Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3637864 - 21/01/2010 22:49 Lack of money is the root of all evil. Tennis.
wuuja Offline
old hand

Meldunek: 21/01/2010
Witam.

Od dziś będę tutaj prowadził swój temat z tenisowymi typami. Wcześniej byłem członkiem innego forum, niestety pojęcie wolność słowa było tam obce, dlatego od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem zmiany forum. Wybrałem mecz.pl, które czasem czytam i muszę przyznać, że nie brakuje tutaj prawdziwych ekspertów od tenisa.

Niektórzy na pewno kojarzą nick wuuja, a jeśli nie, to niedługo tak będzie. wink

Co do samych typów, to ostatnio brakuje mi czasu na rzetelne oglądanie tenisa, a to niestety odbija się na mojej skuteczności. Postaram się jednak żeby każda zamieszczona na forum propozycja była przemyślana i poparta argumentami. Będę podawał głównie single. Nad stawkowaniem jeszcze się zastanowię.

To by było na tyle, słowem wstępu.
Liczę na owocną współpracę, ciekawe dyskusje i życzę wszystkim powodzenia.

cool

Do góry
Bonus: Unibet
#3638232 - 22/01/2010 02:02 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Nikolay Davydenko vs. Juan Monaco
Typ: Nikolay Davydenko (-2,5)@1,50 Bet-at-home | Stake: 10/10.
Czyli mecz z serii tych do jednej bramki. Monaco może i zrobił lekki progres w porównaniu z poprzednim sezonem, ale teraz wreszcie trafił na porządnego przeciwnika. Gulbis miał wyraźny problem z samym sobą, nie potrafił się skoncentrować i na skutek tego Monaco otrzymywał od Łotysza sporo prezentów. Llodra natomiast wypuścił z rąk wygrany mecz. Nie wiem co tam się stało, bo wykończony przysnąłem przy stanie 6:3 6:3 *3:1 dla Francuza, a obudziwszy się byłem w niemałym szoku. Rosjanin od jakiegoś czasu przechodzi samego siebie. Widać, że solidnie przepracował okres przygotowawczy. Wygranym turniejem w Doha udowodnił, że w Australii zamierza włączyć się do walki o tytuł. Dwie pierwsze rundy Kolia pokonał spacerkiem i podejrzewam, że równie łatwo pójdzie mu w trzeciej. Obecnie między tymi zawodnikami na tej nawierzchni znajduje się sporych rozmiarów przepaść i nie sądzę żeby Monaco był w stanie ją przeskoczyć chociaż w połowie, urywając Rosjaninowi seta. Trzy 6 po stronie Davydenki i tyle w tym temacie.

Do góry
#3640409 - 23/01/2010 00:43 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

Betfair oferuje kurs 1,61 na powyższy typ, zatem jeśli ktoś jeszcze nie zagrał, to polecam właśnie tego buka.

Do góry
#3642900 - 23/01/2010 21:13 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

Originally Posted By: wuuja
tenis Nikolay Davydenko vs. Juan Monaco
Typ: Nikolay Davydenko (-2,5)@1,61 betfair | Stake: 10/10.
Czyli mecz z serii tych do jednej bramki. Monaco może i zrobił lekki progres w porównaniu z poprzednim sezonem, ale teraz wreszcie trafił na porządnego przeciwnika. Gulbis miał wyraźny problem z samym sobą, nie potrafił się skoncentrować i na skutek tego Monaco otrzymywał od Łotysza sporo prezentów. Llodra natomiast wypuścił z rąk wygrany mecz. Nie wiem co tam się stało, bo wykończony przysnąłem przy stanie 6:3 6:3 *3:1 dla Francuza, a obudziwszy się byłem w niemałym szoku. Rosjanin od jakiegoś czasu przechodzi samego siebie. Widać, że solidnie przepracował okres przygotowawczy. Wygranym turniejem w Doha udowodnił, że w Australii zamierza włączyć się do walki o tytuł. Dwie pierwsze rundy Kolia pokonał spacerkiem i podejrzewam, że równie łatwo pójdzie mu w trzeciej. Obecnie między tymi zawodnikami na tej nawierzchni znajduje się sporych rozmiarów przepaść i nie sądzę żeby Monaco był w stanie ją przeskoczyć chociaż w połowie, urywając Rosjaninowi seta. Trzy 6 po stronie Davydenki i tyle w tym temacie.
Nikolay Davydenko won 6:0 6:3 6:4.
+6.1 u.

---
Wszystkie typy: 1
1/0
Skuteczność: 100%
Zysk: +6.1 u.
Yield: 61,00%

Do góry
#3644111 - 24/01/2010 04:37 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Andy Roddick vs. Fernando Gonzalez
Typ: over 38,5 games@1,84 betfair | Stake: 5/10.
Bardzo ciekawe są pary 1/8 finału tegorocznego Australian Open. Wydaje się, że nikt nie będzie miał łatwej przeprawy. No, może z wyjątkiem Djokovica... Interesująco zapowiada się spotkanie Roddicka z Gonzalezem. Andy nie gra w tym turnieju na maksimum swoich możliwości, czasem jest po prostu zbyt pasywny. Gonzalez natomiast męczył się trochę z dość nieobliczalnym Korolevem. Główna broń Chilijczyka, czyli forhand, nie zawodzi i myślę, że jest w stanie urwać Roddickowi minimum seta. Mecz będzie bardziej wyrównany niż wskazują na to kursy, a over 38,5 gemów wydaje się być dobrym rozwiązaniem. Ze stawką jednak nie ma co szaleć.

Do góry
#3646882 - 25/01/2010 03:16 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Andy Roddick vs. Fernando Gonzalez
Typ: over 38,5 games@1,84 betfair | Stake: 5/10.
Bardzo ciekawe są pary 1/8 finału tegorocznego Australian Open. Wydaje się, że nikt nie będzie miał łatwej przeprawy. No, może z wyjątkiem Djokovica... Interesująco zapowiada się spotkanie Roddicka z Gonzalezem. Andy nie gra w tym turnieju na maksimum swoich możliwości, czasem jest po prostu zbyt pasywny. Gonzalez natomiast męczył się trochę z dość nieobliczalnym Korolevem. Główna broń Chilijczyka, czyli forhand, nie zawodzi i myślę, że jest w stanie urwać Roddickowi minimum seta. Mecz będzie bardziej wyrównany niż wskazują na to kursy, a over 38,5 gemów wydaje się być dobrym rozwiązaniem. Ze stawką jednak nie ma co szaleć.
Andy Roddick won 6:3 3:6 4:6 7:5 6:2 = 48 games.
+4.2 u.

---
Wszystkie typy: 2
2/0
Zysk: +10.3 u.
Yield: 68,67%

Do góry
#3647192 - 25/01/2010 04:51 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Novak Djokovic vs. Łukasz Kubot
Typ: under 31,5 games@1,61 betfair | Stake: 9/10.
Jak się niedawno dowiedziałem, Kubot zrezygnował z miksta ze względu na przeziębienie. Myślę, że i zdrowego Łukasza Novak rozjedzie w 3 setach, a co dopiero chorego. Polak swój limit szczęścia w tym turnieju wyczerpał i mimo, że życzę mu jak najlepiej, to większych szans mu niestety nie daję. Nole co prawda męczył się z Chiudinellim, ale zdaje się, że złapał właściwy rytm i teraz będzie już tylko lepiej.

tenis Andy Roddick vs. Marin Cilic
Typ: Andy Roddick@1,78 Unibet | Stake: 9/10.
Roddick z Gonzalezem pokazał kawał dobrego tenisa. Mecz stał na naprawdę wysokim poziomie i aż szkoda, że jeden z nich musiał odpaść. Andy gra mądrze, potrafi umiejętnie zaszachować przeciwnika i szczerze wątpie żeby miał odpaść z kimś takim jak Cilic, którego gra nie podoba mi się od początku turnieju. Chyba już nigdy nie przekonam się do gry wysokiego Chorwata, jest on dla mnie po prostu zbyt sztywny i drewniany. Typ bazowany na obserwacjach i aktualnej formie, bo chyba każdy wie jak gra jeden i drugi.

tenis Rafael Nadal vs. Andy Murray
Typ: Rafael Nadal@2,13 Pinnacle | Stake: 9/10.
Rafa solidnie przepracował okres przygotowawczy, bo jak na razie mało kto ma z nim szanse. Podczas finału w Doha powiedziałem sobie, że na pewno w AO nie postawie ani przeciwko Dence, ani przeciwko Nadalowi. Od drugiego seta był to po prostu mecz cyborgów. Murray na przełomie ostatnich kilku sezonów mocno się zmienił. Z chłopaka w bladoniebieskiej koszulce i czapce z daszkiem, o słabej kondycji, porywającego się do coraz to bardziej ekwilibrystycznych zagrań, zrobił się tenisista-przebijacz, idący często na wymianę ciosów z rywalem. Zbyt rzadko oglądamy u niego płaskie, mocno bite uderzenia, a zbyt często są to baloniki. Z Rafą balonikami grał nie będzie, bo pewnie wie, że to samobójstwo. Na pewno dostosuje się do poziomu rywala, bo rytm gry to on akurat zmieniać potrafi doskonale. Pytanie tylko czy podoła grze w takim tempie, jakie podyktuje Rafa. Moim zdaniem nie. Nadalowi dobrze gra się ze Szkotem, a to też będzie miało wpływ na końcowy wynik. Zdania pewnie będą podzielone, ja jednak ufam swoim przeczuciom.

Do góry
#3647979 - 25/01/2010 15:04 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Novak Djokovic vs. Łukasz Kubot
Typ: under 31,5 games@1,61 betfair | Stake: 9/10.
Jak się niedawno dowiedziałem, Kubot zrezygnował z miksta ze względu na przeziębienie. Myślę, że i zdrowego Łukasza Novak rozjedzie w 3 setach, a co dopiero chorego. Polak swój limit szczęścia w tym turnieju wyczerpał i mimo, że życzę mu jak najlepiej, to większych szans mu niestety nie daję. Nole co prawda męczył się z Chiudinellim, ale zdaje się, że złapał właściwy rytm i teraz będzie już tylko lepiej.
Novak Djokovic won 6:1 6:2 7:5 = 27 games.
+5.49 u.

---
Wszystkie typy: 3
3/0
Zysk: +15.79 u.
Yield: 65,79%

Do góry
#3651453 - 26/01/2010 20:43 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Andy Roddick vs. Marin Cilic
Typ: Andy Roddick@1,78 Unibet | Stake: 9/10.
Roddick z Gonzalezem pokazał kawał dobrego tenisa. Mecz stał na naprawdę wysokim poziomie i aż szkoda, że jeden z nich musiał odpaść. Andy gra mądrze, potrafi umiejętnie zaszachować przeciwnika i szczerze wątpie żeby miał odpaść z kimś takim jak Cilic, którego gra nie podoba mi się od początku turnieju. Chyba już nigdy nie przekonam się do gry wysokiego Chorwata, jest on dla mnie po prostu zbyt sztywny i drewniany. Typ bazowany na obserwacjach i aktualnej formie, bo chyba każdy wie jak gra jeden i drugi.
Marin Cilic won 7:6 6:3 3:6 2:6 6:3.
-9 u.

Originally Posted By: "wuuja"
tenis Rafael Nadal vs. Andy Murray
Typ: Rafael Nadal@2,13 Pinnacle | Stake: 9/10.
Rafa solidnie przepracował okres przygotowawczy, bo jak na razie mało kto ma z nim szanse. Podczas finału w Doha powiedziałem sobie, że na pewno w AO nie postawie ani przeciwko Dence, ani przeciwko Nadalowi. Od drugiego seta był to po prostu mecz cyborgów. Murray na przełomie ostatnich kilku sezonów mocno się zmienił. Z chłopaka w bladoniebieskiej koszulce i czapce z daszkiem, o słabej kondycji, porywającego się do coraz to bardziej ekwilibrystycznych zagrań, zrobił się tenisista-przebijacz, idący często na wymianę ciosów z rywalem. Zbyt rzadko oglądamy u niego płaskie, mocno bite uderzenia, a zbyt często są to baloniki. Z Rafą balonikami grał nie będzie, bo pewnie wie, że to samobójstwo. Na pewno dostosuje się do poziomu rywala, bo rytm gry to on akurat zmieniać potrafi doskonale. Pytanie tylko czy podoła grze w takim tempie, jakie podyktuje Rafa. Moim zdaniem nie. Nadalowi dobrze gra się ze Szkotem, a to też będzie miało wpływ na końcowy wynik. Zdania pewnie będą podzielone, ja jednak ufam swoim przeczuciom.
Andy Murray won 6:3 7:6 3:0 ret.
-9 u.

No niestety, popieprzyło nam się troche. Obydwaj złapali kontuzje, czego niestety przewidzieć nie sposób. Roddick strasznie blisko, miał 3 bp na początku 5 seta, no ale cóż...
Do usłyszenia.

---
Wszystkie typy: 5
3/2
Skuteczność: 60%
Zysk: -2.21 u.
Yield: -5,26

Do góry
#3658166 - 29/01/2010 21:45 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Andrey Golubev vs. Dominik Hrbaty
Typ: Andrey Golubev@1,72 bet365 | Stake: 6/10.
Golubev w formie. Po niezłym występie w Australian Open przyszło mu grać challengera w Heilbronn, gdzie również radzi sobie bardzo dobrze. Jego mecz z Brandsem stał na naprawdę wysokim poziomie i mógł się podobać. Hrbaty już raczej nie te lata i mimo niezłych ostatnio wyników, ciężko mi sobie wyobrazić jego zwycięstwo z przebojowym Kazachem.

Do góry
#3658531 - 30/01/2010 02:18 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Andrey Golubev vs. Dominik Hrbaty
Typ: Andrey Golubev@1,72 bet365 | Stake: 6/10.
Golubev w formie. Po niezłym występie w Australian Open przyszło mu grać challengera w Heilbronn, gdzie również radzi sobie bardzo dobrze. Jego mecz z Brandsem stał na naprawdę wysokim poziomie i mógł się podobać. Hrbaty już raczej nie te lata i mimo niezłych ostatnio wyników, ciężko mi sobie wyobrazić jego zwycięstwo z przebojowym Kazachem.
Andrey Golubev won 7:6 6:3.
+4.32 u.

---
Wszystkie typy: 6
4/2
Skuteczność: 67%
Zysk: +2.11 u.
Yield: 4,40%

Do góry
#3662415 - 31/01/2010 21:41 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Eduardo Schwank vs. Juan-Pablo Brzezicki
Typ: Eduardo Schwank@1,53 bet365 | Stake: 10/10.
Eduardo już pod koniec poprzedniego sezonu pokazał, że powoli wraca do formy. Nawet osoby, które nie śledzą challengerów mogły się przekonać o jego sporym potencjale, który zaprezentował podczas Roland Garros. Pokonał Carlosa Moye, Granollersa i walczył jak lew z Mathieu. Niestety później wyniki notował przeciętne, żeby nie powiedzieć słabe. W turniejach ATP nie zaistniał, więc postanowił powrócić do chelków, gdzie szło mu znacznie lepiej. Jego gra z głębi kortu to solidny poziom, silną bronią są też dropszoty, które mogą napsuć sporo krwi zakopanemu za linią końcową Brzezickiemu. Myślę, że podopieczny Javiera Nalbandiana łatwo ogra Brzeze i potwierdzi swoją kapitalną formę.

Do góry
#3663611 - 01/02/2010 03:19 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Eduardo Schwank vs. Juan-Pablo Brzezicki
Typ: Eduardo Schwank@1,53 bet365 | Stake: 10/10.
Eduardo już pod koniec poprzedniego sezonu pokazał, że powoli wraca do formy. Nawet osoby, które nie śledzą challengerów mogły się przekonać o jego sporym potencjale, który zaprezentował podczas Roland Garros. Pokonał Carlosa Moye, Granollersa i walczył jak lew z Mathieu. Niestety później wyniki notował przeciętne, żeby nie powiedzieć słabe. W turniejach ATP nie zaistniał, więc postanowił powrócić do chelków, gdzie szło mu znacznie lepiej. Jego gra z głębi kortu to solidny poziom, silną bronią są też dropszoty, które mogą napsuć sporo krwi zakopanemu za linią końcową Brzezickiemu. Myślę, że podopieczny Javiera Nalbandiana łatwo ogra Brzeze i potwierdzi swoją kapitalną formę.
Eduardo Schwank won 6:4 6:2.
+5.3 u.

---
Wszystkie typy: 7
5/2
Skuteczność: 71%
Zysk: +7.41 u.
Yield: 12,78%

Do góry
#3664729 - 01/02/2010 20:48 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Ivan Dodig vs. Evgeny Korolev
Typ: Ivan Dodig@2,80 betfair | Stake: 4/10.
Muszę spróbować. Tym razem nie będziemy analizować gry w tenisa, lecz umiejętność typu 'jak zarobić żeby się nie narobić'. W rolach głównych znany rosyjski fixiarz Evgeny 'Żenia' Korolev, który swoje wałkarskie predyspozycje udowodnił chociażby rok temu właśnie tu, w Zagrzebiu, kiedy to z wygranego meczu zrobiła się porażka po całkiem przyjemnym kursie, a jeszcze lepszym złapanym zapewne na live. Po drugiej stronie rolę Goliata improwizował będzie Ivan Dodig, czyli też zawodnik mający na swoim koncie doświadczenie w ustawianiu meczów. Ostatni turniej w Zagrzebiu aż kusi żeby i tym razem popróbować sił underdogów. Oto kilka ubiegłorocznych perełek:

First-Antonio Veic vs. Guillermo Canas 4-6 6-4 6-2 / 6.13 - 1.12
First-Ivan Dodig vs. Igor Andreev 6-1 6-4 / 8.03 - 1.07

Second-Antonio Veic vs. Evgeny Korolev 3-6 7-6(5) 6-4 / 3.88 - 1.25
Second-Ivan Dodig vs. Ernests Gulbis 7-6(3) 6-4 / 5.67 - 1.13

Jakoś nie chce mi się wierzyć w życiową formę dwóch Chorwatów, tym bardziej, że jak to ładnie uwiecznił kolega z QC na screenie, przy prowadzeniu Canasa 6:4 *1:2 A:40 w meczu z Veicem, kurs na Argentyńczyka oscylował w granicy 7. Mało tego, widziałem Antonio kilka razy na korcie, w tym nawet na żywo w Poznaniu i muszę stwierdzić, że ten człowiek ma jeszcze spore braki. Także łatwe zwycięstwo omawianego Dodiga z Rosjaninem(!) Andreevem i Gulbisem (ten to już w ogóle hazard ma we krwi, zresztą do pokera sam się przyznał) budzi u mnie spore wątpliwości. Dodam do tego, że w toto-mixie kurs z 1,35 skoczył do 1,5, a Bet-at-home wycofał owy mecz z oferty.

Oczywiście powyższa analiza to takie gdybanie 'czy będzie wałek czy nie'. Trzeba mieć na uwadze, że po cudach w zeszłym roku, federacja ATP na pewno zwróci większą uwagę na ten turniej. Tak więc analize traktujemy z przymrużeniem oka, o takim -> wink

No ale nawet jakby nie było wałka to zawsze można wierzyć w umiejętności Dodiga i wahania formy uzależnione od wielu czynników zewnętrznych i wewnętrznych Koroleva. wink

Stawki średnie, planowany początek o 17:00, transmisja np. w bet365.

Do góry
#3664770 - 01/02/2010 21:13 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

Aaaa, raz się żyje! Zmieniamy staweczke na 8/10.
Skoro chorwackie buki poblokowały to pewnie coś się święci. wink

Do góry
#3664828 - 01/02/2010 21:49 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

Ano jednak chorwackie buki niczego nie poblokowały. Misinformation.

Co nie zmienia faktu, że w obliczu takich zawirowań kursowych nadal warto spróbować. wink

Do góry
#3665744 - 02/02/2010 03:57 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Ivan Dodig vs. Evgeny Korolev
Typ: Ivan Dodig@2,80 betfair | Stake: 8/10.
Muszę spróbować. Tym razem nie będziemy analizować gry w tenisa, lecz umiejętność typu 'jak zarobić żeby się nie narobić'. W rolach głównych znany rosyjski fixiarz Evgeny 'Żenia' Korolev, który swoje wałkarskie predyspozycje udowodnił chociażby rok temu właśnie tu, w Zagrzebiu, kiedy to z wygranego meczu zrobiła się porażka po całkiem przyjemnym kursie, a jeszcze lepszym złapanym zapewne na live. Po drugiej stronie rolę Goliata improwizował będzie Ivan Dodig, czyli też zawodnik mający na swoim koncie doświadczenie w ustawianiu meczów. Ostatni turniej w Zagrzebiu aż kusi żeby i tym razem popróbować sił underdogów. Oto kilka ubiegłorocznych perełek:

First-Antonio Veic vs. Guillermo Canas 4-6 6-4 6-2 / 6.13 - 1.12
First-Ivan Dodig vs. Igor Andreev 6-1 6-4 / 8.03 - 1.07

Second-Antonio Veic vs. Evgeny Korolev 3-6 7-6(5) 6-4 / 3.88 - 1.25
Second-Ivan Dodig vs. Ernests Gulbis 7-6(3) 6-4 / 5.67 - 1.13

Jakoś nie chce mi się wierzyć w życiową formę dwóch Chorwatów, tym bardziej, że jak to ładnie uwiecznił kolega z QC na screenie, przy prowadzeniu Canasa 6:4 *1:2 A:40 w meczu z Veicem, kurs na Argentyńczyka oscylował w granicy 7. Mało tego, widziałem Antonio kilka razy na korcie, w tym nawet na żywo w Poznaniu i muszę stwierdzić, że ten człowiek ma jeszcze spore braki. Także łatwe zwycięstwo omawianego Dodiga z Rosjaninem(!) Andreevem i Gulbisem (ten to już w ogóle hazard ma we krwi, zresztą do pokera sam się przyznał) budzi u mnie spore wątpliwości. Dodam do tego, że w toto-mixie kurs z 1,35 skoczył do 1,5, a Bet-at-home wycofał owy mecz z oferty.

Oczywiście powyższa analiza to takie gdybanie 'czy będzie wałek czy nie'. Trzeba mieć na uwadze, że po cudach w zeszłym roku, federacja ATP na pewno zwróci większą uwagę na ten turniej. Tak więc analize traktujemy z przymrużeniem oka, o takim -> wink

No ale nawet jakby nie było wałka to zawsze można wierzyć w umiejętności Dodiga i wahania formy uzależnione od wielu czynników zewnętrznych i wewnętrznych Koroleva. wink

Stawki średnie, planowany początek o 17:00, transmisja np. w bet365.

Ivan Dodig won 7:6 6:4.
+14.4 u.

---
Wszystkie typy: 8
6/2
Skuteczność: 75%
Zysk: +21.81 u.
Yield: 33,05%

Do góry
#3668802 - 03/02/2010 09:58 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Ilja Marchenko vs. Ivan Dodig
Typ: Ilja Marchenko@1,87 betfair | Stake: 8/10.
Krótko. Dodig mimo wszystko nie przekonał mnie w meczu z Korolevem. Zagrał na swoim przeciętnym poziomie, to Rosjanin był zbyt nerwowy i sfrustrowany własną nieporadnością do tego stopnia, że nie potrafił poradzić sobie z samym sobą. No, nie potrafił albo po prostu nie chciał.. Zbyt dużo prostych piłek wyrzucał w aut, czy też posyłał w siatkę. Marchenko z Bolellim zagrał na przyzwoitym poziomie i to powinno wystarczyć na gospodarza.

Do góry
#3668958 - 03/02/2010 19:13 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

W betfair kurs wzrósł do 1,94. Osobiście nie wierze w kolejny wałek z udziałem chorwackiego tenisisty, dlatego poprawie swój wczorajszy bet po lepszym kursie. wink

Do góry
#3669188 - 03/02/2010 21:46 Re: Lack of money is the root of all evil. Tennis. [Re: wuuja]
wuuja Offline
old hand

tenis Ilja Marchenko vs. Ivan Dodig
Typ: Ilja Marchenko@1,94 betfair | Stake: 8/10.
Krótko. Dodig mimo wszystko nie przekonał mnie w meczu z Korolevem. Zagrał na swoim przeciętnym poziomie, to Rosjanin był zbyt nerwowy i sfrustrowany własną nieporadnością do tego stopnia, że nie potrafił poradzić sobie z samym sobą. No, nie potrafił albo po prostu nie chciał.. Zbyt dużo prostych piłek wyrzucał w aut, czy też posyłał w siatkę. Marchenko z Bolellim zagrał na przyzwoitym poziomie i to powinno wystarczyć na gospodarza.
Ilja Marchenko won 6:4 6:2.
+7.52 u.

---
Wszystkie typy: 9
7/2
Skuteczność: 78%
Zysk: +29.33 u.
Yield: 39,64%

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08