#3768583 - 24/03/2010 17:43
Re: Tenis - 24.03
[Re: craax]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2007
|
co za żenada...
gra człowiek raz na rok te obsrane challengery i qrwa drugi dzień zwłoki przeciez to tylko Twoja wina , ze to grales ,oni pogody sobie nie wybrali Ty nie cwaniakuj, że masz taką selekcję zdarzeń, bo dwa razy (pierwszy i ostatni) zagrałem Twój typ hokejowy gdzie sraxa miała Tychy powieźć:) a co to jest sraxa ? PRZEPRASZAM ,SPECJALNIE PODALEM TEN TYP ZEBY KTOS PRZEGRAL nieładnie szydzić, że ktoś gra challengery, skoro sam grasz zdarzenia z udziałem ukochanego klubu, a wiadomo jak to z obiektywizmem wtedy jest...
|
Do góry
|
|
|
|
#3768609 - 24/03/2010 18:04
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Różnie z tym bywa. Na pewno nie do grania przyszły tydzień w Napoli - Kamorra pewnie pomacza tam swoje paluchy  Chociaż ostatnio głośno o akcji tamtejszej policji na nich i zajęcia pokaźnego majątku. Przy dobrej selekcji szybko można odrzucić mecze o podwyższonym ryzyku. Nie grając meczu pewnej grupy zawodników.
|
Do góry
|
|
|
|
#3768610 - 24/03/2010 18:04
[Re: HenkSiracius]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
o zvonimir reaktywował topic jak tylko Fro podał analizy w dziale tenisowym  chyba, ze Fro to zvonimir pozwolisz, że nie skomentuje. chyba, że mogę nazwać cię idiotą. no jak ja jestem idiotą to podaj epitet dla człowieka co, zebra o 5 zł od obcych ludzi po forach internetowych a potem ma problemy z oddaniem. Do tego jest niesłowny, bo juz mial konczyc kariere i w topicach daje lewe stawki. hmmm? Craax ja Errani i Pironkovą na 1 rzut oka sobie wpisałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#3768613 - 24/03/2010 18:09
[Re: anfa_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/02/2008
|
no jak ja jestem idiotą to podaj epitet dla człowieka co, zebra o 5 zł od obcych ludzi po forach internetowych a potem ma problemy z oddaniem. Do tego jest niesłowny, bo juz mial konczyc kariere i w topicach daje lewe stawki. hmmm?
1. epitet dla człowieka, który żebrze o 5 zł i nie oddaje to śmieć. niestety, ku twemu niezadowoleniu, nie jestem taką osobą. 2. nie jestem zvonimirem, a sprawa była już wyjaśniana. moderator który wtedy pod tym pretekstem mnie zbanował i rozesłał taką famę po forum pokazał wybitny brak kompetencji, a chwilę później brak jakiejkolwiek kultury osobistej. specjalnie dla ciebie: zaufanemu moderatorowi wysłałem skany swoich dokumentów. nie wierzysz? popytaj - kto pyta nie błądzi. 3. z niesłownością i lewymi stawkami do jest skierowane do mnie (HenkSiracius) czy do zvonka? bo nie wiem, co odpowiedzieć, trochę mnie zaskoczyłeś.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|