#3810954 - 17/04/2010 16:24
Re: Piłka nożna - 16.04 & 17.04
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/03/2009
|
Schalke Bayern Barcelona Ajax nie powinno byc problemów z wygraniem spotkań przez faworytów, tymbardziej iz kazda z ekip walczy o majstra w swych ligach, wiec o odpuszcznaiu spotkań na prawie ze finiszu rozgrywek nie ma mowy 
|
Do góry
|
|
|
|
#3810956 - 17/04/2010 16:26
[Re: Kieras]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/01/2007
|
Witam co dzis dajecie Proponujecie  Seville warto? za 1.35 to chyba srednio
|
Do góry
|
|
|
|
#3810963 - 17/04/2010 16:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/01/2007
|
1,4 po ostatniej wpadne chyba powinni sie podniesc ....jakos mi dzis sie nie widzi Barca i Schalke.... ja bym ta Seville zagral, tylko ten kurs, moze warto poczekan na live'a co do Barcy to tez nie zagram z uwagi na derby
|
Do góry
|
|
|
|
#3810988 - 17/04/2010 16:46
|
Carpal Tunnel
|
1,4 po ostatniej wpadne chyba powinni sie podniesc ....jakos mi dzis sie nie widzi Barca i Schalke.... hmmm dlaczego ??? Schalke jeszcze iluzoryczne szanse ma na majstra...nie sądze ze po dwóch z rzedu wpadkach ligowych zalicza trzecia, no a Barca myśle ze udowodni kto rządzi w Barcelonie i wygra te derby, dopisujac tym samym sobie 3oczka które zadecyduja o mistrzostwie, nie po to wygrywali w tym sezonie dwukrotnie z Realem by teraz na finiszu oddac im majstra 
|
Do góry
|
|
|
|
#3810999 - 17/04/2010 17:03
[Re: Robben1987]
|
Carpal Tunnel
|
1,4 po ostatniej wpadne chyba powinni sie podniesc ....jakos mi dzis sie nie widzi Barca i Schalke.... hmmm dlaczego ??? Schalke jeszcze iluzoryczne szanse ma na majstra...nie sądze ze po dwóch z rzedu wpadkach ligowych zalicza trzecia, no a Barca myśle ze udowodni kto rządzi w Barcelonie i wygra te derby, dopisujac tym samym sobie 3oczka które zadecyduja o mistrzostwie, nie po to wygrywali w tym sezonie dwukrotnie z Realem by teraz na finiszu oddac im majstra po drugie Barca ma jeszcze 2trudne mecze....z Villarealem oraz Sevillą, oba wyjazdowe i wcale nie jest powiedziane ze w owych spotkaniach zgarna komplet oczek, o ile zwyciestwo z Sevillą jest pewniejsze, o tyle potyczka z Villarealem jz nie tak do końca (wystarczy cofnac sie do ostatnich spotkan miedyz tymi ekipami  ) tak wiec dzisiejszy mecz z Espanyolem, Blaugrana bedzie chciala wygrac za wszelką cene  zadanie łatwiejsze niz potyczki z Sevilla oraz Villarealem.....takie jest moje zdanie 
|
Do góry
|
|
|
|
#3811029 - 17/04/2010 18:11
[Re: Robben1987]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/11/2003
|
1,4 po ostatniej wpadne chyba powinni sie podniesc ....jakos mi dzis sie nie widzi Barca i Schalke.... hmmm dlaczego ??? Schalke jeszcze iluzoryczne szanse ma na majstra...nie sądze ze po dwóch z rzedu wpadkach ligowych zalicza trzecia, no a Barca myśle ze udowodni kto rządzi w Barcelonie i wygra te derby, dopisujac tym samym sobie 3oczka które zadecyduja o mistrzostwie, nie po to wygrywali w tym sezonie dwukrotnie z Realem by teraz na finiszu oddac im majstra po drugie Barca ma jeszcze 2trudne mecze....z Villarealem oraz Sevillą, oba wyjazdowe i wcale nie jest powiedziane ze w owych spotkaniach zgarna komplet oczek, o ile zwyciestwo z Sevillą jest pewniejsze, o tyle potyczka z Villarealem jz nie tak do końca (wystarczy cofnac sie do ostatnich spotkan miedyz tymi ekipami  ) tak wiec dzisiejszy mecz z Espanyolem, Blaugrana bedzie chciala wygrac za wszelką cene  zadanie łatwiejsze niz potyczki z Sevilla oraz Villarealem.....takie jest moje zdanie  zagraja pod mesiego z villa i wygraja barca dzis pwinna wygrac jka by nie bylo derby barcelony ale lm w sie zbliza zobaczymy wieczorem
|
Do góry
|
|
|
|
#3811030 - 17/04/2010 18:12
[Re: NiUNiU]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
1,4 po ostatniej wpadne chyba powinni sie podniesc ....jakos mi dzis sie nie widzi Barca i Schalke.... hmmm dlaczego ??? Schalke jeszcze iluzoryczne szanse ma na majstra...nie sądze ze po dwóch z rzedu wpadkach ligowych zalicza trzecia, no a Barca myśle ze udowodni kto rządzi w Barcelonie i wygra te derby, dopisujac tym samym sobie 3oczka które zadecyduja o mistrzostwie, nie po to wygrywali w tym sezonie dwukrotnie z Realem by teraz na finiszu oddac im majstra po drugie Barca ma jeszcze 2trudne mecze....z Villarealem oraz Sevillą, oba wyjazdowe i wcale nie jest powiedziane ze w owych spotkaniach zgarna komplet oczek, o ile zwyciestwo z Sevillą jest pewniejsze, o tyle potyczka z Villarealem jz nie tak do końca (wystarczy cofnac sie do ostatnich spotkan miedyz tymi ekipami  ) tak wiec dzisiejszy mecz z Espanyolem, Blaugrana bedzie chciala wygrac za wszelką cene  zadanie łatwiejsze niz potyczki z Sevilla oraz Villarealem.....takie jest moje zdanie  zagraja pod mesiego z villa i wygraja barca dzis pwinna wygrac jka by nie bylo derby barcelony ale lm w sie zbliza zobaczymy wieczorem messi to najlepsze co do zagrania w tym meczu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|