#3836900 - 30/04/2010 16:40
Re: Ekstraklasa XXI kolejka : 19-21.03.2010
[Re: craax]
|
old hand
Meldunek: 05/02/2009
|
Jesli mecz Piasta nie jest "fixem", to na prawdę nie widzę wielu czynników skłaniających do grania na nich.
Zupełnie mnie ta drużyna nie przekonuje, szczególnie po przyjściu Wieczorka. Do tego daleki wyjazd na ciężki teren. Nie chce mi się wierzyć, żeby Lechia się podłożyła przed swoimi kibicami. Remis przedłuży nadzieje Piasta, i w taki wynik jestem w stanie uwierzyć.
Znacznie bardziej ciekawie wygląda 1.93 na Lecha we Wrocławiu. Śląsk gra straszny piach wiosną, a Lech jeśli nawet nie myśli już o mistrzostwie to musi pomyśleć o utrzymaniu miejsca pucharowego.
Co do meczu w Chorzowie, pachnie mocno underem 2.5, ale w życiu nie po takim kursie (1.47). Legii dawno nie widziałem. Chyba od pierwszego meczu Białasa na Cichej. Ruch gra kiepsko, ostatnie wyniki mogą być mylące. Z jednej strony brak pomysłu w ataku. Sobiech trochę mniej widoczny, jakby stracił trochę błysku (lekka kontuzja), Piech w walcze z Choto/Astizem plątałby im się pod nogami. Stefański nie opierzony jeszcze. Chyba, że wróci Niedzielan, ale nie chce mi się w to specjalnie wierzyć, ew. na ostatnie minuty żeby go sprawdzić przed pucharowym.
Na pewno ciśnienie na ten mecz będzie duże, ale wielkiego widowiska się nie spodziewam. Może warto zagrać 0:0, ew kontrować na live.
|
Do góry
|
|
|
|
#3836910 - 30/04/2010 17:09
|
veteran
Meldunek: 27/06/2007
|
OSTATNIE DWIE KOLEJKI sprawily , ze moga sobie z radoscia tutaj napisac : CRACOVIA prawie utrzymana McDziarz ja pojde jeszcze bardziej pod prad ! Po tym co zobaczylem z Legia w wykonaniu Korony i kawalek wyczynow wislackich w Gliwicach pogram x2 na Kielce. Kawal dobrego futbolu w ich wykonaniu mozna bylo obejrzec w poniedzialek (oczywiscie jak na polskie warunki) ,co tu duzo mowic - porazka niezasluzona. Wisla to marka ,ale to juz nie jest WIELKA Wisla ,prawie kazdy w lidze moze z nia wygrac i to juz nie jest odbierane w granicach cudu , to raczej media tak pompuja ten balon potegi polskiej pilki nieosiagalnej dla wielu przecietniakow.Do tego z Korona zawsze sie ciezko gra i to kazdej druzynie. Jeden raz juz na Suchych Stawach Koroniarze goscili i zrobia wszystko by osiagnac lepszy wynik niz wtedy ( 3-0 dla Cracovii ). Zastanawiam sie jeszcze nad remisem albo ewentualnie x2 Cracovii w Belchatowie. Wydaje mi sie , ze uszlo z GKS-u powietrze po niepowodzeniach ostatnich , teraz juz graja tylko zeby dograc do konca. Cracovia po powrocie Slusarskiego zaczyna zbierac punkciki , a nam dosc dobrze sie gra z Belchatowem. Tyle , ze obawiam sie tutaj o moj obiektywizm , dlatego moze ktos bezstronny sie wypowie ? Byle tak powiedzmy do 12-13 bo o 17:45 meczyk a kawalek jest ps Zgadzam sie z niektorymi , ze Piast to kandydat nr 1 do spadku ,chcialbym bardzo zeby druga byla Odra ale spuscic Odre to pewnie tez bedzie cud , obawiam sie , ze przy porazce w tej kolejce pozegna sie z liga Arka juz na pewno Ty się tam ciesz, z utrzymania Cracovi. Wisła dzisiaj pewniak. W Gliwicach pokazali jak się gra w piłkę. Składne akcje. Jeden celny strzał na bramkę Piasta  Mistrz, Mistrz Nasz TS! I możecie być zazdrośni, ale Mistrz jest tylko jeden  Dziękuje Dobranoc! A Ty sobie graj korone x2  Powodzenia!
|
Do góry
|
|
|
|
#3837025 - 30/04/2010 19:07
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
A Ty sobie graj korone x2  Powodzenia! Widzę że era grania pewniaków w lidze polskiej po 1,3 jeszcze się nie skończyła...
|
Do góry
|
|
|
|
#3837134 - 30/04/2010 20:30
[Re: Legia]
|
The Famous McD
|
jeszcze komentarz kibica Lechii na weszło  : Priorytetem dla Lechii jest PP i spuszczenie Arki z ligi.W lidze nie gramy juz o nic.Gosciu co piszesz o wpierdolu na miescie dla pilarzy Lechii jesli przegraja ten mecz-powiedz mi to w twarz na stadionie zasrany napinaczu.I ten tekst ostrzegamy:)Jacy ku-rwa my?. Motywem wiadacym tego meczu bedzie haslo "Arka dziwko spadek blisko" W meczu zagraja rezerwowi zawodnicy i nasza mlodziez,pilkarze pierwszoplanowi maja odpoczac przed meczem z Biala Bialystok:)...[...]
|
Do góry
|
|
|
|
#3837140 - 30/04/2010 20:34
[Re: Legia]
|
addict
Meldunek: 13/07/2007
|
jeszcze komentarz kibica Lechii na weszło  : Priorytetem dla Lechii jest PP i spuszczenie Arki z ligi. Coś jak mecz Lazio z Interem. Fani Lazio chcą porażki z Interem, aby Roma nie zdobyła tytułu Osobiście zagrałem na Piasta po 2.6 i jestem ciekawy co z tego będzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3837884 - 01/05/2010 02:37
[Re: Banik]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Banik, wiemy wiemy, a tu tobet dzwiga kursy 2,05... czyzby firma lobbowala Lechie :> ciekawe takie zabiegi daja do myslenia...
jesli teraz mialbym stawiac to poszedlby XXX, ale poczekamy zobaczymy, w sumie na to spotkanie cala polska bedzie patrzec. Wiec takie 'offen; odpuszczanie mogloby zle byc przyjete.
|
Do góry
|
|
|
|
#3837933 - 01/05/2010 02:51
[Re: Banik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,7833664,Ekstraklasa__Bukmacherzy_wycofuja_mecz_Lechia_Piast.html Znowu reklama tobeta, każdy "myslący" gracz wie , że ten kurs jest g. warty na betfairze znajdziesz więcej. Szkoda że po 4.2 nie daliście zagrać Piasta , a nie sorry poszły przecież grube miliony aż główny bukmacher musiał odblokowywać system. Nie siej tutaj popeliny tak jak w przypadku zakładu na trenera Wisły
|
Do góry
|
|
|
|
#3838181 - 01/05/2010 04:58
[Re: Kibickr]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Ty się tam ciesz, z utrzymania Cracovi. Wisła dzisiaj pewniak.W Gliwicach pokazali jak się gra w piłkę. Składne akcje. Jeden celny strzał na bramkę Piasta  Mistrz, Mistrz Nasz TS! I możecie być zazdrośni, ale Mistrz jest tylko jeden  Dziękuje Dobranoc! A Ty sobie graj korone x2 Powodzenia! Dziekuje Dziekuje dobranoc ps Cracovii przez dwa 'i' na koncu
|
Do góry
|
|
|
|
#3838188 - 01/05/2010 05:05
[Re: Kibickr]
|
The Famous McD
|
Ty się tam ciesz, z utrzymania Cracovi. Wisła dzisiaj pewniak. W Gliwicach pokazali jak się gra w piłkę. Składne akcje. Jeden celny strzał na bramkę Piasta  Mistrz, Mistrz Nasz TS! I możecie być zazdrośni, ale Mistrz jest tylko jeden  Dziękuje Dobranoc! A Ty sobie graj korone x2  Powodzenia! 3 kafle na czysto wpadły na Koronę +1,5 także dzisiejszą wygraną Korony jak i moją osobistą  dedykuję wszystkim przygłupom grającym kursy 1,3 w lidze polskiej...trzeba być niepełnosprytnym żeby grać takie "pewniaki" ... Kibickr już fetowałeś mistrza już witałeś się z gąską...żebyś się nie rozczarował czasem jak Lech was wydyma !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3838524 - 01/05/2010 17:32
[Re: Conrad]
|
The Famous McD
|
@pablik1 rozumiem twoje rozgoryczenie przegraną ale jednak powstrzymaj niezdrowe emocje na wodzy... moje słowa były skierowane do kibickrk który wyśmiewał granie na Koronę x2 i pewnie moje +1,5 też "A Ty sobie graj korone x2 laugh" plus do tego już koronował Wisłę na Mistrza Polski... @Boubson jakby Lech dzisiaj zremisował a Legia wygrała to za tydzień mecz Legia-Wisła będzie niezwykle ciekawy , ciśnienie pewnie jak przed dawnymi meczami z Widzewem o MP @Conrad ja tym wynikiem nie byłem jakoś mocno zszokowany , mało tego po cichu liczyłem na to zwycięstwo ale za bardziej realny wynik uważałem remis , raz że jako jedyna drużyna w ekstraklasie Korona nie zdobyła do wczoraj nawet punktu z którąś z 3 czołowych drużyn , dwa z Legią zagrali bez kompleksów i nie zasłużyli nawet na remis... w tamtym meczu powinni wygrać każdy przyzna , ale taki jest urok sportu przegrali zostawiając po sobie bardzo dobre wrażenie , no ale punktów za styl i wrażenia artystyczne się nie przyznaje  ! Najlepsze jest to że złota era Wisły gdy górowali zdecydowanie nad całą resztą ligi i mieli chyba ze 3 sezony nie przegranego meczu u siebie już dawno minęła , a kursy zostały na podobnym poziomie...przegraną z Arką Cracovią Legią i teraz Koroną a amatorzy kwaśnych jabłek naparzają na Wisłę po 1,3 ... takie kursy w nieprzewidywalnej lidze polskiej w której każdy może wygrać z każdym to jest LEP NA FRAJERÓW !!! Piękny widok gdy Vuko pokazał e(L)kę kibicom z Krakowa po meczu !
|
Do góry
|
|
|
|
#3838584 - 01/05/2010 18:01
[Re: Amir_Khan]
|
enthusiast
Meldunek: 03/04/2005
|
Spadnie Piast i Arka bo ktos spasc musi. Ktos ma inne zdanie ? Bo kursy na te zdarzenia sa calkiem przyjemne. Ja uważam tak samo, że poleci Arka i Piast. No ale zobaczymy, bo chyba do końca sezonu mecz, Odra-Arka i Arka-Piast.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|