Raz: To błąd, powinieneś być skrupulatny i podać z całej liczby już około 100 przeze mnie podanych - czyli 19.
Dwa: jeszcze raz przeczytaj mój pierwszy na tej stronie post i wypowiedź Fro, bo mam wrażenie, że włączyłeś opcje czytania tylko swoich postów.
Trzy: Jeśli nie interesujesz się stylem gry zawodników, to w takim razie już wiem, skąd taka ocena Bogdanovica. Tyle, że nie napisałeś jej w swoim notesiku, tylko na publicznym forum, gdzie tego typu błędy będą zawsze "kasowane".
Cztery: Typować tenis i nie interesować się szczegółami go dotyczącymi, to trochę tak, jakby mieć kontakt z kobietami, tylko poprzez "stronki" w necie.
Kamilosox, wczoraj Przysiężny nie radził sobie z niczym, co było związane z serwisem Alexa, które zresztą wczoraj kapitalnie funkcjonowało (na szybkich nawierzchniach jeszcze się ratuje, bo często je slajsuje). Ja patrze przez pryzmat jego gry przez dłuższy odcinek czasu, niż jeden mecz, a często jego skuteczność oscyluje wokół 40-45% wygranego. Każdy dobry returner, je sobie oswoi, bo jest nieregularne.