duzo moze sie zmienic...
|
Do góry
|
|
|
|
#3730603 - 02/03/2010 03:27
[Re: polskignom]
|
Kania gostyń
Meldunek: 27/08/2005
|
Już po igrzyskach...szybko przeleciały te ponad 2 tygodnie. Co zapamiętam z tych igrzysk...na pewno mnóstwo kibiców na wszystkich arenach, nie to co było np. w Turynie ...Małysza, który znów był wielki i znowu czuło się to co na początku jego wielkich sukcesów ...Bode Millera, który w końcu zdobył upragnione złoto...Didiera Cuche, który ponownie został z niczym ...radość Tiny Maze po srebrze w supergigancie, ale też żal tych 4 setnych z giganta...wielki powrót Julii Mancuso ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) ...wypadek 2 z 3 Koreańczyków na ostatnim łuku w jednym z finałowych wyścigów w short tracku ...fatalną tercję w wykonaniu Kiprusoffa w meczu z USA ...bajecznego Shauna White'a ...fatalną pogodę w sprincie biathlonowym, niemoc Tomka Sikory i niesamowity bieg Weroniki Nowakowskiej na 15km ...niesamowitą ucieczkę Olssona w biegu łączonym zakończoną zdobyciem brązu i niesamowite finisze Northuga ...złość Svena Kramera... a poza tym, fatalnych komentatorów TVP, szczególnie darcie ryja przez Jóźwika i oczywiście Kurzajewskiego w studiu...wspaniałych gości w tymże studiu na szczęście jest Eurosport napiszcie co Wy zapamiętacie, albo co zapamiętaliście
|
Do góry
|
|
|
|
#3730616 - 02/03/2010 03:33
[Re: kaka85]
|
Live fast, die young
|
-Wielka Majdic potem dlugo dlugo nic i -Adam, ale tez wielki Simi, o ktorym nie mozna zapominac -Kramer w biegu na 10 km -Niezasluzone zloto Lysacka -Braz panczenistek i moja zlosc po kolejnych info o Kowalczyk i braku nawet krotkiej notki o wielkim sukcesie lyzwiarek w wiekszosci mediow -Final hokejowy (rewelacyjna promocja hokeja), slaby turniej Crosby'ego i jego decydujacy gol - miod dla fana Pingwinow ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) -zenujace gafy Jozwika -Tomek Zimoch -11 medali Szwedow przy linii 11,5 i tylu nieszczesliwych/frajerskich zbiegach okolicznosci w tej ekipie ![puke puke](/forum/images/graemlins/default/puke.gif) ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3730742 - 02/03/2010 04:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
- Adam dla niego oglądałem nawet serie próbna kwale itd mimo ze skoków nie oglądałem już ponad 1,5 roku - Justyna zepsułem kumplowi urodziny bo wszedłem telewizor wyłączony to od razu pilot i ja tylko w jednym kierunku ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) ale na finiszu już kibicowali wszyscy meli okazje żeby później walnąć kolejnego kielonka ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) - Weronika 17 strzał pamiętam jak dziś dawał złoto to co biegła kosmos - helena jonsson wyrazy współczucia od bohatera w PS do zera na IO - sablikova ktoś kto nie zawiódł - panczenistki szok jak dla każdego ....a mogło być złoto ... było je stać ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) - Ligoccy kosmiczne miejsca i kosmiczna liczba upadków - Szwecja i finał curlingu kobiet nie spałem pół nocy wypaliłem pół paczki fajek ale warto było oglądać czajniki :* i księgującą kanadyjkę - astmę ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) i to że nie oglądałem ani otwarcia ani zamknięcia IO
|
Do góry
|
|
|
|
#3730906 - 02/03/2010 05:38
[Re: kardynal20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/04/2006
|
ogólnie będzie co wspominać (większość już wymieniona): - Małysz, mistrzostwo co Adaś pokazał, mało kto na niego stawiał a on pokazał wielką klasę - Justynka, nasz pewniak do medali i nie zawiodła - medal panczenistek ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) dla takich chwil warto śledzić to wszystko - Weronika, tak samo zostanie w pamięci jak występ Krysi Pałki w Turynie - pierwsze miejsce poza polskimi akcentami to chyba finał curlingu kobiet, tak jak pisał kardynal20; to co tam się stało to masakra jakaś ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) - upadek Majdic i wywalczony w bólach brąz - szacunek - "wyczyn" Kramera - gol Crosby'ego dający złoto (podobnie jak Kowalczuk w 2008 na MŚ) - śmierć na torze saneczkowym na pewno też pozostanie długo w pamięci - narciarstwo alpejskie (upadki Vonn, medale Millera)
|
Do góry
|
|
|
|
#3731367 - 02/03/2010 15:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
-Wielka Majdic potem dlugo dlugo nic 11 medali Szwedow przy linii 11,5 i tylu nieszczesliwych/frajerskich zbiegach okolicznosci w tej ekipie ![puke puke](/forum/images/graemlins/default/puke.gif) a wiesz że jedno z drugim ma związek...bo jakby Madjic nie była wielka, Szwedzi by mieli 12 medali. Oj Petra jak mogłaś tak niezadbać o swoje zdrowie ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3731378 - 02/03/2010 16:41
[Re: sebkos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Oj zostanie troche w pamieci na dlugo ... - doskonaly wystep naszych dziewczyn w Biatlonie , zwlaszcza Weroniki ktora biegowo potrafila miazdzyc uznane slawy - Tomek ktory srednio chyba byl najlepszym biegaczem wsrod biatlonistow, w kazdym biegu w czolowce, szkoda ze nie poszly za tym dobre wyniki na strzelnicy - Wielka Justyna ktora dostarczyla tyle emocji tyle przezyc i dzieki ktorej po raz kolejny mozna bylo posluchac Tomka Zimocha ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) ech... przypomnialy sie czasy walki o lige mistrzow w Kopenhadze - Kornelia Marek ktora zaskoczyla mnie kompletnie swoim swietnym wynikiem w maratonie 30km - kleska Rosjan w lyzwiarstwie figurowym, nie sadzilem ze dozyje takiej chwili - smierc Gruzinskiego saneczkarza ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) - Adas i jego niesmiertelnosc ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) znow Apoloniusz mogl sie ogrzac w jego blasku bo reszta sie nie ma co chwalic - Finlandia z 5 medalami i zadnym zlotem - narodziny nowych gwiazd w Biatlonie gdzie bylo najwiecej sensacji, nagle Jay zaczal biegac jak Berger , niesamowity Hurajt , wysmienita Kuzmina , bezbledny jak nigdy na strzelnicy Ferry i wiele wiele innych - medialna pompka przed kazdym wystepem bialo-czerwonych od ktorej zbieralo mi sie na wymioty Kurzajewski ktory kazdemu zakladal medal na szyje i Ci eksperci w studio ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) ŻAL ![mad mad](/forum/images/graemlins/default/mad.gif) Jak dobrze ze istnieje Eurosport ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3731402 - 02/03/2010 17:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Jest duze prawdopodobienstwo, ze odwiedze Londyn za 2 lata. Jak dozyje i nie bedzie konca swiata ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Ja bym sie radzil tak ta GBR nie podniecac, USA tez bedzie mialo strasznie ciezko, zeby wygrac klasyfikacje jakosciowa. Pamietajmy, ze Brytole beda glownie odbierac zlota Amerykanom...lekka, plywanie - tam nalezy sie spodziewac bardzo mocnych reprezentacji gospodarzy... A Chinczycy raczej w niektorych dyscyplinach dalej beda nietykalni. Ale to jeszcze 2 lata, duzo moze sie zmienic... Hehe - akurat podniecają mnie trochę inne rzeczy, ale GB to wyłowi z wody bardzo duzio medali...pomyśl o żeglarstwie i wioślarstwie...pokaźny woreczek w kolarstwie torowym... Ja się nie podniecam - zwycięstwo Kanady w klasyfikacji medalowej na tych Igrzyskach było wyceniane po @2.75 ( grałem za symboliczne 10 juro ). Przy obecnych nakładach Brytyjczyków dla mnie historia za 2 lata może spokojnie się powtórzyć...No ale przecież nikt nie karze tego grać...
|
Do góry
|
|
|
|
#3731466 - 02/03/2010 19:02
[Re: onda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Ja się nie podniecam - zwycięstwo Kanady w klasyfikacji medalowej na tych Igrzyskach było wyceniane po @2.75 ( grałem za symboliczne 10 juro ) ... a tam po 3,5 było ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3731476 - 02/03/2010 19:07
[Re: sebkos]
|
Live fast, die young
|
Wiem...tylko, ze zeglarstwo i kolarstwo torowe zdominowali juz w Pekinie...i zrobili 19 zlotych, Chiny 51. Skosni w Londynie tego nie powtorza, ale te 40+ zrobia. Naklady nakladami... ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Ale jeszcze duzo czasu, choc juz dzis powiem, ze GBR bez szans na jakosciowa, z reszta ilosciowa tym bardziej ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|